Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

hotel foresteria Levi

door christel gielen
(belgie)

Beste

Hoe geraken we het gemakkelijkste van de luchtthaven treviso naar hotel Foresteria Levi (San Marco)

Reactie voor hotel foresteria Levi

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jun 02, 2016
Waardering
starstarstar
Van Treviso naar Hotel Foresteria Levi
door: NaarVenetie.com

Beste Christel,

Wat leuk dat jullie naar Venetie gaan. En wat een prachtige locatie is jullie hotel!

Vanuit Treviso rijden tot 22u25 uur ATVO bussen naar VENEZIA. Kaartjes kun je op vliegveld Treviso of in de bus kopen. Jullie hoeven niet van te voren te reserveren. De busreis duurt ongeveer 60 minuten.

Als jullie dan op het eindpunt 'Piazzale Roma' in Venetie uitstappen uit de bus, dan kunnen jullie direct de vaporetto boot nemen naar hotel Foresteria Levi.

Jullie moeten vaporetto boot lijnno. 1 of 2 nemen en uitstappen bij de halte 'Accademia'. Vanaf daar is een heel klein stukje lopen.

Steek de houten brug - Accademia brug - over en loop richting Campo S Stefano. Daar aangekomen moeten jullie direct linksaf en de kleine brug over steken. Aan het einde van de straat vindt je de Fondazione Levi ingang, nummer 2893.

Succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com