Online Adverteren
Ontvang direct Resultaat

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK
Adverteren in Venetie

Hallo, bedankt voor je interesse in adverteren op mijn sites. Geen lukrake advertentie, maar het voelt als een sponsor voor mijn online sites en werk. Ik kijk er naar uit om een ​​partnerschap met je te hebben.

Adverteer op NaarVenetie.com - Het Venster naar Venetië! Ontdek de Kracht van Gerichte Reclame in de Wereld van Venetië!

Waarom Adverteren op NaarVenetie.com?

 • Doelgericht Publiek: Bereik een toegewijd en geïnteresseerd publiek dat specifiek op zoek is naar informatie, producten en diensten gerelateerd aan Venetië.
 • Flexibele Advertentieopties: Kies uit verschillende advertentieformaten en -locaties die het beste passen bij jouw merk en budget.
 • Verhoogde Zichtbaarheid: Profiteer van onze SEO-geoptimaliseerde website om jouw zichtbaarheid op zoekmachines te vergroten.
 • Directe Connectie: Verbind rechtstreeks met klanten die plannen maken voor hun reis of geïnteresseerd zijn in de Venetiaanse cultuur en lifestyle.

Onze Bezoekers, Jouw Potentiële Klanten

NaarVenetie.com is een vooraanstaande online bestemming voor alles wat met Venetië te maken heeft. Onze website trekt maandelijks duizenden bezoekers die gefascineerd zijn door de schoonheid, cultuur en unieke ervaringen die deze betoverende stad te bieden heeft.

Onze bezoekers zijn reisliefhebbers, cultuursnuivers, en iedereen daartussenin, op zoek naar authentieke ervaringen en kwaliteitsproducten die hun verblijf in Venetië onvergetelijk maken. Of het nu gaat om luxe accommodaties, rondleidingen, lokale kunst en handwerk, of culinaire hoogstandjes, onze bezoekers zijn uw potentiële klanten.

Maatwerk en Ondersteuning

Bij NaarVenetie.com begrijpen we dat elke adverteerder uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw advertentiecampagne effectief en succesvol is.

Klaar om Venetië te Veroveren?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier en ontdek hoe NaarVenetie.com jouw merk kan helpen groeien. Jouw reis naar succes begint hier!

INHOUD:

Al mijn bezoekers brengen gemiddeld meer dan 3,50 minuten door op een pagina van www.naarvenetie.com en ook mijn Engelse variant; www.venice-information.com. Gemiddeld leest elke bezoeker 3 pagina's per sessie. Mijn sites hebben een paginaweergave van meer dan een 100.000 per maand. April, Mei, Juni, Juli, Augustus en Januari zijn de topmaanden met veel meer bezoekers.

Wil je adverteren? Online bezoekers die op zoek zijn naar:

 • Reizen naar Venetie
 • Hotels & Accommodatie
 • Activiteiten in Venetie
 • Transfers vanaf het vliegveld
 • Parkeerplekken rondom Venetie
 • Rondleidingen en Vakanties in Venetie

Onderstaande advertentie-oplossingen heb ik klaar staan. Maar ik ga graag met je in gesprek. Het gaat dan om adverteren zowel op NaarVenetie.com als ook op Venice-Information.com. Zo heb je een volledig bereik. Mocht je alleen de Nederlandstalige website willen? Dat kan natuurlijk ook. Dan houd ik het simpel. Dan mag alles door de helft.

Adverteren via Tekst Links

Adverteren in VenetieVeel Traffic in Venetie en ook mijn Sites

Gemiddeld hanteer ik per klik op een tekstlink EUR 0,95. Afhankelijk van het zoekwoord of de adverteerder kan ik veel klikken per maand garanderen.

Met mijn Nederlandse website en internationale site Venice-Information.com, heb ik een bereik van minimaal 100.000 pageviews per maand en minimaal 40.000 unieke bezoekers. Als het meer geschikt is om een ​​vaste vergoeding per maand af te spreken, ga ik een offerte voor je maken op basis van de voorkeuren.

Tekstlinks kan ik integreren in mijn content tekst of deze in de linkerkolom plaatsen. Een adverteerder die een hogere vaste prijs biedt of betaalt, staat natuurlijk bovenaan of heeft de beste plaats. 

Je kunt de Pay-Per-Click variant kiezen. Laat me dan weten met welk zoekwoord je wilt adverteren en op welke pagina. Ik zal de juiste prijs maken en ik zal spoedig contact met je opnemen.

Liever een vast bedrag? We kunnen een maandelijkse vergoeding afspreken. Het is een uitstekende manier van samenwerken, omdat de administratiekosten en tijdsbestedingen laag zijn. Ik zal de juiste prijs maken na ontvangst van het zoekwoord. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien. Dus stap in en verkoop meer!

Een andere vorm is...

...Banners & Displays van verschillende formaten

De meest voorkomende maten zijn ...

 • Volledige banner 468x60
 • Skyscraper Banner 120x600 of 160x600 (alleen mogelijk in de linkerkolom onder mijn menu)
 • Display 120x120 of 225x150

De advertentieprijzen voor banners en knoppen zijn dezelfde als voor de Tekst links met een toename van 15%. Deze toename is, omdat ik niet van banners op mijn site houd. En ik weet zeker dat mijn bezoekers hiermee instemmen.

Eigen Geoptimaliseerde pagina

Eén pagina speciaal voor jouw hotel, product of services die we samen voorzien van Tekst Links die zijn geïntegreerd in de content tekst. Veel interne pagina's van Naarvenetie.com en Venice-Information.com hebben inkomende links naar de pagina. 

Maandelijkse kosten: € 99,-, aanmelden voor een jaar. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien. Dus stap in en ontvang sales!

Toch liever het totaal?

Pakket : Combinatie van de Bovenstaande Advertentie Oplossingen

Maandelijkse kosten: € 199,-, aanmelden voor een jaar en optie om maandelijks te betalen. 

Houd er rekening mee dat:

 • Ik het recht houdt elk reclameverzoek te weigeren, als het niet op mijn site zou passen.
 • Prijzen zijn onderhevig aan verandering bij verlenging.
 • Ik verwacht uw betaling binnen twee weken na uitgifte van mijn factuur.

Neem contact op d.m.v. onderstaand formulier.

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.
 

Vul het woord in wat je hier ziet.

  

Nieuwste pagina op deze site

 1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

  May 16, 24 01:09 PM

  Boek-Venetie-Haar-Maskers
  De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet


Je hebt gelezen over hoe je kunt Adverteren via mijn sites. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Adverteren naar mijn Contactpagina >

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website