Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Neem gerust contact op

Home >  Contact >

Naar Venetie Gids

Contact: Ik hoop dat je geniet van mijn site met hetzelfde enthousiasme als dat ik het voor jou heb gemaakt! Jij kunt helemaal onderaan in het invoerveld je verhaal over Venetie delen, vraag of feedback kwijt. Natuurlijk is een eenvoudig 'hallo' ook altijd welkom!

Ik ben een liefhebber van Venetie en misschien wel de meest frequente bezoeker van de stad. Venetie verliest niet haar schoonheid ondanks het vele toerisme. Dit gevoel wil ik overbrengen op jou.

Jij bent misschien in Venetie geweest of je wilt er naar toe. Deel met mij en de andere bezoekers jouw indruk, verhaal of foto's. Jij maakt NaarVenetie dan een beter startpunt voor vakantiegangers naar Venetie.

Arrivederci !!!

Vraag of Aanvulling? Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.

Please enter the word that you see below.

  Heel veel dank voor je bericht, feedback of aanvullende informatie. Ik antwoord zo snel mogelijk terug. Ik hoop dat je vaker terugkomt op NaarVenetie.com en de updates gaat volgen.

Ik wil dat de site een toegevoegde waarde is voor jou vakantie naar Venetie!!! Ben je blij met deze site? Vertel het dan verder via social media of lever je eigen bijdrage en ervaring hieronder.

Heb je een Vraag of een Suggestie?

Plaats je vraag of suggestie hier middels het formulier. Je bijdrage wordt onderdeel van de site! Ik of andere bezoekers gaan je een reactie geven.

Welke vragen of suggesties zijn er eerder geweest op NaarVenetie.com?

Klik op onderstaande vragen, reacties en suggesties van andere bezoekers om ze te lezen.

Auto Huren Venetie 
Goedendag, Wij gaan volgend jaar met de familie (6 personen) een cruise doen vanuit Venetie. Maar eerst gaan we naar Gardaland en komen aan in Bergamo. …

Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis) 
Beste Rudmer of andere venetië liefhebbers, We vertrekken over 2 weken naar venetië samen met onze kinderen. Een paar maanden geleden heb je ons toen …

Klik hier om er één zelf te schrijven.


Privacy en contact

NaarVenetie streeft naar fatsoen, eerlijkheid en integriteit in alle activiteiten. Dit houdt ook in het beschermen van privé informatie van mijn bezoekers.

In het formulier, wordt er gevraagd om jou naam en e-mail te registreren. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, feedback of aanvullende informatie. Jou bericht behandelen wij met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid.

Als je een persoonlijke ervaring op de site hebt achtergelaten en deze wilt bijwerken of verwijderen, maak dan gebruik van het contact-formulier. Ik zal er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat je verzoek wordt doorgevoerd.

NaarVenetie.com behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in dit beleid. Het gebruik van deze site betekent acceptatie van dit privacy beleid. Dit privacy beleid is als laatst gewijzigd op 15 juni 2013.

Lees ook het Cookie beleid >Venetie stedentrip

Vertel je verhaal en stel je vraag gerust. Ik of andere bezoekers van Naarvenetie.com geven vaak een reactie binnen 3 dagen. Vaak zijn de antwoorden op de vragen makkelijk te vinden als je zoekt via het zoekvenster. 

En er zijn veel bezoekers die zich af vragen hoe ze van de luchthaven in hun hotel kunnen komen. Nou, alle routes zijn bijna hetzelfde als alle andere geschreven. Kom je vanaf Treviso Airport of van Marco Polo Airport is het grootste verschil. 

Van beide vliegvelden zijn er shuttle bussen die je naar Venetie brengen. Vanaf Venetie kun je kiezen om verder te gaan met de vaporetto of te voet naar je hotel. 

Recent Articles

 1. Benieuwd naar mijn Venetie Reis?

  Aug 16, 17 04:39 PM

  Mijn Venetie Reis was een Vakantie in Venetie om nooit te vergeten. Ga jij ook Reizen naar Venetie? Lees dan mijn Ervaring die ik heb gehad!

  Read More

 2. Is dit De Busreis Venetie die je kunt bedenken...?

  Aug 16, 17 04:29 PM

  Verschillende keuzes voor Busreizen naar Venetie! Wil jij een Busreis Venetie met een Expert en Venetie Tips via mijn site, dan moet je nu Reserveren...

  Read More

 3. Last Minute Venetie - Check deze tips om goedkoop naar Venetie te gaan!

  Aug 16, 17 03:49 PM

  Wat zijn de Tips & Tricks voor een Last Minute Venetie? NaarVenetie.nl vindt voor jou de beste Lastminutes naar de Stad van het Water op eigen Ervaring en Persoonlijke Tips!

  Read More


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


NaarVenetie.com heeft veel informatie, zoals je kunt zien. Als je klaar bent met het invoerveld, huiver dan niet om de site verder te ontdekken.


Ga terug van 'Contact' naar 'Home'

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com