Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Mooie video met 10 handige tips voor een bezoek aan Venetië

door Paul Driesen
(Nederland)

Vorig jaar heb ik Venetië bezocht. Jammer genoeg had ik deze site toen nog niet ontdekt! Toch deel ik dezelfde ervaringen en heb er een mooie video van gemaakt. Als amateur cineast heb ik deze film ingezonden naar het regio festival en op zondag 30 oktober 2016 heeft deze film gedraaid op het landelijke filmfestival van NOVA, als een van de 25 beste amateurfilms van 2016.De vakjury waardeerde niet alleen de kwaliteit van de beelden, maar ook het commentaar en de (typisch Nederlandse) tips om op een budgetvriendelijke manier meer van deze prachtige stad te genieten.

Hopelijk genieten meer mensen van Venetië aan de hand van deze 10 handige tips.

Paul Driesen

Reactie voor Mooie video met 10 handige tips voor een bezoek aan Venetië

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Oct 31, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
VIDEO Prachtige Venetie Tips!
door: NaarVenetie.com

Hallo Paul,

Dank voor de goede bijdrage. Zoals je ziet, staat de video nu ook op NaarVenetie.com. Hopelijk ontvang je veel views, want ik vind het ook een fantastische video. En we delen inderdaad dezelfde tips en passie voor de stad Venetie.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com