Dagje Venetie en geparkeerd in Venezia mestre 14-9-2017

door M de Vries

Ik ben met mijn gezin naar Venetie (2 volwassenen en 2 kinderen) geweest. We stonden heel erg te twijfelen waar we op een veilige manier onze auto konden parkeren. We vonden een paar parkeergarage's in Venetie zelf aan de piazzale roma maar daar stonden rare verhalen over sleutels in auto achter laten en dat gaf me niet echt een fijn gevoel (ondanks dat het Mischien heel goed gaat).

We hebben gekozen onze auto bij treinstation Venezia Mestre te parkeren, tegenover het station heb je een grote parkeergarage waar je je sleutel gewoon mee kan nemen. Onze auto stond er van 12uur tot 19 uur en koste ons 14 euro. Het station is aan de overkant van de weg en na goed informeren koste ons een retourkaartje met de trein maar 1,25 euro per persoon en kinderen onder de 6 jaar zijn gratis.

Je moet wel even goed navragen aan het personeel van het station welke spoor je nodig heb want dat vonden wij een beetje onduidelijk, maar met goed Engels wezen ze ons de weg. Het is 10 minuten rijden met de trein naar Venezia Santa Lucia station. Vanaf daar heb je vele mogelijkheden om Venetie door te reizen. Lopend, watertaxi en waterbus. De waterbus hebben wij voor gekozen en dit ging perfect, alleen op de drukke routes kan de waterbus wel eens erg vol raken. Ik heb een hele leuke dag gehad en raad iedereen aan om zijn auto bij Venezia Mestre neer te zetten.

Reactie voor Dagje Venetie en geparkeerd in Venezia mestre 14-9-2017

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Parkeren Venezia Mestre
door: NaarVenetie

Dank je wel voor de prachtige en erg goede bijdrage!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Parkeren in Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!


Recent Articles

 1. Venetie Appartement huren is een goede Keuze!

  Sep 16, 17 04:59 PM

  Op basis van eigen ervaring een Venetie Appartement Huren. Ben je Hotelkamers zat? Het echte Italiaanse leven leiden in Venetie? Dat kan met dit Appartement in Venetie. Reserveer snel!

  Read More

 2. Van marco polo naar il latto azzuro op sant erasmo

  Sep 16, 17 04:02 PM

  Hallo! Wij zoeken tips om van het vliegveld marco polo naar sant erasmo te gaan... We komen rond de middag aan. Alvast bedankt!!!

  Read More

 3. Dagje Venetie en geparkeerd in Venezia mestre 14-9-2017

  Sep 14, 17 05:14 PM

  Ik ben met mijn gezin naar Venetie (2 volwassenen en 2 kinderen) geweest. We stonden heel erg te twijfelen waar we op een veilige manier onze auto konden

  Read More


Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com