Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Overnachten in een Venetie Hotel?

Home >  Venetie Hotels >

... De romantiek... De Venetiaanse sfeer... Je proeft het met een Venetie Hotel. Maar er zijn ca. 500 hotels in Venetie.  Van goedkoop tot luxe hotels. 

Romantisch hotel Venetie

Maar hoe kies je nu de juiste? Onderstaand een paar van mijn favoriete hotels in Venetie. Waar ik heb geslapen en mijn persoonlijke tips.

Bijvoorbeeld; kun je beter slapen in een Hotel op Lido of in Mestre >Zo heb ik veel hotels in Venetie bezocht, waaronder 'Hotel Palazzo Priuli'. Met mijn gezin (2 kinderen) had ik een fantastisch verblijf. Een mooie kamer op een geweldige locatie.

Heb jij geslapen in een hotel in Venetie? Klik hier om jouw Ervaring te delen!

Ook het goedkopere Hotel Lisbona herinner ik goed. Dit waren mijn eerste drie nachten in Venetie. Een simpel ontbijt, maar een perfecte locatie! Het Hotel is op 100m afstand van Piazza San Marco. Het hart van Venetie. In het hotel moet je niet te veel letten op het oude Venetiaanse behang. Maar,, de prijs is goedkoop! 

Andere hotels waar ik ben geweest zijn:

Hoe voorkom je een verschrikkelijk Venetie hotel?

Venetie Hotels

Jammer genoeg kan ik niet altijd een 5-sterren hotel veroorloven. Maar misschien kun jij dit wel! En dan zou ik het zeker aanraden! Stel je eens voor; het raam open, de geur van cappuccino en het San Marco plein als uitzicht. Als je de mogelijkheid hebt... Doe het!

Venetie is een dure stad. Misschien wel de duurste in Europa. En ja, de stad heeft de meeste hotels per vierkantenmeter. Misschien dat daarom de hotelprijzen altijd omhoog gaan. Dit komt ook door de extra toeristen Belasting >

Venetie is erg levendig, zelfs in de nacht. Waarom neem je dan niet gewoon een Hotel buiten Venetie? Het is goedkoper, heeft uitstekende verbindingsmogelijkheden met Venetie en je kunt in alle rust de omgeving van Venetie ontdekken. Maar lees ook mijn nadelen... 

Andere Hotel tips in Venetie:

  • Goed voorbereiden en reserveer op tijd. En lees mijn adviezen en de tips die ik over de hotels geef. 
  • Jouw hotel moet comfortabel zijn. Dan kan je genieten en relaxen na een dag slenteren. Vergeet natuurlijk niet de romantiek! ;) 
  • Geen irritante geluiden, stinkende kamers of een doorgezakt bed. In Venetie zijn er veel hotels die kleine en muffe kamers hebben. Zelfs in de 3 sterren hotels ontkom hier je soms niet aan.  
  • Wat je kunt doen is een Luxe hotel in Venetie boeken. Je kent ze uit beroemde films, uitzicht over het kanaal enzovoort... Zoals James bond in Casino Royale in Hotel Cipriani Venetie.

Venetie Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!

Heb jij een eigen favoriete hotel in Venetie? Deel je verhaal, tip of beoordeling over een Venetie Hotel.

Andere reviews & beoordelingen van Venetie Hotels

Klik hier om de reviews en beoordelingen van andere bezoekers te lezen.

Vervoer???? 
HE WANDELENDE VRAAGBAAK! Ook wij hebben een vraag. We komen op 29 september aan op Treviso en verblijven in hotel Guidi. Nu heb ik gezien dat we met …

Goedkoop hotel 
Bedankt voor de leuke site :-) Wij hebben en vlucht geboekt voor april en zoeken nog een hotel. Jullie suggesties komen nog iets te duur uit. Als …

Klik hier om er één zelf te schrijven.


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over Hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >

Lees ook:

Lees ook:

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com