Hoe wil jij op Vakantie in Venetie?
Ontvang Advies Goedkope City Trip uitjes, Fantastische Busreizen en met de Trein naar Venetië. De stad is te bezoeken voor iedereen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Vakantie in Venetie zit vol met cultuur, bruggen, mooie uitzichten en romantiek. Maar de stad zit tijdens de vakantieperiodes overvol met toeristen. Lange rijen en drukte in de straatjes. Ik wil op mijn vakantie liever iets nieuws ontdekken. Dingen doen die andere toeristen niet doen. Ik laat je zien hoe dit moet.

INHOUDSOPGAVE:

 1. ...Plan je vakantie in Venetie
 2. ...Je vakantie in Venetië te (laten) organiseren
 3. ...Wat te doen tijdens je vakantie
 4. Geniet ook van andere vakantie pagina's:

1. ...Plan je vakantie in Venetie

Vakantie Venetie

Venetië ligt in het noorden van Italie. De stad staat bekend om zijn romantiek en de liefde. Maar ook; de 'stad op het water', de 'stad van de bruggen'. Een beschrijving van hoe prachtig het is. 

Lees hoe je goedkoop naar Venetie kunt gaanEen goedkope vakantie in Venetie. Ook tips om goedkoop te overleven in de stad. We beginnen daarom om goedkoop te vliegen. Hoe doe je dat?

Maar in Venetië ga je ook veel toeristen tegenkomen. Ik denk dat de helft van deze toeristen de echte schoonheid mist van Venetië. Ze lopen rond in de straten, bezoeken 1 bezienswaardigheid en volgen de toeristen. Echt ontdekken doen ze niet. Wat doe jij? 

Ik kan je helpen met Reizen naar Venetië of een goed georganiseerde reis. Bekijk hoe je met de trein naar Venetië kunt vanuit Nederland of vanuit Rome. En Venetië is ook zo beroemd omdat je er kunt vertrekken met een Cruise de Adriatische- en Middellandse zee op. Veel opties voor een vakantie in Venetië dus!

Het water klotst tegen de kade, gondels over het water en de nostalgische bruggen. Heerlijk...! De lagune heeft een mix van luxe, elegantie en een rijk historisch verleden. Er is geen andere plek op aarde waar zo veel te doen is.

Dit is waarom Venetië een beroemde trekpleister is gebleven. Daarom bekijk altijd de Last Minutes. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet en waar je het best terecht kunt voor de beste deals. Bekijk mijn selectie Last Minute Deals naar Venetië. Maar wees snel, morgen kan de deal weg zijn. 

Romantisch Venetie vakantie in Venetie

Wil je jouw partner verrassen? Eet samen in goede Italiaanse restaurants, Venetiaanse Cicchetti (tapas) met een glas wijn uit de Veneto. Maar wacht je op een goedkope reis naar Venetië? Mijn advies is om niet op een aanbod te wachten. Ik heb een aantal geweldige aanbiedingen naar Venetië voor je voorbereid. Lees de arrangementen die goed worden gewaardeerd voor een vakantie in Venetie.

Overwegen jullie om met de trein naar Venetië te reizen? Met het internationale treinnetwerk van NSInternational kun je al treinkaartjes kopen tot 2700 bestemmingen. Dwars door Europa op vakantie in Venetie. Je kunt de verschillende routes lezen op mijn pagina over de beste treinverbindingen met Venetië. Dus waarom zou je wachten? Boek een vakantie in Venetië en laat me je verhaal weten...

Zorg voor reis zonder stress door...

2. ...je vakantie in Venetie te (laten) organiseren

Busreis Venetie

Venetië is 1 van meest duurste steden in Europa. Een opties is om een bustour te boeken inclusief een bezoek aan Rome en Florence. Dit kun je goed doen via reisorganisaties. Bezoek mijn pagina over Busreizen naar Venetië met de beste beschikbare gidsen. Tijdens de tour heb je veel vrije tijd om de stad Venetië te ontdekken!

De beste tijd voor een stedentrip naar Venetië is in het vroege voorjaar of de herfst. Maar om eerlijk te zijn, is er geen verkeerde tijd om de vakantie in Venetië te vieren. Elk seizoen heeft zijn bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de festivals tijdens de winterperiode. Of beleef een gondeltocht in de warme zomeravonden.

In september boekte ik een driedaagse vakantie in Venetie. Hoewel september een uitstekende maand is om naar Venetië te reizen, zat het toch boordevol toeristen. Een redelijke periode om een ​​stedentrip naar Venetië te maken. Wil je ook een stedentrip maken? Lees meer over mijn stedentrip Venetië >

Vakantie in Venetie Gondel

Venetië is toegankelijk voor mensen met allerlei inkomens. Ik weet zeker dat jij een ​​romantisch weekend in Venetië-stijl door kan brengen... Meer informatie over Weekend in Venetië 

Wat gebeurt er als je geen voorbereiding hebt gedaan voor je vakantie in Venetië? Op de een of andere manier besloot ik met mijn gezin met de auto naar Marina DI Venezia te gaan. Het hebben van een auto in Venetië is handig omdat je de omgeving kunt verkennen en je tijdens jouw roadtrip elk hotel kunt kiezen die je maar wilt. Maar mijn goedkope vakantie in Venetie liep mis.  

Als je mijn site leest, weet je altijd...

3. ...Wat te doen tijdens je vakantie

En Venetië mag dan wel de meest romantische stad ter wereld zijn met haar mooie grachten, indrukwekkende kunst, muziek en wijn - als je er niet bent geweest dan staat Venetië ook m.n. bekend om de vele toeristen. 

Daarom een paar.... 

...activiteiten uitgelicht die je wel of niet zou moeten doen tijdens je Venetie Vakantie >


Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Soms denk je over Venetië dat het allemaal onrealistisch lijkt. Een wereld van fantasie en een mate van surrealisme. Dit is Venetië! Net als in elke Europese stad, zit Venetië ook vol met kerken en museums. En zover ik weet,, zijn dit de meeste kerken en museums op 1.178 vierkante meter!

Die magie wordt extra versterkt door de architectuur en de rijke historie. Ik begin altijd met een heerlijke wandeling in de ochtend. Je proeft dan het authentieke Venetië als je langs de kanalen, door de steegjes, pleintjes en over de bruggen loopt. Daarom is het een drukbezochte stad. Lees  een CNN nieuws artikel over hoe de stad het toerisme wil tegengaan. 

Op vakantie in Venetie

De Vakantie in Venetie kun je compleet maken door vooraf activiteiten te reserveren. Boek hier alvast een Tour of Korting in Venetie! Je beleeft de stad dan des te beter! Makkelijk om met IDEAL te betalen en zo op je smartphone zit de voucher!

Naast Venetie kun je uitstapjes maken. Dit is zeker een tip. Tijdens je vakantie Venetie moet je naar de eilandjes Murano, Burano en Torcello. Minder toeristen!

Het eiland Lido is ook zoiets. Maak je weekendje weg in Venetië een belevenis door op het strand te liggen op Lido. Hier zijn ook heerlijke restaurants, cafés en hotels.

Alles voor een Top vakantie in Venetie!!!4. Geniet ook van de volgende pagina's:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen over Vakantie in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Vakantie in Venetie >

Lees ook: