Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Travelcard

door De Smedt
(België)

Wij plannen een cruise vanuit Venetië. De cruise vertrek zaterdagnamiddag. We vliegen echter vrijdagochtend al naar Venetië. We willen die vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag alvast de hoogtepunten van de stad bezoeken (= San Marco plein).

Nu moeten we dus een hotel boeken voor één nacht. We twijfelen of we een hotel zullen nemen aan Piazzale Roma (waar de aerobus aankomt en waar we de people mover naar de cruise terminal kunnen nemen), maar dan moeten we nog extra met de vaparetto heen en terug naar het centrum (en dit op vrijdag en zaterdag).

Of we nemen een hotel in de omgeving van het San Marco plein, maar met 2 kleine kinderen en bagage zien we wat op tegen deze rit vanaf de luchthaven (aerobus en vaparetto met bagage).

Onze vraag: is een 1 DAY Travelcard voor de vaparetto geldig voor één dag (1 datum)? Of voor 24hr vanaf de eerste rit? Als de kaart 24hr geldig is, dan is de keuze snel gemaakt. Dan kiezen we voor Piazzale Roma. Dan hoeven we maar één kaart te kopen voor vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Moeten we per dag een kaart kopen dan is dit een vrij dure zaak. Alvast bedankt voor jouw advies.

Reactie voor Travelcard

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 11, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Travelcard gebruiken
door: NaarVenetie.com

Hallo De Smedt,

Wat goed dat jullie al snel naar Venetie gaan. De toerist travelcard is geldig vanaf het moment dat deze voor het eerst ingecheckt is.

Vanaf dan gaat de teller lopen en dat zou betekenen dat jullie dus beter een hotel bij Piazzale roma kunnen kiezen, want de kaart is dan 24 uur geldig...

Is Hotel Arlecchino niet iets voor jullie? Dit is een goed en mooi hotel naast Piazzale roma...

Kijk maar even,, Veel plezier!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie reviews en ervaringen algmeen.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com