Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230

door Linda
(Nederland)

Wij gaan einde van de week naar Venetië. Kunt u ons vertellen wat de makkelijkste verbinding is van het vliegveld naar ons hotel?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Linda

Reactie voor Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

May 08, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Airport naar Hotel Minerva in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Linda,

Wat leuk dat jullie al bijna naar Venetie gaan!

Vanuit Marco Polo Airport kun je het beste de bus nemen. Dit kost ongeveer € 6,-. Je kunt kiezen met de wat luxere bus, waarbij bagage inbegrepen zit. Dit is de ATVO-bus richting VENEZIA. Of jullie kunnen met een ACTV-shuttle bus ‘Aerobus’ nummer 5.

Jullie komen dan aan op Piazzale Roma het eindpunt voordat Venetie begint. Vanaf hier kunnen jullie te voet verder, omdat het hotel dichtbij Piazzale Roma. Ga over de brug ‘Della Costituzione’ of ook genoemd ‘Calatrava’. Steek de brug over en ga rechtdoor over de straat. Na ongeveer 250 meter is Hotel Minerva aan de linkerkant in een orantje/rose gebouw. Hotel naam staat aan de voorkant van de deur en inderdaad nummer 230

Jullie zouden ook kunnen kiezen voor de duurdere optie via de Alilaguna boot rechtstreeks vanaf Marco Polo Airport. Je gaat dan over het water naar Venetie en dat is een mooie belevenis! Julie moeten de oranje lijn nemen en uitstappen bij de halte "Ponte delle Guglie". Ga vervolgens lopen naar de brug ‘Ponte delle Guglie’ en steek de brug over. Jullie komen dan op het plein Campo San Geremia. Blijf doorlopen en steek het plein over en na ongeveer 20 meter staat het hotel aan de rechterkant.

Veel succes en laat me maar weten hoe het is geweest!

Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com