TIPS voor Venetie Tickets

Home >   Venetie Tickets >  

Vliegen naar Venetie? Afhankelijk van welke vlieg maatschappij, kan je vlucht op twee verschillende luchthavens landen... Ga je met KLM? Dan ga je naar Marco Polo Airport (VCE). Ga je met RyanAir? Dan ga je naar Treviso Airport (TSF).

Venetie Tickets Transavia
Venetie Tickets Alitalia

Voor de beste vliegtickets en tarieven gebruik ik vaak onze eigen KLM. Zij hebben rechtstreekse vluchten, comfortabel en je spaart Flying Blue punten. 

En makkelijk te boeken! Vanaf Schiphol Airport zijn er bijvoorbeeld goede tickets via Transavia. En de budget airline 'RyanAir' doe het als concurrent niet verkeerd. Via Maastricht Airport heb je ook goedkope Venetie vliegtickets!

Je hebt dus veel mogelijkheden om bijvoorbeeld voor een lang weekend naar Venetie te gaan. Het is korter dan 2 uur vliegen. En direct vanaf de luchthaven kun je met een watertaxi het water op.

Ga daarom naar Venetie met KLM, Alitalia, Transavia of Ryanair. Of ga vanaf Brussel met Brussel Airlines, Iberia of toch Vueling? Maak je keuze o.b.v. de prijs en luchthaven...

Venetie TicketsAankomst Venetie Tickets op Marco Polo Airport

Venetie Tickets zijn geboekt. En dan?

Laat het me uitleggen. Dit is namelijk nuttig... Vanuit Nederland heb ik vaak gevlogen naar Venetie. Ik heb alle opties genomen. Lees hier welke 4 vluchten ik aanraad >

Ik houd van de twee luchthavens in Venetie. Dit zijn Marco Polo Airport (VCE) en Treviso Airport (TSF). De één scheelt in prijs (TSF), maar dan moet je nog een uur reizen met de bus naar Venetie. De ander (VCE) is dichtbij en is een groter internationaal vliegveld. 


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nuttige informatie voordat je een vliegticket gaat kopen:

Venetie Tickets

1: Geld besparen op je ticket vergt creativiteit. De goedkoopste die vanuit Nederland vliegt is RyanAir.com. Het is zeker waar voor je geld!

Zo had ik een ticket voor slechts EUR 61,- retour geboekt. Je vliegt vanaf Maastricht rechtstreeks naar Venetie Treviso Airport  (TSF). 

Direct van Schiphol naar Venetie kan met KLM, Alitalia en Transavia. Zij vliegen alle drie naar Marco Polo Airport Venetie (VCE).

Treviso Airport ligt 32 km van het historische centrum. Als je niet een extra uur wilt reizen met de bus of trein, dan is Treviso niet jouw vliegveld waar je wilt landen. Dus controleer dit voordat je gaat.

Venetie kaart

Benieuwd hoe ik aankwam in Venetie?  Ik heb mijn eerste keer een behoorlijke trip gemaakt van het vliegveld naar Venetie. Informatie over de bus tijden en shuttles kun je hier lezen. 

2. Zoek naar goedkope package deals. Een hotel en een vlucht in 1x geboekt scheelt veelal in prijs.

3. Vlieg naar Venetie buiten de populaire seizoenen. Dit maakt duidelijk een verschil in het tarief van je ticket. Venetie is sowieso fantastisch. Het weer maakt niet uit. Boek je vlucht tussen oktober en mei in het laagseizoen. Boekingen tijdens de kerst en het Venetie carnaval hierbij uitgesloten ;).

4. En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn voldoende comfortabele airport hotels >Je hebt gelezen over Vliegtickets naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Ticket > 


Lees ook: