Online Adverteren
Ontvang direct Resultaat

Adverteren in Venetie

Hallo, bedankt voor je interesse in adverteren op mijn sites. Geen lukrake advertentie, maar het voelt als een sponsor voor mijn online sites en werk. Ik kijk er naar uit om een ​​partnerschap met je te hebben.

INHOUD:

Al mijn bezoekers brengen gemiddeld meer dan 3,60 minuten door op een pagina van www.naarvenetie.com en ook mijn Engelse variant; www.venice-information.com. Gemiddeld leest elke bezoeker 3 pagina's per sessie. Mijn sites hebben een paginaweergave van meer dan een 100.000 per maand. April, Mei, Juni, Juli, Augustus en Januari zijn de topmaanden met veel meer bezoekers.

Wil je adverteren? Online bezoekers die op zoek zijn naar:

 • Reizen naar Venetie
 • Hotels & Accommodatie
 • Activiteiten in Venetie
 • Transfers vanaf het vliegveld
 • Parkeerplekken rondom Venetie
 • Rondleidingen en Vakanties in Venetie

Onderstaande advertentie-oplossingen heb ik klaar staan. Maar ik ga graag met je in gesprek. Het gaat dan om adverteren zowel op NaarVenetie.com als ook op Venice-Information.com. Zo heb je een volledig bereik. Mocht je alleen de Nederlandstalige website willen? Dat kan natuurlijk ook. Dan houd ik het simpel. Dan mag alles door de helft.

Adverteren via Tekst Links

Adverteren in VenetieVeel Traffic in Venetie en ook mijn Sites

Gemiddeld hanteer ik per klik op een tekstlink EUR 0,95. Afhankelijk van het zoekwoord of de adverteerder kan ik veel klikken per maand garanderen.

Met mijn Nederlandse website en internationale site Venice-Information.com, heb ik een bereik van minimaal 100.000 pageviews per maand en minimaal 40.000 unieke bezoekers. Als het meer geschikt is om een ​​vaste vergoeding per maand af te spreken, ga ik een offerte voor je maken op basis van de voorkeuren.

Tekstlinks kan ik integreren in mijn content tekst of deze in de linkerkolom plaatsen. Een adverteerder die een hogere vaste prijs biedt of betaalt, staat natuurlijk bovenaan of heeft de beste plaats. 

Je kunt de Pay-Per-Click variant kiezen. Laat me dan weten met welk zoekwoord je wilt adverteren en op welke pagina. Ik zal de juiste prijs maken en ik zal spoedig contact met je opnemen.

Liever een vast bedrag? We kunnen een maandelijkse vergoeding afspreken. Het is een uitstekende manier van samenwerken, omdat de administratiekosten en tijdsbestedingen laag zijn. Ik zal de juiste prijs maken na ontvangst van het zoekwoord. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien. Dus stap in en verkoop meer!

Een andere vorm is...

...Banners & Displays van verschillende formaten

De meest voorkomende maten zijn ...

 • Volledige banner 468x60
 • Skyscraper Banner 120x600 of 160x600 (alleen mogelijk in de linkerkolom onder mijn menu)
 • Display 120x120 of 225x150

De advertentieprijzen voor banners en knoppen zijn dezelfde als voor de Tekst links met een toename van 15%. Deze toename is, omdat ik niet van banners op mijn site houd. En ik weet zeker dat mijn bezoekers hiermee instemmen.

Eigen Geoptimaliseerde pagina

Eén pagina speciaal voor jouw hotel, product of services die we samen voorzien van Tekst Links die zijn geïntegreerd in de content tekst. Veel interne pagina's van Naarvenetie.com en Venice-Information.com hebben inkomende links naar de pagina. 

Maandelijkse kosten: € 99,-, aanmelden voor een jaar. Vergeet niet dat mijn websites maand na maand nog steeds groeien. Dus stap in en ontvang sales!

Toch liever het totaal?

Pakket : Combinatie van de Bovenstaande Advertentie Oplossingen

Maandelijkse kosten: € 199,-, aanmelden voor een jaar en optie om maandelijks te betalen. 

Houd er rekening mee dat:

 • Ik het recht houdt elk reclameverzoek te weigeren, als het niet op mijn site zou passen.
 • Ik het saldo van de betaling terugbetaal als er geen tevredenheid is. 
 • Prijzen zijn onderhevig aan verandering bij verlenging.
 • Ik verwacht uw betaling binnen twee weken na uitgifte van mijn factuur.

Neem contact op d.m.v. onderstaand formulier.

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.
 

Vul het woord in wat je hier ziet.

  

Nieuwste Artikel

 1. Boek Nu: Expert-Geleide Busreis Venetie!

  Dec 05, 23 02:26 PM

  Ervaar het gemak van een comfortabele Busreis Venetie. Boek nu en ontvang deskundige Venetië-tips op onze website!

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK


Je hebt gelezen over hoe je kunt Adverteren via mijn sites. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Adverteren naar mijn Contactpagina >


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com