Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Van treviso naar Hotel Relais ca Sabbioni

door Melissa
(Belgie)

Beste,

Wij gaan begin september naar venetie en nu is mijn vraag hoe geraak ik het beste van de luchthaven Treviso naar het Hotel Relais ca Sabbioni in Mestre?

Groetjes Melissa

Reactie voor Van treviso naar Hotel Relais ca Sabbioni

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 22, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso Airport naar Hotel Relais ca Sabbioni
door: NaarVenetie.com

Hallo Melissa,

Wat een netjes hotel hebben jullie gekozen. Het is even buiten de stad Mestre, dus even weg van de drukte.

Vanaf Treviso Aiport kunnen jullie het beste de ATVO shuttle bus nemen richting Mestre - VENEZIA. Kaartjes kun je online kopen op www.atvo.it of op het vliegveld. De eerste stop in Mestre moeten jullie uitstappen. Dit is in het centrum van Mestre. En vanaf daar is er een bushalte waar buslijn 53 vertrekt richting DOLO.

De ATVO shuttle bus vanaf Treviso kost inclusief bagage EUR 12,- (retourtje EUR 22,-). De buslijn 53 kost 1,50 - 2,50 richting DOLO.

Als jullie in bus 53 zitten, dan is het 13 haltes tot aan de halte 'Camping Serenissima'. Tegenover deze halte is jullie hotel 'Relais ca Sabbioni'.

Een Taxi via CheapTaxis.nl kost naar jullie hotel ongeveer EUR 73,-

Succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com