Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie?
Ik help je met de opties Snel & Goedkoop

Van het Vliegveld naar Venetie? Dat is nog niet zo makkelijk. Venetië gebruikt namelijk twee luchthavens. Je hebt Treviso Airport en Marco Polo Airport. 

Dat wist je niet? Of misschien heeft iemand je geïnformeerd over hoe men vanaf het vliegveld naar Venetië kunt komen! Nou, je bent hier op de juiste plek...

In dit artikel vertel ik alles wat je moet weten over hoe van het vliegveld naar Venetië. 

INHOUDSOPGAVE

 1. De eerste keer naar Venetië 
 2. Van Marco Polo Airport naar Venetië?
 3. Korting om met het OV te Reizen - Vooraf reserveren?
 4. Vanaf Treviso Airport naar Venetië
 5. Van Airport naar de stad Mestre (vlakbij Venetië) gaat
 6. Maar hoe kom je van Vliegveld naar Lido?
 7. Gerelateerde Blogs en Informatie
 8. Deel hier je eigen Ervaring van het Vliegveld naar Venetië
 9. Wat zijn de Tips en Ervaringen van de andere bezoekers?

Tickets voor Alilaguna boottransfer tussen luchthaven Marco Polo en het centrum van Venetië. Een mooie én snelle route naar hartje Venetië met deze boottransfer.

Phone-Venetie

100% Mobiel. Laat de vervoer ticket op je telefoon zien.

Email-Venetie

Speciale Wensen? Gebruik de support desk van Tiqets.

Twijfel-Venetie

Heb je twijfels? Lees onze artikelen of Contact ons.

Hoe kom jij van de luchthaven naar Venetie? Tip) - Reserveer een Taxi van Vliegveld naar Venetie

1. De eerste keer naar Venetië...

Vliegveld naar Venetie

Ga je voor de eerste keer van het vliegveld naar Venetie? Dan lees je deze pagina. Blader door mijn website waar veel tips staan. Onderaan kun je de bijdragen van andere bezoekers lezen!

Als je met RyanAir vliegt of een andere low-budget, dan is Treviso (TSF) jouw luchthaven. *Transavia vliegt tegenwoordig ook naar Marco Polo Airport (VCE).

Kijk naar de kaart met de twee geel gearceerde vliegvelden. Treviso Airport ligt 35km van Venetie vandaan en Marco Polo is dichterbij. Scroll naar beneden en lees hoe je van Treviso Airport naar Venetië gaat.

Ik gebruik allebei de vliegvelden, dus lees verder om de favoriete weg naar Venetië te kiezen... Wil je helpen? Als ervaren reiziger naar Venetië kun je een bijdrage leveren aan mijn site op de speciale verhalenpagina met tips van- en voor anderen.

2. ...Van Marco Polo Airport naar Venetie?

Marco Polo Airport (VCE) wordt gebruikt door de grotere maatschappijen, zoals KLM. Het vliegveld ligt 12 km van Venetie.

De meeste keren dat ik naar Venetië ga is met een KLM vliegtuig. En er gaan aardig wat vluchten. Qua prijs zijn ze zo rond de EUR 150,- per retourticket. Direct KLM tickets boeken naar Venetie.

Vliegveld naar Venetie

De goedkopere manier om van het vliegveld naar Venetie te gaan is de bus; shuttledienst van de ATVO bussen.

Klik hier als je tickets online wilt kopen voor de ATVO Bus. Elke 30 minuten rijden ze vanaf de luchthaven Marco Polo via Mestre naar Piazzale Roma. De reis duurt 20 minuten en kost ca. EUR  18,- voor een retourtje (EUR 10,- enkel). De prijzen zijn inclusief grote bagage. 

Van Vliegveld naar Venetie busVoorkant van de Aerobus no. 5

Net zo goedkoop zijn de bussen van ACTV. Dit is de OV-vervoerder rondom Venetie. Je moet buslijn no.5 (Aerobus) richting Venetie hebben. Let op voor de bussen van het vliegveld naar Venetie is een apart tarief en daar gelden de online dagkaarten (Travelcards) niet. 

Let op! grote koffers meenemen wordt niet altijd in dank af genomen. Een kaartje voor de Aerobus kost ca. EUR 10,00 en een retour EUR 18,00. Kaartjes koop je in de machine op het vliegveld.  

Van het vliegveld naar Venetie doe je het snelst met de Alilaguna line. Dit is de veerboot tussen Marco Polo Airport en Venetie. Van het Vliegveld naar Venetie met de Alilaguna boot is fun! 5 minuten lopen vanuit de terminal naar de kade. Overigens hoe men moet lopen is prima aangegeven!

De Alilaguna boot stopt bijvoorbeeld op het eiland Lido, bij de Rialto Brug en op het San Marco Plein in Venetië. Tot middernacht kan er gebruik van worden gemaakt. Het duurt tussen de 45- en 90 minuten om op de meeste bestemmingen te komen. 

Vliegveld naar Venetie met alilagunaDit is een kleine Alilaguna naar Venetie. Het is ca. 5 minuten lopen vanuit de terminal naar deze kade.

Vragen op mijn site gaan ook over hoe je van Mestre naar Venetië kunt komen. Bezoekers hebben hun hotel in de nabij gelegen stad Mestre. Een hotel buiten Venetië is geen slecht idee, omdat de vervoersverbindingen naar Venetië goed zijn. Maar we zijn hier om te leren hoe we van het vliegveld naar Venetie kunnen komen. Dus laten we doorgaan met Marco Polo Airport!

Nieuwste Artikel

 1. Reserveren Tronchetto Parkeren Venetie: Oplossing om te parkeren

  Mar 31, 24 07:22 AM

  Tronchetto parkeren
  Reserveren Tronchetto Parkeren Venetie. Ik bied dé oplossing voor reizigers die met de Auto, Caravan of Camper komen.

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

De Watertaxi's vertrekken aan dezelfde kade waar de Alilaguna boten ook liggen. Een watertaxi naar Venetie vanaf het vliegveld kost tussen EUR 110,- - EUR 250,-. Erg uiteenlopend dus. Je kunt ook een Watertaxi naar Venetië vooraf reserveren. Per groep betaal je ook zo'n prijs, maar via Getyourguide ontdek je vaak veel meer activiteiten.  

Wat ik ook gedaan heb is om hier een watertaxi te delen vanaf EUR 35,- p.p. tot maximaal acht personen en tien koffers/tassen. Dit (sharing) vertrekpunt kun je helemaal links van de kade vinden.

Het is wel de snelste manier om van het vliegveld naar Venetie te geraken.

bus no. 5 van Vliegveld naar VenetieDe Aerobus no. 5 van Vliegveld naar Venetie

De 'auto taxi': De snelste en comfortabelste oplossing is een airport taxi naar Venetie vanaf Marco Polo Airport. Deze kun je vooraf boeken en als je aankomt staat de taxi voor je klaar. Hetzelfde geldt natuurlijk als je vanuit huis in Nederland of België naar het vliegveld wilt.

Reserveer direct en begin je reis goed. Het is mij in ieder geval goed bevallen. Ik gebruik mijn eigen domein op NaarVenetie.Transferz.com hiervoor. Zij hebben betrouwbare taxibedrijven als partner en staan voor je klaar. Je bent nooit meer kwijt dan de afgesproken vooraf gereserveerde prijs voor de rit. In Italie wel zo handig...

Okay,,, je hebt goede informatie over...

Van het vliegveld naar Venetie... en dan
3. Korting om met het OV te Reizen - Vooraf reserveren?

Als jouw hotel op Venetie is of je bent er maar een dagje, dan zul men veel lopen! Check mijn pagina over alle vervoer in Venetie > In alle andere gevallen raad ik de OV Dagkaart aan.

Dit is de Tourist Travel Card. Het is een dagpas waarmee je vrij kunt gebruikmaken van het openbaar vervoer in Venetie. In Venetie geeft het toegang tot alle boten (vaporetto), de tram naar Mestre (andersom ook) en ook de meeste OV-bussen van ACTV rondom Venetie. Op Lido en in Mestre is de Travelcard ook geldig, zowel in de bus als op de vaporetto boten.

**Voor de Alilaguna- en de bovenstaande busdiensten kun je niet de Travelcard gebruiken. Deze is ook niet geldig in de ATVO bussen en ook niet in de ACTV bussen van- en naar het vliegveld.  

Om openbaar vervoer te gebruiken kun je een dagkaart kopen. Na 2x gebruik is de prijs er al uit.

Tourist Travel Card kopen >:

1 Kaartje voor de vaporetto boot kost in de machine € 9.50 (75 minuten) en online via Tiqets.nl € 12,00.

 • €25,00 - €30,00 - 1 DAY TRAVELCARD
 • €35,00 - €40,00 - 2 DAYS TRAVELCARD
 • €45,00 - €50,00 - 3 DAYS TRAVELCARD
 • €65,00 - €70,00 - 7 DAYS TRAVELCARD

Voor de Alilaguna boot- en de busdiensten vanaf de luchthaven kun je de kaart niet gebruiken.  De Travel Card geeft toegang tot boten (vaporetto) in en rond Venetië, de tram naar Mestre (vice versa) en de meeste bussen van ACTV rond Venetië.

De Travel Card kun je ook op het eiland Lido gebruiken. Het is geldig voor zowel de bus- als de vaporetto-boten. Deze coupon eerst geldig maken in de ticket-machine.4. Vanaf Treviso Airport naar Venetie

De luchthaven van Treviso ligt op 35km afstand van Venetie. Het vliegveld heeft ook de shuttle bussen van ATVO die iedere 45 minuten vertrekken naar Venetie. Dit is de goedkoopste optie om van het vliegveld naar Venetie te gaan. Koop hier je ATVO tickets vanaf Treviso Airport. En ja, ik heb best vaak gebruik gemaakt van deze bus. Wel relaxed hoor. Airco en je kunt veel bagage kwijt. Het is dus nog wel een stukje rijden, maar het is comfortabel om ongeveer 1 uur in de bus te zitten. 

Een retour kost EUR 22,-. Een enkeltje kost EUR 12,-. De prijzen zijn inclusief bagage. De reis duurt ongeveer 75 minuten. Lees de review en de vragen over deze reis (Blog)> De bussen vertrekken aan de voorkant van Treviso Airport. Je kan het niet missen. Buskaartjes koop je in de bus of bij de kaartjesmachine / balie aan de zijkant van terminal 1.   

ATVO shuttle bussen van vliegveld naar VenetieATVO shuttle bus van vliegveld naar Venetie

De meest prijzige optie is om een auto te huren. Met de auto van Treviso Airport naar Venetie is ongeveer 40 minuten. Je kunt wellicht in Venetie de gehuurde auto weer inleveren. Kijk snel op mijn pagina over autoverhuur in Venetie >

Met de (auto) Taxi; Vanaf Treviso kun je niet met de boot (taxi) ;). Ja, en vanaf Treviso Airport geldt hetzelfde dat ik tegenwoordig sterk de voorkeur heb om een goedkope taxi te reserveren en die voor mij klaar staat als ik op Treviso Airport ben. Dit is in plaats van de ATVO shuttle bus. Het is zeker niet zo duur als je denkt. Zeker als men weet dat je nog ruim 1 uur moet reizen met de bus om in Venetië aan te komen.

Ik doe dit alleen als we minstens met z'n tweeën zijn. Voor EUR 70,- ben ik vaak al klaar. Ik boek nu altijd de taxi met de beste prijs via Naarvenetie.Transferz.com, ideaal en het is goedkoper! En je hebt een vooraf afgesproken prijs.

Ticketmachine ACTV VenetieDe ticketmachine van ACTV staat op Treviso Airport, maar ook op Marco Polo Airport, Mestre en in Venetie!

De trein van Treviso naar Venetie. Wat deed ik mijn eerste keer op Treviso Airport? De meeste toeristen nemen de bus van het vliegveld naar Venetie. Maar ik nam een avontuurlijke route.

Hiervoor moet je buslijn nummer 6 nemen naar het Treviso treinstation. Zie hier de vertrektijden voor buslijn 6 > Ondanks deze route die in totaal 15 minuten langer duurt, heb ik hier bewust voor gekozen. Ik wou toen namelijk niet zitten in een muffe bus. En wat is het mooi met de trein!!!

Maar kijk uit! Maak niet dezelfde fout die veel treinreizigers maken. Er wordt vaak uitgestapt op het verkeerde station 'Venezia Mestre'. Wacht totdat de trein de lagune heeft overgestoken en aankomt op 'Venezia Santa Lucia'. Hier moet je eruit! Venetie begint hier... Van de trap af naar de kade vertrekken de vaporetto's over de Grand Canal. De totale kosten met stadsbus '6' en de trein om te arriveren in Venetie zijn ongeveer EUR 15,- p.p. 

Maar wat als je hotel in de stad Mestre is? Daarom is het goed om te lezen hoe je van...

5. ...Van Airport naar de stad Mestre (vlakbij Venetie) gaat

Veel bezoekers van NaarVenetie.com hebben hun hotel in Mestre of op een andere plek vlakbij de stad. Dus je bent niet de enige. Alles in de 'Veneto regio' is erop gericht om de toerist het zo makkelijk mogelijk te maken en haar weg te vinden naar Venetie. Maar hoe kom je dan van het vliegveld bij je hotel? 

Nu staan er veel antwoorden in onderstaande verhalen en bijdragen. Maar om vanaf Marco Polo naar Mestre te reizen kan ik jou twee opties adviseren. Lees daarom van Airport naar Mestre >

Dan is er nog zo'n plek waar men best graag een hotel wil hebben... LIDO !!!

6. ...Maar hoe kom je van Vliegveld naar Lido?

Op mijn contactpagina heb ik vaak vragen over hoe ik van luchthaven naar het eiland Lido kan komen; Hoe kom je van het vliegveld naar Venetie op het eiland Lido als je daar een hotel hebt? Ik kan je precies informeren wat je moet doen. Lees er alles over op mijn blog 'Van vliegveld naar Lido'

Bijvoorbeeld; Wij gaan in oktober van luchthaven Marco Polo naar het eiland Lido. Hoe kunnen wij daar geraken? En wat is het voordeligst?

7. Gerelateerde Blogs en InformatieJe hebt gelezen over hoe je van het vliegveld naar Venetie komt. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Van het vliegveld naar Venetie >   naar Home >

Lees ook:

Deel hier je eigen Ervaring van het Vliegveld naar Venetie

Heb jij een goed verhaal of tip om van de Luchthaven naar Venetie te komen? Deel het hier met de andere bezoekers...

Wat zijn de Tips en Ervaringen van de andere bezoekers?

Klik hier om te kijken wat de andere bezoekers denken hoe je van de Luchthaven naar Venetie gaat...

Hoe kom ik van de luchthaven Marco Polo naar Hotel Malibran met 2 stuks bagage ? 
Hallo een vraagje hier, hoe kom ik het best en goedkoopst van de luchthaven Marco Polo naar hotel Malibran, Corte del teatro Malibran 5864 Cannareggio …

Hoe komen we vanaf Marco Polo vliegveld naar Hotel Castello, Campo SS. Filippo e Giacomo - Castello 4365 
We hebben een vraagje. Weet niet of ik die zo mag stellen, anders sorry. We komen pas om 20.30 uur aan op Marco Polo Vliegveld en moeten dan naar …

Treviso naar Elite Hotel Mestre 
Kan je ons helpen? 😊 Heel hard bedankt alvast, wat een leuke site!

HELP!  
Hii! Thanks voor je behulpzame blog. Ik begreep o.a. uit vragen van andere lezers dat ik ATVO bus 351 VENEZIA moet hebben om van Treviso naar San Marco …

Van marco polo naar il latto azzuro op sant erasmo 
Hallo! Wij zoeken tips om van het vliegveld marco polo naar sant erasmo te gaan... We komen rond de middag aan. Alvast bedankt!!!

Luchthaven Treviso naar hotel Orologio Venice 
Hallo, We komen vrijdag avond aan in de luchthaven Treviso. We zouden de bus nemen tot aan piazza Roma, en dan zo de Vaporetto nemen tot aan ons hotel. …

Welk vervoer best van Marco Polo Airport naar Murano? 
Geachte, Wat is de beste/goedkoopste manier om in ons hotel te geraken aub? Zijn er meerdere opties? (bus/watertaxi/shuttledienst?) Tot hoe laat zijn …

vervoer van luchthaven Triviso naar hotel Palazzo PARUTA San Marco 
Beste, Wij komen aan maandag 17 April aan in de luchthaven Triviso. Wat is het kortste of toch meest aangename vervoer keuze die we kunnen nemen …

Enige tips? 
Beste, Maandag 27 februari komen wij in Marco Polo aan, ons hotel bevind zich in San Marco in Venetië op Calle Specchirie. Het probleem is dat wij …

Transfer luchthaven treviso hotel Rialto  
Goedenavond, Graag had ik geweten wat onze beste optie zou zijn om van luchthaven treviso tot bij ons hotel Rialto te geraken (aankomst 6 maart -/+ 17.00); …

Help hotel da tito 
Hallo, Na uren zoeken, te bellen met het hotel voor vervoer.. nog steeds geen manier gevonden om in ons hotel te geraken.. kan iemand me helpen? We …

Vervoer Van Treviso airport naar Hotel Gorizia A La Valigia 
Hallo, ik en mijn vriendin gaan 01-12-2016 naar Venetie. Wij landen op Treviso Airport. Kunt u mij vertellen hoe ik met het openbaar vervoer Hotel Gorizia …

Van Treviso naar Hotel Altieri in Mestre 
Beste Rudmer We gaan 2 december voor 3 dagen naar Venetië. Ik ben me suf ah zoeken hoe ik vanaf Treviso naar het hotel Altieri in Mestre geraak. Kan jij …

Geldigheidsduur retourticket ATVO 
Hallo, 14 Februari komen wij aan in Treviso en 17 februari keren we terug naar Belgie. Ik vroeg me af of we een retourticket voor ATVO konden kopen? …

Van luchthaven Treviso naar airporthotel Verona Congres and Relax 
Hallo hoe raken we best naar ons hotel aub....

Hoe gaan je van Treviso naar hotel Altieri 
Hallo ik heb een vraag, Over een paar weken landen wij op Treviso AirPort. Vvanaf daar moeten wij naar ons hotel genaamd Altieri via altinia 51, Mestre, …

Vanaf Marco polo naar Ca'del Moro (malamocco 83) 
Hallo, Wij vertrekken 18/10/2016 naar Venetië en landen op Marco Polo Airport. We hopen dus nog gebruik te kunnen maken van een goedkope oplossing …

Per auto van Marco Polo naar mainland Venetie 
Beste, wij landen op Marco Polo Airport en willen daar een auto huren want onze bestemming is op het vast land ten noorden van Treviso. Nu kan …

Naar Hotel Helvetia Venice 
Goedemiddag, Allereerst wil ik zeggen dat dit een hele fijne site is. Ik vlieg volgende week zaterdag 1-10-2016 naar Venetie en wilde graag weten of …

dank voor de site 
Hallo, Allereerst erg fijn dat u deze site heeft opgebouwd. Ik kan 1 ding zo niet vinden, als wij 's avonds aankomen op Marco Polo Airport en wij …

Van Treviso naar Mestre hotel Kappa 
Beste, Op vrijdag17/09 vertrek ik naar mestre hotel kappa hoe geraak ik het best en goedkoopst in mijn hotel naar het schijnt is venetie nogal duur …

Vervoer van luchthaven Treviso naar Hotel Russott, via Orlanda 4, Venetië 
Wij hebben een city trip geboekt van 26-08-16 tot 28-08-16. Hoe geraken wij het beste op onze bestemming hotel Russott en zijn er combi tickets voor …

Van treviso naar Hotel Relais ca Sabbioni 
Beste, Wij gaan begin september naar venetie en nu is mijn vraag hoe geraak ik het beste van de luchthaven Treviso naar het Hotel Relais ca Sabbioni …

Klik hier om er één zelf te schrijven.

