Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Vervoer Van Treviso airport naar Hotel Gorizia A La Valigia

Ik en mijn zus gaan op 9 maart enkele dagen naar Venetië. We landen om 20.10 uur op Trevisio. De bus rijdt volgens mijn speurwerk maar naar de Piazzale Roma, hoe komen we dan verder naar de Calle dei Fabbri waar het hotel Gorizia A La Valigia ligt?

groetjes Marion

Reactie voor Vervoer Van Treviso airport naar Hotel Gorizia A La Valigia

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 08, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Naar je hotel geraken
door: NaarVenetie.com

Verder raad ik iedereen aan om ook het zoekvenster op mijn site te gebruiken. Veel informatie (m.n. hoe je van vliegveld naar je hotel komt) staat al op mijn site. Ik zal kijken hoe ik dit overzichtelijker neer kan zetten, zodat er niet te veel herhalingsvragen komen....

Mar 11, 2017
Waardering
star
Naar Hotel Gorizia
door: NaarVenetie.com

Hallo Marion!

Ik zie nu dat er niemand heeft gereageerd en dat je 2 dagen geleden al naar je hotel in Venetie moest! Dus ik ben veel te laat.... Sorry...

Ik hoop in ieder geval dat het gelukt is om daar te komen! De bus gaat inderdaad niet verder dan Piazzale Roma. Dan moet je verder met de vaporetto boot of je kunt verder lopen naar Hotel Gorizia...

Laat me alsjeblieft weten wat je hebt gedaan! Ik ga er vanuit dat het allemaal vanzelf ging en best duidelijk werd toen je er eenmaal was?

Ciao!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com