Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Over ons: Wie is NaarVenetie.com?

Home >  Over ons >

Naar Venetie Gids

Een introductie is op zijn plaats. Ik ben degene die de website maakt, de teksten schrijft en zij gaat af en toe mee Naar Venetie.

Een goede combinatie… Wij zijn tenminste erg tevreden ;). Wij lopen samen Venetie door op zoek naar informatie en tips. Daarnaast is er intensief contact met lokale inwoners en de bedrijven in Venetie.

Naar Venetie in Gondola

Mijn naam is Rudmer. Ik woon (nog) in Nederland, maar ik ga tenminste 1x per jaar naar mijn favoriete vakantiebestemming ‘Venetie’. Ik ben liefhebber van de stad en misschien de frequentste bezoeker vanuit Nederland.

Venetie Tips en Stedentrips Venetie

Ik herinner het gevoel toen ik voor het eerst in Venetie kwam. Een groot enthousiasme voor deze fantastische stad.

Ik denk dat Venetie zijn schoonheid niet verliest door het toerisme wat hier is. Dit had ik direct door. Dit gevoel probeer ik over te brengen op jou als lezer.

Ben je enthousiast over mijn site, vertel het door aan vrienden, familie of collega’s.

Tijdens mijn bezoeken aan Venetie maak ik notities. Sinds 2007 heb ik de stad ieder jaar meerdere malen bezocht. Voor deze site verzamel ik het nieuws, belangrijke informatie en echte souvenirs uit Venetie. Misschien start ik ooit mijn eigen winkeltje. Alles wat ik zie en mee maak probeer ik over te brengen op jou.

Over ons voor jou...

NaarVenetie.com is gestart in 2012 en is een kopie van mijn andere site: www.best-venice-italy-holiday.com. Deze site bestaat sinds 2008. Ik vond het namelijk leuk om mijn site over Venetie in het Engels te doen. Door directe vrienden werd ik er maar constant op gewezen dat de site gewoon in het Nederlands moest. Dat heb ik dan maar gedaan ;). En met veel Succes.

Ik zit nu zo rond de 140 pagina's over Venetie. En er kan nog veel meer bij! Het aantal bezoekers groeit door. Daarnaast groeit het aantal kwalitatieve links naar mijn site. Mijn site Naarvenetie.com is interactief en communiceert met haar bezoekers. Ik weet precies wie mijn doelgroep is. Iedere dag krijg ik gemiddeld 4 vragen in mijn mail inbox. Deze behandel ik allemaal persoonlijk. 

Mensen reageren ook op de betreffende pagina's, waar ik nog altijd zelf het meest een comment achterlaat. Help me daarom en als jij kunt reageren op een vraag... Doe het ! 

Dit maakt mij enthousiast en laat zien dat NaarVenetie voorziet in een behoefte. Namelijk, jou een fantastische ervaring laten beleven in Venetie!

Link naar: http://www.naarvenetie.com

Heb je nog vragen? Wacht niet en vragen over Venetie zijn welkom via het contactformulier… Have fun,,, en kom vaak terug…

Arrivederci !

Rudmer & Miyuki

Vraag of Aanvulling? Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.

Please enter the word that you see below.

  
Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang de beste Tips!

Home >  Over ons >

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com