Hoe reizen vanaf airport naar hotel Hotel Casa Petrarca 
Hotel Casa Petrarca vanaf Marco polo airport (1 okt as.) San Marco 4386 Calle De Le Schiavine San Marco Venice, 30124, Italië Bvd voor de tips!! …

vervoer uit Venice Treviso naar Hotel Tré Archi Cannaregio 
Beste, Wij vertrekken 22 augustus naar Venetie en komen om 21h25 aan in Treviso. Graag hadden we geweten tot waar we de bus moeten nemen en of we daarna …

Vervoer Treviso naar Villa Stella op Lido 
Beste, As zaterdag vertrekken wij naar Venetie. We landen op Treviso. Ik heb begrepen dat we de ATVO bus naar Ple. Roma moeten nemen en vanuit daar …

Venetië 22-24 oktober; hulp gevraagd 
Beste, Zoals velen voor mij heb ik ook een vraag voor jou i.v.m. de verbinding van de luchthaven naar mijn hotel. Ik en mijn vriend gaan van 22 …

Vervoer van Treviso airport naar Hotel Canada 
Hallo, Wij vertrekken 4/07 naar Venetië en komen in de luchthaven toe om 21u25. We hopen dus nog gebruik te kunnen maken van een goedkope oplossing …

Vervoer Van Treviso Airport naar Hotel Predident (Mestre) 
Beste, Aanstaande 24ste oktober vliegen wij naar Treviso airport en landen omstreeks 21:25. Hoe geraken wij het beste en/of goedkoopste bij hotel …

Vervoer uit Luchthaven Venetië-Treviso naar Apogia Sirio Mestre 
Beste, Wij komen om 22.30u aan op de luchthaven en zouden graag op een goedkope manier in ons hotel geraken. Wij hebben gezien dat de bussen niet …

Hoe kan ik van Marco Polo airport naar Venetie centrum 
Goede morgen, Ik ga donderdagavond naar Venetie. Ik kom om 23.30 uur aan op Marco Polo Airport en ik moet dan nog naar mijn hotel. Hotel Lisbona …

Van Treviso Airport naar Hotel Caneva -Ramo Licini 5515, Castello 
Wij gaan deze donderdag-avond naar Venetië. Hoe geraken we het beste 's avonds in ons hotel? We landen om 20u15 in Treviso. Tot welk uur varen de vaporetto's? …

Van luchthaven naar santa Croce 38 
Hoe kan ik het snelst en makkelijk van de luchthaven Venetie naar Santa Croce reizen?

Van treviso AirPort naar Hotel Palladio 
Wij gaan binnenkort met Ryanair naar Venetië naar Treviso Airport hoe kom ik bij mijn hotel? Mvg Kevin

Vervoer van vliegveld Treviso 
Kunt u mij vertellen hoe ik van vliegveld Treviso Airport het makkelijkste naar station Santa Lucia kom? Ons hotel Agli Artisti is daar schijnbaar op …

Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230 
Wij gaan einde van de week naar Venetië. Kunt u ons vertellen wat de makkelijkste verbinding is van het vliegveld naar ons hotel? Alvast bedankt! …

Van vliegveld Treviso naar hotel Kappa, Via Trezzo 8, Mestre 
Ik heb een stedentrip geboekt naar Venetie van 10 t/m 12 mei, maar mijn vraag is nu hoe ik het beste van het vliegveld naar mijn hotel kan reizen. Hotel …

Hoe kan ik naar het Hotel Torino? 
Dag, Samen met mijn echtgenoot vertrekken we dinsdag 3 mei naar Venetie. Graag had ik willen weten waar wij moeten uitstappen als we de shuttle bus …

Van Marco Polo vliegveld naar Hotel La Meridiane 
Beste meneer/mevrouw, Op 10 mei om 23.30 kom ik in Venetie aan. Ik vroeg mij af op wat voor manier ik het beste rond dit tijdstip naar mijn hotel kan …

Vervoer luchthaven Treviso naar hotel Aurora in mestre 
Hallo, wij gaan dit weekend (vrijdag 8.55u landen, zondagavond 21u opnieuw vertrekken) naar Venetië. Ons hotel is Aurora in mestre (piazzetta giordano …

Transport Treviso Airport naar Albergo San Marco 
Hallo, Wij gaan binnenkort naar Venetie. Wij landen op Treviso Airport. Kunt u mij vertellen hoe ik met het openbaar vervoer in San Marco 877 (Hotel …

Vervoer Treviso-Mogliano Veneto 
Beste, Ik en mijn vriendin vliegen zaterdag naar Venetië en komen daar aan op Treviso airport om 22u. Van daar moeten wij naar Villa Marcello Giustinian, …

Transport Treviso Airport naar NH Laguna palace Mestre 
Beste, Zaterdagavond komen we aan in Venetie. Hoe geraak ik het gemakkelijkst van Treviso airport naar hotel NH Laguna Palace Viale Ancona, 2 Mestre? …

Transport van Treviso Airport naar Hotel Meridiana 
Hallo Wij gaan van 18 mei t/m 21 naar Venetie. Nu landen wij op treviso Airport en ons hotel is Hotel Meridiana via Terraglio 23 31021 Mogliano Hoe …

Vraag over vertrektijden trein 
Goedemiddag! Aanstaande dinsdag 5 juni hopen wij 9.10u aan te komen op treviso AirPort. Ik heb zojuist de tijden bekeken van het trein rooster, de …

Vraagje 
Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden …

Hoe kan ik van Trevisio ons hotel Locanda Conterie op Murano bereiken 
Hoe komen we het beste van het vliegveld trevisio naar hotel Locanda Conterie op Murano? Op 10 Maart landen we om 20.00 uur Bedankt voor de hulp

Tot hoe laat rijden de shuttlebussen? 
Hallo, Allereerst hartelijk dank voor alle info op deze site! Maar toch nog een vraagje. Ik land samen met m'n dochtertje, vrijdagavond (7 oktober) …

Klik hier om er één zelf te schrijven.

marco polo airport naar murano 
20 maart gaan we naar murano, we landen op marco polo, hoe komen we bij ons hotel locanda conterie?

vervoer van luchthaven treviso naar hotel serenissima 
Hallo, Wij vertrekken op 21 juli 2017 naar hotel Serenissima gelegen op de calle goldoni in Venetië via luchthaven treviso. Tot waar nemen wij de …

treinstation venezia naar marco polo vliegveld 
Hallo, Ik moet op 9 september om 12.35 op het Marco Polo vliegveld zijn. Ik kom per trein aan op het treinstation (Santa Lucia). Weet iemand hoe ik het …

Vervoer Van Treviso airport naar Hotel Gorizia A La Valigia 
Ik en mijn zus gaan op 9 maart enkele dagen naar Venetië. We landen om 20.10 uur op Trevisio. De bus rijdt volgens mijn speurwerk maar naar de Piazzale …

scannen  
Wat veel toeristen niet weten....Als je de trien neemt in Treviso of omgekeerd in Venetië, zelf al heb je uw ticket betaald ,je moet het scannen aan kleine …

hotel foresteria Levi 
Beste Hoe geraken we het gemakkelijkste van de luchtthaven treviso naar hotel Foresteria Levi (San Marco)

5 daagse trip naar Venetie 
Ik heb een vraag over het vervoer naar ons appartement in Venetie. Wij arriveren vanavond omstreeks 20.10 uur in Treviso. Ons appartement ligt aan de …

Hoe ga ik van Treviso airport naar hotel Leonardo Royal hotel Venice Mestre? Nog geen Waardering
Hi! Wij vertrekken zondag 29 september naar Venetië voor de allereerste keer. Meestal vind ik het best wel gemakkelijk om de route te vinden maar deze …

Help!  Nog geen Waardering
Hoe geraak ik het beste van treviso naar casa Nicolo priuli? De bus lijkt me zo lang?

Vliegveld trevisio naar hotel contrarie in Murano? Nog geen Waardering
Hoe komen we het beste van het vliegveld trevisio naar naar murano Op 18 november landen we om 20.00 uur

Klik hier om er één zelf te schrijven.

Tips en ervaringen van anderen zie hierbovenNiet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Nieuw! Reageer

Heb jij ook iets leuks meegemaakt over wat je net gelezen hebt? Reageer via Facebook!