Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Copyright Disclaimer & Privacy Beleid

Home >  Copyright & Disclaimer >

Naar Venetie Gids

Hier is mijn Copyright Disclaimer beleid. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Het belangrijkste vind ik dat NaarVenetie toegevoegde waarde heeft voor jouw vakantie in Venetie.

Copyright:

NaarVenetie biedt jou op een persoonlijke manier informatie aan over Venetie.

Het printen van tekst is toegestaan, maar alleen voor persoonlijk gebruik. Niets, maar dan ook niets mag van NaarVenetie.com gekopieerd worden. Als mijn materiaal te vinden is op het wereldwijde web - zonder dat ik daar toestemming voor hebben gegeven - dan wordt degene aangeschreven. Bovendien kan dit tegenwoordig aan Google gemeld worden.

Deze site is gebaseerd op eigen ervaring en relevante bronnen. De foto’s zijn uit eigen materiaal, geüploade foto’s (met toestemming van de eigenaar) en stock foto’s.

Elke pagina die ik heb op MIJN site NaarVenetie.com kost veel tijd om te maken en te schrijven. Alles is met zorg samengesteld en gecontroleerd. Eén pagina kost mij ongeveer 5 uur om te realiseren. Er zijn geen teksten gekopieerd of anders op geschreven. 

Alles is van eigen hand. Als jij lui bent en teksten wilt kopieren, dan ben je in overtreding. 

Disclaimer NaarVenetie.nl

Copyright Disclaimer

Disclaimer:

NaarVenetie is gemaakt met pure passie en interesse voor de stad. Ondanks dat de informatie met grote zorg is opgesteld, kan niet gegarandeerd worden dat deze altijd correct en compleet zijn. De site is niet verantwoordelijk voor schade of keuzes die gemaakt zijn aan de hand van getoonde info.

Per dag ben ik 1 uur zorgvuldig bezig met alle vragen die binnen komen via het contactformulier of een toegevoegde pagina/comment. Ook hier kunnen onbedoelde fouten zitten, omdat de informatie + regels rondom Venetie nog wel eens wijzigen...

Ik wil en ik kan me daarom ook niet verantwoordelijk voelen als ik onbedoeld onjuiste informatie heb verstrekt. Eigenlijk hoop ik het meest dat mijn site toegevoegde waarde heeft voor jouw vakantie naar Venetie!!!  Ben je blij met deze site? Vertel het verder via de verschillende social media opties. Bekijk daarom mijn Facebook pagina: Facebook/NaarVenetie.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. 

Lees ook het Cookie beleid >

of

Privacy beleid >

NaarVenetie.com © 2012 - 2016.

C.R.Y.M. Hoekstra


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over mijn Copyright Disclaimer en het privacy beleid. Ik vertrouw er op dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd. Ontdek Venetie gauw verder! En laat iets van je horen...

Ga terug van 'Copyright Disclaimer’ naar Home 'Naar Venetie'

Lees verder:

Lees ook:

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com