Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Vanaf Marco polo naar Ca'del Moro (malamocco 83)

door Eddy Elly
(Nederland)

Hallo,

Wij vertrekken 18/10/2016 naar Venetië en landen op Marco Polo Airport.
We hopen dus nog gebruik te kunnen maken van een goedkope oplossing om tot ons hotel ( Ca' Del Moro, Via Malamocco, 83, 30126 Venezia, Italië ) te geraken.

Alvast bedankt voor de tips!

Reactie voor Vanaf Marco polo naar Ca'del Moro (malamocco 83)

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 28, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Marco Polo Airport naar Hotel Ca'Del Moro
door: NaarVenetie.com

Hallo Eddy Elly

Wat goed dat jullie al bijna naar Venetie gaan en oktober is een mooie maand. Jullie hotel is op het eiland Lido volgens mij. Dit is tegenover Venetie.

Vanaf Marco Polo Airport is de snelste / efficient route om de Alilaguna boot vanaf het vliegveld te nemen. Een retour kost via online www.Alilaguna.it EUR 25,- en een enkeltje EUR 15,-. Dit is nog vrij prijzig, maar het best. Jullie moeten dan de blauwe lijn van Alilaguna nemen. Deze boten varen tot diep in de nacht en in 1 uur ben je op Lido!

De andere optie is om vanaf Marco Polo Airport de shuttle bus te nemen naar VENEZIA met de ATVO bus ca. EUR 8,- inclusief bagage of de AERObus van ACTV. Deze kost EUR 6,-. Maar dan moet je vanaf Piazzale Roma in Venetie nog de vaporetto boot nemen. Tot over middennacht vetrekken er vanaf aankomst in Venetie (Piazzale Roma) vaporetto boten richting Lido. Jullie kunnen vaporetto boot 1 nemen of 5.1 (deze is sneller).

De Vaporetto halte op Lido is ook de halte voor de Alilaguna boot. Dit is Lido S.M.E.. Vanaf hier op Lido moeten jullie buslijn A of B nemen naar jullie hotel. Je kunt het best de chauffeur vragen dat je wilt uitstappen op halte 'Ca'del Moro'. Een kaartje kost 1,30.

Als ik jullie was zou ik de volgende dag een Tourist Travelcard kopen op Lido waar je aankomt met de vaporetto boot. Je kunt trouwens de travelcard niet gebruiken voor de ATVO shuttle bus. Eigenlijk raad ik veel mensen aan de travelcard te kopen nadat ze zijn ingecheckt in het hotel. Je heb dan redelijk een gevoel hoe groot Venetie is en hoe je precies overal komt. Je zult merken dat je vooral gaat lopen! En dat is ook prima, want zo zie je de stad, ga je verdwalen en dat is het leukste. Maar aangezien jullie vanaf Lido naar Venetie gaan is een Travelcard wel handig.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com