Goedkoop vliegen met Venetie Tickets
Vergelijk Prijzen voor Retourvluchten en Last minute tickets naar Venetië

Op deze pagina lees je alles over Venetie tickets. Ga voor een goede voorbereiding. Dat is wat ik heb gedaan toen ik vloog naar Venetië. Want, afhankelijk van welke vliegmaatschappij, kan je op twee verschillende luchthavens landen... 

INHOUDSOPGAVE

 1. Veel mogelijkheden om te vliegen naar Venetië
 2. Venetië Tickets zijn geboekt. En dan?
 3. Nuttige informatie er nog meer is voordat je Venetië tickets gaat kopen
 4. Waarom met het vliegtuig naar Venetië reizen?
 5. Nog veel meer Venetië Vliegtickets om het jou makkelijker en goedkoper te maken?

1. Veel mogelijkheden om te vliegen naar Venetië

Ga je met KLM? Dan ga je naar Marco Polo Airport (VCE). Ga je met RyanAir? Dan ga je naar Treviso Airport (TSF).

Boek je vlucht in dit scherm

Search
   Adults
   Children
   Babies

   Voor de beste vliegtickets en tarieven gebruik ik vaak onze eigen KLM. Zij hebben rechtstreekse vluchten, comfortabel en je spaart Flying Blue punten. En makkelijk te boeken!

   Vanaf Schiphol Airport zijn er bijvoorbeeld ook goede tickets via Transavia. En de budget airline 'RyanAir' doet het als concurrent niet verkeerd. Via Maastricht Airport heb je ook opties.

   Maar op mijn pagina over goedkope Venetië vliegtickets lees je welke airports je het beste kunt kiezen! 

   Je hebt veel mogelijkheden om bijvoorbeeld voor een lang weekend naar Venetië te gaan. Het is korter dan 2 uur vliegen. En direct vanaf de luchthaven kun je met een watertaxi Venetië bereiken.

   Maak het niet uit welke maatschappij? Als de tickets je maar naar Venetië brengen. En het liefst zo goedkoop mogelijk? Dan raad ik je aan via touroperator TUI.nl te boeken. Die heeft veel vluchten + overnachtingen in Venetië. Een mooi pakket op de beste plekken, zodat jij goedkoper op vakantie kunt. 

   Ga naar Venetië met KLM, Alitalia, Transavia of Ryanair. Of ga vanaf Brussel met Brussel Airlines, Iberia of toch Vueling? Maak je keuze o.b.v. de prijs en luchthaven...

   Venetie Tickets Alitalia
   Vliegtickets naar Venetie
   Venetie TicketsAankomst Venetie Tickets op Marco Polo Airport

   2. Venetie Tickets zijn geboekt. En dan?

   Laat het me uitleggen. Dit is namelijk nuttig... Vanuit Nederland heb ik vaak gevlogen naar Venetië. Ik heb alle opties genomen. Lees hier welke 4 Venetië vluchten ik aanraad >

   Ik houd van de twee luchthavens in Venetië. De twee vliegvelden zijn Marco Polo Airport (VCE) en Treviso Airport (TSF). De één scheelt in prijs (TSF), maar dan moet je nog een uur reizen met de bus naar Venetië. De ander (VCE) is dichtbij en is een groter internationaal vliegveld. Je gaat hier zo met de Alilaguna boot of de watertaxi naar Venetië. Kan ook met de gewone bus vanaf het vliegveld hoor. 

   Ben je daarom ook zo benieuwd welke...

   VOLG OP INSTAGRAM
   VOLG OP FACEBOOK

   3. ...Nuttige informatie er nog meer is voordat je Venetie tickets gaat kopen:

   Venetie Tickets

   1: Geld besparen op je ticket vergt creativiteit. De goedkoopste die vanuit Nederland vliegt is RyanAir.com. Het is zeker waar voor je geld!

   Zo had ik een ticket voor slechts EUR 61,- retour geboekt. Je vliegt vanaf Maastricht rechtstreeks naar Venetië Treviso Airport (TSF). 

   Direct van Schiphol naar Venetië kan met KLM, Alitalia en Transavia. Zij vliegen alle drie naar Marco Polo Airport Venetië (VCE). Voordeel is dat je vanaf Amsterdam kunt vliegen. Lees over alle mogelijkheden Vliegen van Amsterdam naar Venetië >

   Treviso Airport ligt 32 km van het historische centrum. Als je niet een extra uur wilt reizen met de bus of trein, dan is Treviso niet jouw vliegveld waar je wilt landen. Dus controleer dit voordat je gaat.

   Nieuwste pagina op deze site

   1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

    May 16, 24 01:09 PM

    Boek-Venetie-Haar-Maskers
    De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

   Koop onze Mini Guide op Etsy.com

   Bestel nu €2,99

   Venetie-Cover-Snippet
   Venetie kaart

   Benieuwd hoe ik aankwam in Venetië? Ik heb mijn eerste keer een behoorlijke trip gemaakt van het vliegveld naar Venetië. Lees het even en krijg informatie over de bustijden en shuttle bussen.

   2. Je hebt altijd wel een keer gedacht waarom de vliegtickets altijd zo verschillen. Hoe kan dit? En wat is de beste tijd om te boeken. Ik heb de Venetië Vliegtickets voor je op een rijtje gezet zodat je ze eens goed kunt onderzoeken en op het juiste moment kunt gaan boeken. En ja, het is waar. Zoek naar goedkope package deals. Een hotel en een vlucht in 1x geboekt scheelt veelal in prijs.

   3. Vlieg naar Venetië buiten de populaire seizoenen. Dit maakt duidelijk een verschil in het tarief van je ticket. Venetië is sowieso fantastisch. Het weer maakt niet uit. Boek je vlucht tussen oktober en mei in het laagseizoen. Boekingen tijdens de kerst en het Venetië carnaval hierbij uitgesloten ;).

   4. En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn voldoende comfortabele airport hotels >. Eerlijk waar. Dit is een goede optie als je goedkope Venetië tickets hebt gekocht die heel vroeg in de ochtend of laat in de avond vertrekken. 

   4. Waarom met het vliegtuig naar Venetië reizen?

   Vliegen naar Venetië duurt 2 uur vanaf Nederland en België, waardoor het de snelste optie is om te reizen. 

   De KLM is dus een goede optie vanuit Nederland. Het is de meest stipte luchtvaartmaatschappij ter wereld. Je kunt rechtstreeks bij hen boeken of toch eerst nog kijken op www.TUI.nl/Venetie welke opties je hebt voor Venetie tickets + Hotel. Haal het meeste uit jouw vakantie of weekendje weg!

   Wat is een betere manier om je voor te bereiden op je vlucht naar Venetië dan met het doorlezen van mijn uitgebreide online reisgids? Ik geef je de ins en outs over waar je heen moet, wat je moet doen en nog veel meer.


   5. Nog veel meer Venetië Vliegtickets om het jou makkelijker en goedkoper te maken? Lees verder:

   Door Rudmer Hoekstra (auteur):


   Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

   -  TICKETS MET KORTING -

   Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

   Booking.com Booking.com

   GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

   Parkeren Venetie

   Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

   Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

   1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
   2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

   NIEUWSBRIEF

   Nieuwsbrief NaarVenetie

   Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

   Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >   Schrijf een review over deze informatieve website

   Je hebt gelezen over Vliegtickets naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

   Naar Venetie >  Venetie Tickets > 

   Lees ook: