Mijn Privacy Beleid

Home >  Copyright & Disclaimer >  Privacy >

Privacy in Venetie

Privacy Beleid:

Geheel kosteloos werk ik met uiterste zorg om van NaarVenetie een succesvolle en complete site te maken.

Toch worden er advertenties getoond van gerelateerde aanbieders. Dit maakt het mogelijk om NaarVenetie groter te maken en jou de aanvullende informatie te geven. Naar Venetie is echter niet verantwoordelijk voor de getoonde informatie op de gelinkte sites. Lees ook mijn gerelateerde Cookie beleid >

NaarVenetie streeft naar fatsoen, eerlijkheid en integriteit in alle activiteiten. Dit houdt ook in het beschermen van privé informatie van mijn bezoekers.

Als je een persoonlijke ervaring op de site hebt achtergelaten en deze wilt bijwerken of verwijderen, maak dan gebruik van de contact pagina. Ik zal er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat je verzoek wordt doorgevoerd.

De vragen die je hebt en mij stuurt via het contactformulier zullen ook met uiterste zorg worden behandeld. De privé dingen zoals jouw naam en contact gegevens komt niet in handen van derden partijen. 

NaarVenetie.com behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in dit beleid. Het gebruik van deze site betekent acceptatie van dit privacy beleid. Dit beleid is als laatst gewijzigd op 8 juni 2016. 

NaarVenetie.com is goed via Google te vinden en je kunt ook Venetie beleven via mijn Facebook pagina: Facebook/NaarVenetie.nl

Privacy en het gebruik van NaarVenetie.com

Belangrijk is dat je met privé dingen zoals je e-mailadres zelf ook bewust om gaat. 

Je kunt een beoordeling of een review achterlaten op mijn site. Hier heb ik aparte pagina's voor aangemaakt. Je vindt ze op de door mij bepaalde pagina's, maar met name over tips over hoe je bijvoorbeeld van het Vliegveld bij je hotel komt. Voor alle beoordelingen en reviews geldt dat ik hier zorgvuldig mee om ga en gevoelige informatie niet zal delen. 

Je kunt zelf een pagina maken voor NaarVenetie.com. Deze gaat dan toegevoegd worden aan mijn site. Natuurlijk review ik de pagina zelf eerst. Maar voel vrij om een bijdrage te leveren a.d.h.v. je eigen tips of ervaring! Ook hier ga ik discreet me om en weet ik bewust wat het is. 

Je kunt ook mij benaderen via het contactformulier. Hier krijg veel vragen op binnen die ik vaak in afzienlijke tijd kan beantwoorden. Ook hier ga ik zorgvuldig mee om en zal niets delen met derde partijen. 

Ik hoop dat ik je zo een beetje heb geinformeerd over de gevoelige dingen op mijn site. Nogmaals voel vrij om het te gebruiken en de kwalitatieve informatie mee te nemen tijdens je eigen vakantie. 


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Wat te doen in Venetie?

    Sep 18, 22 08:56 AM

    Jij wilt deze bijzondere stad ontdekken? Maar wat te doen in Venetie? 5 Activiteiten wat te doen in Venetie die je niet zo snel doet

    Lees meer
Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

Je hebt gelezen over mijn Privacy beleid. Ontdek mijn site over Venetie verder en lees alle informatie die je nodig hebt om een geweldige vakantie te hebben in deze stad!

Ga terug van 'Privacy' naar 'Copyright & Disclaimer'

Lees verder: