Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Waar kan ik een rolling venice card kopen naar 18u30

door Charlotte Br
(Belgie)

Hallo,

Wij zouden graag bij aankomst een rolling venice card + travel card kopen. Ik heb al gevonden dat dit te koop is bij Hellovenezia op het pallazo san marco.

We komen pas aan om 18u20 als alles goed gaat, maar bij verdere opzoekingswerken zag ik echter dat Hellovenezia sluit om 18u30.

Kan ik nog ergens anders een rolling venice card kopen met een travel card na 18u30?

ik vermoed dat het aan de automaten niet zal lukken omdat we ons moeten legitimeren voor de rolling venice card. We komen ook aan in Trevisio airport, dus daar is waarschijnlijk ook geen verkooppunt?

Alvast bedankt!

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Contact.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com