Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

lockers voor bagage? taxi-opstapplaats?

Vraag bestaat uit 2 delen:
1; onze terugvlucht is s avonds, en ons hotel ligt ver op het vasteland. De bagage terug oppikken in ons hotel staat gelijk aan duur tijdsverlies + extra kost met taxi. Zijn er in het station Ferrovia di Santa Lucia lockers aanwezig om onze bagage te deponeren?

2; De uren van het openbaar vervoer staan ons niet aan: ofwel komen we slechts 20 minuutjes voor opstijgen aan (te laat) ofwel zijn we al 1h45 voor het opstijgen op de kleine luchthaven. jammer, dus hebben we beslist om een taxi te boeken.

is er een vaste opstapplek voor taxi's? zo ja waar? Piazzale Roma? en zo ja? hoe weet je welke de jouwe is? wij volgen je tip over cheaptaxis.nl

Bedankt voor je antwoord.

Reactie voor lockers voor bagage? taxi-opstapplaats?

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Lockers en Taxi's
door: NaarVenetie.com

Beste Tony,

Wat fijn dat jullie binnenkort naar Venetie gaan. Ja, er zijn lockers op het treinstation Santa Lucia. Deze kosten EUR 6,- per 5 uur en elk uur daarna EUR 0,90 extra. Maar vaak is het erg druk bij de kluisjes op het station.

Een andere mogelijkheid is vlakbij aan de rechterkant van het station voor de vaporetto stop. Daar is een speciaal deposito bagagli service.

Daarnaast is er nog een bagagli service op Piazzale Roma. Kortom veel alternatieven als er qua tijd, hotel en vlucht retour niet helemaal uit komt met de bagage.

De taxistandplaatsen zijn op het Piazzale Roma. Jullie zouden de taxi moeten kunnen herkennen aan jullie voucher die jullie via
CheapTaxis.nl
Hebben ontvangen. Hier staan de bedrijfsgegevens op van het lokale taxibedrijf met een telefoonnummer. Als jullie de taxi dus eventueel kunnen vinden, kan er altijd gebeld worden.

Veel plezier en succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie reviews en ervaringen algmeen.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com