Online Adverteren
Ontvang direct Resultaat

Home >  Contact >  Adverteren >

Adverteren in Venetie

Hallo, bedankt voor je interesse in een advertentie op mijn sites. Geen lukrake advertentie, maar het voelt meer als een sponsor voor mijn online sites en werk. Ik kijk er naar uit om een ​​partnerschap met je te hebben.

Al mijn bezoekers brengen gemiddeld meer dan 3,50 minuten door op een pagina van www.naarvenetie.com en ook mijn Engelse variant; www.venice-information.com. Gemiddeld leest / bekijkt elke bezoeker 2,7 pagina's per sessie. In april 2019 had ik een paginaweergave van meer dan een 100.000. Juli, augustus en januari zijn de topmaanden met veel meer bezoekers.

Online bezoekers die op zoek zijn naar:

 • Hotels & Accommodatie
 • Activiteiten in Venetie
 • Transfers vanaf het vliegveld
 • Parkeerplekken rondom Venetie
 • Rondleidingen en Vakanties in Venetie

Onderstaande advertentie-oplossingen heb ik voor jou klaar staan. Maar ik ga graag met je in gesprek. Het gaat dan om adverteren zowel op NaarVenetie.com als ook op Venice-Information.com. Zo heb je een volledig bereik. Mocht je alleen de Nederlandstalige website willen? Dat kan natuurlijk ook. Dan houd ik het simpel. Dan mag alles door de helft.

Adverteren via Tekst Links

Adverteren in VenetieVeel Traffic in Venetie en ook mijn Sites

Gemiddeld hanteer ik per klik op een tekstlink EUR 0,95. Afhankelijk van het zoekwoord of de adverteerder kan ik je veel klikken per maand garanderen.

Met mijn Nederlandse website en internationale site Venice-Information.com, heb ik een bereik van minimaal 100.000 pageviews per maand en minimaal 40.000 unieke bezoekers. Als het meer geschikt voor je is om een ​​vaste vergoeding per maand af te spreken, ga ik een offerte voor je maken op basis van je voorkeuren.

Tekstlinks kan ik integreren in mijn content tekst of deze in de linkerkolom plaatsen. Een adverteerder die een hogere vaste prijs biedt of betaalt, staat natuurlijk bovenaan of heeft de beste plaats. 

Je kunt de Pay-Per-Click variant kiezen. Laat me dan weten met welk zoekwoord je wilt adverteren en op welke pagina. Ik zal de juiste prijs maken en ik zal spoedig contact met je opnemen.

Liever een vast bedrag? We kunnen een maandelijkse vergoeding afspreken. Het is een uitstekende manier van samenwerken omdat de administratiekosten en tijdsbestedingen laag zijn. Ik zal de juiste prijs maken na uw zoekwoord en op welke pagina. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeit. Dus stap in en verkoop meer!

Een andere vorm zijn die...

...Banners & Displays van verschillende formaten

Nieuwe Informatie

 1. Alle Skip The Line Venetie Tickets op één pagina

  May 14, 22 07:55 AM

  Skip the line Venetie tickets zijn popular Koop hier snelle toegang tot museums in Venetië

  Lees meer

Wijnen uit de Veneto Kopen?

Wil je alvast in de stemming komen met een Valpolicella, Amarone of een Prosecco uit de Veneto Streek? 

Populaire Activiteiten in Venetie op dit moment:

 1. Reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande
 2. Ticket Peggy Guggenheim Collection
 3. Panoramische boottocht naar Murano, Burano en Torcello

De meest voorkomende maten zijn ...

 • Volledige banner 468x60
 • Skyscraper Banner 120x600 of 160x600 (alleen mogelijk in de linkerkolom onder mijn menu)
 • Display 120x120 of 225x150

De advertentieprijzen voor banners en knoppen zijn dezelfde als voor de Tekst links met een toename van 15%. Deze toename is, omdat ik niet van banners op mijn site houd. En ik weet zeker dat mijn bezoekers hiermee instemmen.

Eigen Geoptimaliseerde pagina

Eén pagina speciaal voor jouw hotel, product of services die we samen voorzien van Tekst Links die zijn geïntegreerd in de content tekst. Veel interne pagina's van Naarvenetie.com en Venice-Information.com hebben inkomende links naar de pagina. 

Maandelijkse kosten: € 99, -, aanmelden voor een jaar. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien. Dus stap in en ontvang sales!

Toch liever het totaal?

Pakket : Combinatie van de Bovenstaande Advertentie Oplossingen

Maandelijkse kosten: € 199, -, aanmelden voor een jaar. 

Houd er rekening mee dat:

 • Ik behoud me het recht voor om om het even welk reclameonderzoek te weigeren. Ik heb niet het gevoel dat het op mijn site zou passen.
 • Op elk moment, als een adverteerder niet tevreden is, zal ik het saldo van hun betaling terugbetalen en hun advertentie verwijderen.
 • Prijzen zijn onderhevig aan verandering bij verlenging.
 • Betalingsverwachtingen (wanneer / hoe). Ik geef de voorkeur om de 3 maanden. Ik kan facturen verzenden na elk jaar. Ik verwacht uw betaling binnen twee weken

Neem contact op d.m.v. onderstaand formulier.

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.

Vul het woord in wat je hier ziet.

  


Je hebt gelezen over hoe je kunt Adverteren via mijn sites. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Adverteren naar mijn Contactpagina >