Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

vooraf reserveren voor gondeltocht

door Tony Dalemans
(België)

Ik wens vooraf te reserveren voor een gondeltocht, maar de meeste sites waarop je voordelige tickets kan boeken, starten allemaal vanuit San Marco, terwijl onze voorkeur uitgaat naar vertrek in de buurt van Campo San Sofia.

toevallig een link voor goedkope tickets voor een gondeltocht met vertrek vanuit Campo San Sofia?
Waar vertrek je exact (Canale Grande of parallel in Rio di S Sofia?)

Reactie voor vooraf reserveren voor gondeltocht

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Gondeltochten reserveren
door: NaarVenetie.com

Beste Tony,

De sites waar je tickets voor gondelritten kunt kopen zijn ritten en opstapplaatsen die door de aanbieder met de gondelier zijn afgesproken. De afspraken zullen op je voucher staan. Dit is inclusief tijdsduur en vaak ook de route. Het is handig en goedkoop, maar niet heel flexibel.

Ik ben toch voorzichtig, maar zie Venetie alsjeblieft niet als attractiepark. Ontdek de stad door te genieten van de historische straatjes en verdwaal, snuif de cultuur op! De meeste flexibiliteit heb je als je in Venetie zelf een gondelier staande houdt en vraagt dat hij daar naar toe kan varen. Of dat je opstapt op je favoriete plek.

Geniet!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com