Home >  Copyright & Disclaimer >

Mijn Copyright Disclaimer
Mijn website is mijn persoonlijke ervaring

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK
Naar Venetie Gids

Hier is mijn Copyright Disclaimer beleid. Het belangrijkste vind ik dat NaarVenetie toegevoegde waarde heeft voor jouw vakantie in Venetie.

Copyright:

NaarVenetie biedt jou op een persoonlijke manier informatie aan over Venetie.

Het printen van tekst is toegestaan, maar alleen voor persoonlijk gebruik. Niets, maar dan ook niets mag van NaarVenetie.com gekopieerd worden.

Als mijn materiaal te vinden is op het wereldwijde web - zonder dat ik daar toestemming voor hebben gegeven - dan wordt degene aangeschreven. Bovendien meld ik het aan Google.

Deze site is gebaseerd op eigen ervaring en relevante bronnen. De foto’s zijn uit eigen materiaal, geüploade foto’s (met toestemming van de eigenaar) en stock foto’s.

Elke pagina die ik maak op NaarVenetie.com kost veel tijd. Alles is met zorg samengesteld en gecontroleerd. Eén pagina kost ongeveer 6 uur om te realiseren. 

Er zijn geen teksten gekopieerd of anders opgeschreven. Alles is van eigen hand. Als jij lui bent en teksten wilt kopieren, dan ben je in overtreding. 

Copyright Disclaimer

Disclaimer NaarVenetie.nl

Disclaimer:

NaarVenetie is gemaakt met pure passie en interesse voor de stad. Ondanks dat de informatie met grote zorg is opgesteld, kan niet gegarandeerd worden dat deze altijd correct en compleet is.

De site is niet verantwoordelijk voor schade of keuzes die gemaakt zijn aan de hand van de getoonde info.

Iedere dag ben ik zorgvuldig bezig met alle vragen die binnen komen via het contactformulier of een toegevoegde pagina/comment. Ook hier kunnen onbedoelde fouten zitten, omdat de informatie + regels rondom Venetie vaak wijzigen...

Ik wil en ik kan me daarom ook niet verantwoordelijk voelen als ik onbedoeld onjuiste informatie heb verstrekt. Als je wel een nieuwe ervaring hebt ondervonden, deel dit dan met NaarVenetie.com. Andere bezoekers hebben er dan ook wat aan!

Ben je blij met deze site?

Vertel het verder via de verschillende social media opties. Bekijk daarom mijn Facebook pagina: Facebook/NaarVenetie.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. 


Nieuwste pagina op deze site

  1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

    May 16, 24 01:09 PM

    Boek-Venetie-Haar-Maskers
    De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Je hebt gelezen over mijn Copyright Disclaimer en het privacy beleid. Ik vertrouw er op dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd. Ontdek Venetie gauw verder! En laat iets van je horen...

Ga terug van 'Copyright Disclaimer’ naar Home 'Naar Venetie'


Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website