Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Vakantiehuis Venetie huren

Home >  Appartement Venetie >  Vakantiehuis Venetie >

Zomaar je vakantiehuis Venetie direct huren! Dat gaat net zo makkelijk als een hotel boeken.

Maar met de lengte van de huurperiode is een vakantiehuis in Venetie goedkoper dan een hotel! Ideaal met een grotere groep, voor families en stelletjes. Het geeft je de vrijheid om je eigen Italiaanse eten te koken. Last minute Vakantiehuis Venetie!

Bekijk hier de Last minutes! Goed uitgeruste accommodaties op de perfecte locaties:

Vakantiehuis in Venetie

De huurperiodes voor een appartement of een vakantiehuisje zijn meestal minimaal 3 nachten of een week.

Ik heb daarom tips voor appartementen in het centrum van Venetie en ook buiten de stad. Of wat dacht je van een vakantiepark? Heb je daar al over nagedacht? Ik laat je de bijzondere accommodaties zien!

De juiste Accommodaties in Venetie

Je bent op zoek naar een Vakantiehuis Venetie, maar in welke wijk? In Venetie heb je appartementen te huur in verschillende gebieden. Ontdek de levendige wijk Dorsoduro of de villa appartementen rondom de Rialto. Veel betaalbare studio’s en appartementen. Voor strandliefhebbers huur je een vakantiehuis op het eiland Lido, tegenover Venetie. 

Centrum (wijk San Marco): Een levendige omgeving in Venetie midden in het rumoer en toeristensfeer; San Marco Plein in Venetie.

Castello: In een omgeving net buiten de toeristenstroom. Maar ideaal om alles op loopafstand te doen. 

Cannaregio: In een mooi gedeelte aan de noordzijde van Venetie. Met de vaporetto ben je zo bij het San Marco Plein.

Santa Croce: De wijk heeft mooie pleintjes voor een heerlijke cappuccino.

San Polo: Makkelijk te bereiken vanaf de Grand Canal. De wijk is ideaal in het midden van Venetie.

Venetie Lido: Goede locatie op dit eiland tegenover Venetie. Met de vaporetto ben je zo in Venetie.

Giudecca: Op een rustig eilandje vlakbij het San Marco Plein en gemakkelijk te bereiken.

Dorsoduro: Prachtige wijk. Het Peggy Guggenheim en Gallerie dell’ Accademia is vlakbij. Te bereiken met de vaporetto over de Grand Canal.

Airbnb heeft kamers die je soms wel of niet moet delen. En ze bemiddelen ook in appartementen in alle gedeelten van Venetie. 

Vakantiehuis in de regio Veneto

Ben je van mening dat Venetie leuk is, maar niet om te overnachten? Een accommodatie in de streek Veneto is bij uitstek een mooie uitvalsbasis. De streek heeft veel mogelijkheden tot ontspanning. Er zijn outdoor activiteiten voor ieder gezinslid, ongeacht de tijd van het jaar. Vakantiehuizen in de Veneto zijn vlakbij het schitterende landschap rondom de Dolomieten, de Alpen en Venetie.

Bovendien heb je met een vakantiehuis de vrijheid om een ​​aantal stranden en historische steden, zoals Verona en Treviso te bezoeken. Een vakantiehuis of een villa in de Veneto zorgt ervoor dat je met de familie de fascinerende streek kunt ontdekken. 

Boek hier je vakantiehuis in Venetie >

Vakantiehuis voor langer dan een maand periode

Een maand of langer blijven in Venetie? Dan wil je goed geholpen worden en de beste prijs! Je gaat naar het online advertentiebord Venice.it.craigslist.it waar je rechts ‘English’ aan klikt om het beter te begrijpen. Je ziet advertenties van particulieren en bedrijven die een kamer / appartement aanbieden in Venetie. Let op; voor een eigen accommodatie betaal je al gauw tussen de EUR 800 en EUR 1200 per maand. 

Ben je student via Ca’ Foscari Universiteit in Venetie? Via de universiteit is er informatie en hulp te vinden. Check www.unive.it


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over Vakantiehuis Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Appartementen >  Vakantiehuis Venetie >

Lees verder:

Lees ook:

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!


De meeste vakantiehuizen hebben:

  • Een gemeubileerde woonkamer met open keuken (inclusief alle faciliteiten)
  • Aparte slaapkamers
  • Aparte badkamers

Open je raam boven het kanaal. Proef de geur van verse koffie. 

Is dit niet fantastisch!


Venetie Campings

Keuze genoeg… Aan de kust vlakbij Venetie zijn er voldoende campings waar je caravan of tent kan staan. Lees verder >


Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com