Mijn Copyright Disclaimer
Mijn website is mijn persoonlijke ervaring

Home >  Copyright & Disclaimer >

Naar Venetie Gids

Hier is mijn Copyright Disclaimer beleid. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Het belangrijkste vind ik dat NaarVenetie toegevoegde waarde heeft voor jouw vakantie in Venetie.

Copyright:

NaarVenetie biedt jou op een persoonlijke manier informatie aan over Venetie.

Het printen van tekst is toegestaan, maar alleen voor persoonlijk gebruik. Niets, maar dan ook niets mag van NaarVenetie.com gekopieerd worden. Als mijn materiaal te vinden is op het wereldwijde web - zonder dat ik daar toestemming voor hebben gegeven - dan wordt degene aangeschreven. Bovendien kan dit tegenwoordig aan Google gemeld worden.

Deze site is gebaseerd op eigen ervaring en relevante bronnen. De foto’s zijn uit eigen materiaal, geüploade foto’s (met toestemming van de eigenaar) en stock foto’s.

Elke pagina die ik heb op MIJN site NaarVenetie.com kost veel tijd om te maken en te schrijven. Alles is met zorg samengesteld en gecontroleerd. Eén pagina kost mij ongeveer 5 uur om te realiseren. Er zijn geen teksten gekopieerd of anders op geschreven. Alles is van eigen hand. Als jij lui bent en teksten wilt kopieren, dan ben je in overtreding. 

Disclaimer NaarVenetie.nl

Copyright Disclaimer

Disclaimer:

NaarVenetie is gemaakt met pure passie en interesse voor de stad. Ondanks dat de informatie met grote zorg is opgesteld, kan niet gegarandeerd worden dat deze altijd correct en compleet zijn. De site is niet verantwoordelijk voor schade of keuzes die gemaakt zijn aan de hand van getoonde info.

Per dag ben ik 1 uur zorgvuldig bezig met alle vragen die binnen komen via het contactformulier of een toegevoegde pagina/comment. Ook hier kunnen onbedoelde fouten zitten, omdat de informatie + regels rondom Venetie nog wel eens wijzigen...

Ik wil en ik kan me daarom ook niet verantwoordelijk voelen als ik onbedoeld onjuiste informatie heb verstrekt. Als je wel een nieuwe ervaring hebt ondervonden, deel dit dan met NaarVenetie.com. Andere bezoekers hebben er dan ook wat aan!

Nieuwe Informatie

  1. Alle Skip The Line Venetie Tickets op één pagina

    May 14, 22 07:55 AM

    Skip the line Venetie tickets zijn popular Koop hier snelle toegang tot museums in Venetië

    Lees meer

Wijnen uit de Veneto Kopen?

Wil je alvast in de stemming komen met een Valpolicella, Amarone of een Prosecco uit de Veneto Streek? 

Populaire Activiteiten in Venetie op dit moment:

  1. Reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande
  2. Ticket Peggy Guggenheim Collection
  3. Panoramische boottocht naar Murano, Burano en Torcello

Eigenlijk hoop ik het meest dat mijn site toegevoegde waarde heeft voor jouw vakantie naar Venetie!!!  Ben je blij met deze site?

Vertel het verder via de verschillende social media opties. Bekijk daarom mijn Facebook pagina: Facebook/NaarVenetie.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. 


Je hebt gelezen over mijn Copyright Disclaimer en het privacy beleid. Ik vertrouw er op dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd. Ontdek Venetie gauw verder! En laat iets van je horen...

Ga terug van 'Copyright Disclaimer’ naar Home 'Naar Venetie'