Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Van een hotel op Lido naar Treviso

door Marga Dirven
(Roosendaal )

Hoe laat moeten wij vertrekken op 7 maart van het hotel Parco als wij s'morgens om 10 uur al terugvliegen van Treviso naar Eindhoven?

Hoe lang hebben we nodig om naar het vliegveld van Treviso te komen?

---------------------------------

Beste Marga,

Houdt rekening met ongeveer twee uur reizen naar Treviso Airport vanaf Hotel Parco op Lido.

Weet je waarom? Vanaf het hotel is het ongeveer 15 á 20 minuten lopen naar de Vaporetto opstap plaats. Jullie kunnen ook zoals in de reactie hieronder lijn A op Lido nemen (ca. 3 min. met de bus) naar de opstapplaats voor de vaporetto boot.

Vanaf daar (vaporetto lijndienst) no. 5.1 naar Piazzale Roma ongeveer 35 min. Jullie redden het als je om 6:20 uur de eerste vaporetto boot vanaf Lido S.M.E. neemt. De volgende boot gaat elke 20 minuten later.

Op Piazzale Roma neem je de ATVO lijnbus naar Treviso Airport. Dit is ongeveer een uur. Om 7:10 en 8:10 en ook later gaan er bussen naar Treviso Airport.

Als je dit volgt op zaterdag 7 maart komen jullie gerust op tijd op het vliegveld!
Geniet er van en laat weten hoe het is geweest.

Ciao,
NaarVenetie.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com