Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

vliegveld marco polo naar san marcoplein

door Susan

Hallo,

Vertrekken morgen naar venetie en komen rond 20.30 aan om marco polo. Nu is mijn vraag wat is het meest praktische om te pakken.
Klopt het dat de alliguna tot 00.30 gaat en dat we kunnen uitstappen bij het san marcoplein??

Reactie voor vliegveld marco polo naar san marcoplein

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 22, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Airport naar San Marco
door: Naarvenetie.com

Hallo Susan!

Ja, dat klopt. De blauwe lijn gaat om 0.30 uur, maar gaat ook 1 uurtje vroeger om 23.30 uur. Je hebt nog genoeg tijd om deze te halen lijkt me? Of zelfs nog de van 22.30 uur.
Het is minder dan 2 uur vliegen met een directe vlucht vanuit Nederland.

Een andere goedkope optie is een shuttle bus van het vliegveld naar Venetie te nemen. Dan kom je aan op Piazzale Roma en kun je verder met de Vaporetto boot naar het San Marco Plein.

Of als je helemaal relaxed wilt aankomen op het San Marco Plein, dan kun je een taxi boot vanaf de zelfde plek als de Alilaguna nemen naar het San Marco Plein. Dan betaal je wel de hoofdprijs van ca. 130,- Euro.

Succes vanavond!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com