Home >  Copyright & Disclaimer >

Mijn Copyright Disclaimer
Mijn website is mijn persoonlijke ervaring

Naar Venetie Gids

Hier is mijn Copyright Disclaimer beleid. Het belangrijkste vind ik dat NaarVenetie toegevoegde waarde heeft voor jouw vakantie in Venetie.

Copyright:

NaarVenetie biedt jou op een persoonlijke manier informatie aan over Venetie.

Het printen van tekst is toegestaan, maar alleen voor persoonlijk gebruik. Niets, maar dan ook niets mag van NaarVenetie.com gekopieerd worden.

Als mijn materiaal te vinden is op het wereldwijde web - zonder dat ik daar toestemming voor hebben gegeven - dan wordt degene aangeschreven. Bovendien meld ik het aan Google.

Deze site is gebaseerd op eigen ervaring en relevante bronnen. De foto’s zijn uit eigen materiaal, geüploade foto’s (met toestemming van de eigenaar) en stock foto’s.

Elke pagina die ik maak op NaarVenetie.com kost veel tijd. Alles is met zorg samengesteld en gecontroleerd. Eén pagina kost ongeveer 6 uur om te realiseren. 

Er zijn geen teksten gekopieerd of anders opgeschreven. Alles is van eigen hand. Als jij lui bent en teksten wilt kopieren, dan ben je in overtreding. 

Copyright Disclaimer

Disclaimer NaarVenetie.nl

Disclaimer:

NaarVenetie is gemaakt met pure passie en interesse voor de stad. Ondanks dat de informatie met grote zorg is opgesteld, kan niet gegarandeerd worden dat deze altijd correct en compleet is.

De site is niet verantwoordelijk voor schade of keuzes die gemaakt zijn aan de hand van de getoonde info.

Iedere dag ben ik zorgvuldig bezig met alle vragen die binnen komen via het contactformulier of een toegevoegde pagina/comment. Ook hier kunnen onbedoelde fouten zitten, omdat de informatie + regels rondom Venetie vaak wijzigen...

Ik wil en ik kan me daarom ook niet verantwoordelijk voelen als ik onbedoeld onjuiste informatie heb verstrekt. Als je wel een nieuwe ervaring hebt ondervonden, deel dit dan met NaarVenetie.com. Andere bezoekers hebben er dan ook wat aan!

Ben je blij met deze site?

Vertel het verder via de verschillende social media opties. Bekijk daarom mijn Facebook pagina: Facebook/NaarVenetie.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. 


Nieuwste Artikel

  1. Boek Nu: Expert-Geleide Busreis Venetie!

    Dec 05, 23 02:26 PM

    Ervaar het gemak van een comfortabele Busreis Venetie. Boek nu en ontvang deskundige Venetië-tips op onze website!

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Je hebt gelezen over mijn Copyright Disclaimer en het privacy beleid. Ik vertrouw er op dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd. Ontdek Venetie gauw verder! En laat iets van je horen...

Ga terug van 'Copyright Disclaimer’ naar Home 'Naar Venetie'- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com