Neem contact op
Stel een vraag en ontvang reactie

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK
Naar Venetie Gids

Neem Contact op. Stel een vraag en ontvang een verrijkte ervaring van Venetië.

Jouw interesse in Venetië is de drijvende kracht achter deze site. Ik nodig je uit om je verhaal, je vragen, of je hartelijke groeten te delen via het invoerveld hieronder. Elk bericht is een welkome echo van jouw passie voor deze historische stad.

Ik ben een liefhebber van Venetie en misschien wel de meest frequente bezoeker van de stad. Venetie verliest niet haar schoonheid ondanks het vele toerisme. Dit gevoel wil ik overbrengen op jou. Dat kan ook via mijn gratis nieuwsbrief

Venetie stedentrip

Mijn Passie voor Venetië: Als doorgewinterde bezoeker en fervent liefhebber van Venetië, verlang ik ernaar om de tijdloze charme en het rijke culturele tapestry van de stad met jou te delen.

Ondanks de golven van toeristen, blijft Venetië een schat aan onontdekte verhalen en verborgen steegjes die wachten om verkend te worden. Mijn missie is om deze essentie vast te leggen en te verspreiden via mijn gratis nieuwsbrief, zodat je ook de minder bekende juweeltjes van Venetië kunt ontdekken. 

Jouw Venetië Ervaringen: Was je onlangs in Venetië of droom je ervan om te gaan? Deel jouw indrukken, verhalen, of foto's om NaarVenetie.com te verrijken. Jouw bijdragen maken dit platform tot een levendig startpunt voor toekomstige reizigers.

Expertise Gezocht: Ben je een kenner van Venetië's geheimen? Jouw inzichten kunnen van onschatbare waarde zijn. Deel je expertise en help ons om NaarVenetie.com nog informatiever en nauwkeuriger te maken.

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.
 

Vul het woord in wat je hier ziet.

  2015-Venetie-indemorgen

Heel veel dank voor je bericht, feedback of aanvullende informatie. Ik antwoord zo snel mogelijk terug. Ik hoop dat je vaker terugkomt op NaarVenetie.com en de updates gaat volgen. 

Advertentiemogelijkheden: Geïnteresseerd in samenwerking? Wij bieden meer dan alleen advertentieruimte; wij bieden een partnerschap om jouw merk te integreren in een context die waarde toevoegt aan onze lezers en jouw klanten. Ik kijk er naar uit om een ​​partnerschap met je te hebben. Alles over Adverteren >

Arrivederci !!!

Engelse Versie: Naast het Nederlands, bereikt de Engelse variant van deze site, Venice-Information.com, een breed publiek vanuit de Verenigde Staten tot het Verenigd Koninkrijk. Blijf op de hoogte van beide platforms voor de nieuwste inzichten en verhalen. Ga naar www.Venice-Information.com

Ik wil dat de site een toegevoegde waarde is voor jouw vakantie naar Venetie!!! Ben je blij met deze site? Vertel het dan verder via social media of lever je eigen bijdrage en ervaring hieronder.

Jouw Input is Belangrijk: Jouw feedback vormt de kern van onze gemeenschap. Of je nu bijdraagt via social media of direct hier op de site, elke ervaring telt. Hoewel ik geen fysiek bedrijfsadres heb, is mijn toewijding aan deze online ontmoetingsplaats onwankelbaar.

Heb je een Vraag of een Suggestie?

Plaats je vraag of suggestie hier in het formulier. Je bijdrage wordt onderdeel van de site!

Ik of andere bezoekers gaan je een reactie geven.

Welke vragen of suggesties zijn er eerder geweest op NaarVenetie.com?

Klik op onderstaande vragen, reacties en suggesties van andere bezoekers om ze te lezen.

Geldigheid van de meerdaagse gecombineerd kaartje 
Venetie Pas , inclusief Basiliek en Doge en Gondel (€94). Heb 2 vragen. 1. Zit bij dit kaart ook openbaar vervoer, zowel met bus als de vaporetto …

Auto Huren Venetie 
Goedendag, Wij gaan volgend jaar met de familie (6 personen) een cruise doen vanuit Venetie. Maar eerst gaan we naar Gardaland en komen aan in Bergamo. …

Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis) 
Beste Rudmer of andere venetië liefhebbers, We vertrekken over 2 weken naar venetië samen met onze kinderen. Een paar maanden geleden heb je ons toen …

Transport treviso - hotel altieri Nog geen Waardering
Hallo, Wij vertrekken 3 januari naar Venetië. Wij zouden deze pas: 'ACTV 3 days Transport Ticket + ROLLING VENICE + Wi-Fi 1day' aankopen. Zouden …

Klik hier om er één zelf te schrijven.


Vertel je verhaal en stel je vraag gerust. Ik of andere bezoekers van Naarvenetie.com geven vaak een reactie binnen 3 dagen. Vaak zijn de antwoorden op de vragen makkelijk te vinden als je zoekt via het zoekvenster. 

Vervoer in Venetië: Velen vragen zich af hoe ze van het vliegveld naar hun hotel komen. Wij bieden uitgebreide gidsen voor beide, Treviso en Marco Polo vliegvelden, inclusief shuttle bussen, vaporetto's en tips voor wandelroutes. Nou, alle routes zijn bijna hetzelfde als alle andere geschreven op mijn pagina van 'Vliegveld naar Venetie'. Kom je vanaf Treviso Airport of van Marco Polo Airport is het grootste verschil. 

Van beide vliegvelden zijn er shuttle bussen die je naar Venetie brengen. Vanaf Venetie kun je kiezen om verder te gaan met de vaporetto of te voet naar je hotel. 

Privacy en contact

Nieuwste pagina op deze site

  1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

    May 16, 24 01:09 PM

    Boek-Venetie-Haar-Maskers
    De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

NaarVenetie streeft naar fatsoen, eerlijkheid en integriteit in alle activiteiten. Dit houdt ook in het beschermen van privé informatie van mijn bezoekers.

In het formulier, wordt er gevraagd om jouw naam en e-mail te registreren. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, feedback of aanvullende informatie. Jouw bericht behandelen wij met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid.

Integriteit en Privacy: Jouw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Alle communicatie via het contactformulier wordt met de grootste discretie behandeld. 

Copyright & Disclaimer: Respect voor auteursrecht en integriteit van content is essentieel. Ik steek veel moeite in het creëren van uniek materiaal en waardeer het respect hiervoor.

Als je een persoonlijke ervaring op de site hebt achtergelaten en deze wilt bijwerken of verwijderen, maak dan gebruik van het contact-formulier. Ik zal er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat je verzoek wordt doorgevoerd. Lees in Privacy Beleid hoe dit verder gaat.

NaarVenetie.com behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in dit beleid. Het gebruik van deze site betekent acceptatie van dit privacy beleid. 

Ik vind het ook belangrijk dat je goed om gaat met mijn Copyright & Disclaimer. Dit hoort er gewoon bij, maar het is niet leuk en netjes als ik enorm werk heb verzet m.b.t. foto en tekst dat jij deze ongevraagd gebruikt. 


Ontdek MeerNa het delen van je verhaal, nodig ik je uit om verder te duiken in de diepten van NaarVenetie.com. Ontdek onze artikelen, gidsen en persoonlijke aanbevelingen die je helpen om het beste uit je Venetië ervaring te halen.

Ga terug van 'Contact' naar 'Home'

Lees ook


Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website