Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Traditioneel Italiaans Restaurant in Venetie!

door Rudmer
(Nederland)

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie Restaurant alla Madonna

Qua restaurant in Venetie kan ik er zo tien op noemen. Je zou ze eigenlijk zelf moeten ontdekken in de afgelegen straatjes. Dat laat ik dan ook aan jullie over!

Vlakbij de Rialto brug is er een restaurant waar je heerlijk kunt eten en best romantisch is. Maar die is niet zo klein en is best druk.
Trattoria alla Madonna is namelijk een echt traditioneel Italiaans restaurant, veel obers in witte jassen en veel verse vis.

Het eten is uitstekend en de porties zijn niet te groot. De prijzen zijn zeer redelijk en ik kom er vaak terug! Je moet dan met de waterbus (vaporetto) uitstappen bij de Rialto brug.

Kijk maar op www.ristoranteallamadonna.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Reviews Restaurant.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com