Goedkoop vliegen met Venetie Tickets
Vergelijk Prijzen voor Retourvluchten en Last minute tickets naar Venetië

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Home >   Venetie Tickets >  

Venetie Tickets Transavia
Venetie Tickets met KLM

Op deze pagina lees je alles over Venetie tickets. Ga voor een goede voorbereiding. Dat is wat ik heb gedaan toen ik vloog naar Venetië. Want, afhankelijk van welke vliegmaatschappij, kan je vlucht op twee verschillende luchthavens landen... 

Ga je met KLM? Dan ga je naar Marco Polo Airport (VCE). Ga je met RyanAir? Dan ga je naar Treviso Airport (TSF).

Boek je vlucht in dit scherm

Search
   Adults
   Children
   Babies
   Vliegtickets naar Venetie

   Voor de beste vliegtickets en tarieven gebruik ik vaak onze eigen KLM. Zij hebben rechtstreekse vluchten, comfortabel en je spaart Flying Blue punten. 

   En makkelijk te boeken! Vanaf Schiphol Airport zijn er bijvoorbeeld goede tickets via Transavia. En de budget airline 'RyanAir' doet het als concurrent niet verkeerd. Via Maastricht Airport heb je ook opties. Maar op mijn pagina over goedkope Venetië vliegtickets lees je welke airports je het beste kunt kiezen! 

   Je hebt dus veel mogelijkheden om bijvoorbeeld voor een lang weekend naar Venetië te gaan. Het is korter dan 2 uur vliegen. En direct vanaf de luchthaven kun je met een watertaxi het water op.

   Maak het jou niet uit welke maatschappij? Als je tickets je maar Venetië brengen. En het liefst zo goedkoop mogelijk. Dan raad ik je aan via BeterBoeken.nl je Venetie tickets te kopen. Ga naar Venetie met KLM, Alitalia, Transavia of Ryanair. Of ga vanaf Brussel met Brussel Airlines, Iberia of toch Vueling? Maak je keuze o.b.v. de prijs en luchthaven...

   Venetie Tickets Alitalia
   Venetie TicketsAankomst Venetie Tickets op Marco Polo Airport

   Venetie Tickets zijn geboekt. En dan?

   Laat het me uitleggen. Dit is namelijk nuttig... Vanuit Nederland heb ik vaak gevlogen naar Venetië. Ik heb alle opties genomen. Lees hier welke 4 Venetië vluchten ik aanraad >

   Ik houd van de twee luchthavens in Venetie. Dit zijn Marco Polo Airport (VCE) en Treviso Airport (TSF). De één scheelt in prijs (TSF), maar dan moet je nog een uur reizen met de bus naar Venetië. De ander (VCE) is dichtbij en is een groter internationaal vliegveld. Je gaat hier zo met de Alilaguna boot naar Venetië. 

   Ben je daarom ook zo benieuwd welke...

   ...Nuttige informatie er nog meer is voordat je Venetie tickets gaat kopen:

   Venetie Tickets

   1: Geld besparen op je ticket vergt creativiteit. De goedkoopste die vanuit Nederland vliegt is RyanAir.com. Het is zeker waar voor je geld!

   Zo had ik een ticket voor slechts EUR 61,- retour geboekt. Je vliegt vanaf Maastricht rechtstreeks naar Venetie Treviso Airport  (TSF). 

   Direct van Schiphol naar Venetie kan met KLM, Alitalia en Transavia. Zij vliegen alle drie naar Marco Polo Airport Venetie (VCE). Voordeel is dat je vanaf Amsterdam kunt vliegen. Lees over alle mogelijkheden Vliegen van Amsterdam naar Venetië >

   Treviso Airport ligt 32 km van het historische centrum. Als je niet een extra uur wilt reizen met de bus of trein, dan is Treviso niet jouw vliegveld waar je wilt landen. Dus controleer dit voordat je gaat.

   Nieuwe Informatie

   1. Watertaxi Venetie waarom zou je het doen?

    Oct 10, 21 06:29 AM

    Wat kost een Watertaxi Venetie en hoe boek je zo'n boottaxi? Watertaxi’s in Venetië de ideale oplossing voor comfortabel en snel vervoer.

    Lees meer

   Venetie kaart

   Benieuwd hoe ik aankwam in Venetië? Ik heb mijn eerste keer een behoorlijke trip gemaakt van het vliegveld naar Venetie. Lees het even en krijg informatie over de bus tijden en shuttles.

   2. Je hebt altijd wel een keer gedacht waarom de vliegtickets altijd zo verschillen. Hoe kan dit? En wat is de beste tijd om te boeken. Ik heb Venetië Vliegtickets voor je op een rijtje gezet zodat je ze eens goed kunt onderzoeken en op het juiste moment kunt gaan boeken. En ja, het is waar. Zoek naar goedkope package deals. Een hotel en een vlucht in 1x geboekt scheelt veelal in prijs.

   3. Vlieg naar Venetie buiten de populaire seizoenen. Dit maakt duidelijk een verschil in het tarief van je ticket. Venetië is sowieso fantastisch. Het weer maakt niet uit. Boek je vlucht tussen oktober en mei in het laagseizoen. Boekingen tijdens de kerst en het Venetië carnaval hierbij uitgesloten ;).

   4. En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn voldoende comfortabele airport hotels >. Eerlijk waar. Dit is een goede optie als je goedkope Venetie tickets hebt gekocht die heel vroeg in de ochtend of laat in de avond vertrekken. 


   Nog veel meer Venetie Vliegtickets om het jou makkelijker en goedkoper te maken? Lees verder:


   Je hebt gelezen over Vliegtickets naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

   Naar Venetie >  Venetie Tickets > 

   Lees ook: