Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Vervoer Van Treviso airport naar Hotel Gorizia A La Valigia

door daan

Naar Hotel Gorizia in Venetie

Naar Hotel Gorizia in Venetie

Hallo,

ik en mijn vriendin gaan 01-12-2016 naar Venetie. Wij landen op Treviso Airport. Kunt u mij vertellen hoe ik met het openbaar vervoer Hotel Gorizia A La Valigia kan komen. Welke bus kan ik het beste nemen of boot of trein?

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Mvg,

Daan.

Reactie voor Vervoer Van Treviso airport naar Hotel Gorizia A La Valigia

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 12, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Venetie
door: Anoniem

Beste,
Hartelijke dank voor je reactie. Fijn om ons uit te leggen hoe we gemakkelijk ter plaatse geraken en welk vervoer we hiervoor best nemen.
Met vriendelijke groeten,

Jul 08, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Gorizia
door: NaarVenetie.com

Hallo Anoniem,

In Venetie is alles beloopbaar! Onderweg kijk je je ogen uit dus de tijd gaat snel. Maar om snel en efficient te plekke te zijn raad ik jullie aan om vanaf de kade bij jullie aankomstpunt (Piazzale Roma) op de vaporetto boot te stappen. Jullie moeten vapporetto bootlijn 1 of 2 nemen.

Stap uit bij de halte ‘Rialto’, dit is ongeveer 15 tot 25 minuten met de vaporetto boot. Na het uitstappen moeten jullie direct rechts langs de kade. Tot aan het weggetje ‘Calle del Fabbri’. Als jullie deze volgen komen jullie vanzelf bij Hotel Gorizia a la Valigia. Het zal ongeveer 10 minuten lopen zijn.

In de bijlage heb ik nog de plattegrond naar het hotel toegevoegd.
Ciao!

Verder raad ik iedereen aan om ook het zoekvenster op mijn site te gebruiken. Veel informatie (m.n. hoe je van vliegveld naar je hotel komt) staat al op mijn site. Ik zal kijken hoe ik dit overzichtelijker neer kan zetten, zodat er niet te veel herhalingsvragen komen....

Jul 05, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Vervoer
door: Anoniem

Beste,
Ik zie dat hier geen reactie is op gekomen. Ook ik ga met mijn gezin naar hotel Gorizia a la Valigia vanuit luchthaven Tresivo.
Ik heb reeds geboekt voor de shuttle bus ATVO.
Deze stopt bij Piazale Roma. Kunnen wij van daaruit te voet naar ons hotel gaan of is dat veel te ver?
Graag een reactie, waarvoor dank.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com