Deel hier je eigen Venetie review en Reis Verhaal

Neem contact op
Stel een vraag en ontvang reactie

Naar Venetie Gids

Contact: Ik hoop dat je geniet van mijn site met hetzelfde enthousiasme als ik het voor jou heb gemaakt! Jij kunt helemaal onderaan in het invoerveld je verhaal over Venetie delen, vraag of feedback kwijt. Natuurlijk is een eenvoudig - hallo - ook altijd welkom. 

Ik ben een liefhebber van Venetie en misschien wel de meest frequente bezoeker van de stad. Venetie verliest niet haar schoonheid ondanks het vele toerisme. Dit gevoel wil ik overbrengen op jou. Dat kan ook via mijn gratis nieuwsbrief

Venetie stedentrip

Jij bent misschien in Venetie geweest of je wilt er naar toe. Deel met mij en de andere bezoekers jouw indruk, verhaal of foto's. Jij maakt NaarVenetie.com dan een beter startpunt voor vakantiegangers naar Venetie.

Ben je zelf een specialist over Venetie? Heb je goede toevoegingen of misschien verbeteringen? Ik kom graag met je in contact. 

Heb je interesse om te adverteren? Geen lukrake advertentie, maar het voelt als een sponsor voor mijn online sites en werk. Ik kijk er naar uit om een ​​partnerschap met je te hebben. Alles over Adverteren >

Arrivederci !!!

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.
 

Vul het woord in wat je hier ziet.

  Heel veel dank voor je bericht, feedback of aanvullende informatie. Ik antwoord zo snel mogelijk terug. Ik hoop dat je vaker terugkomt op NaarVenetie.com en de updates gaat volgen. Ik heb ook een Engelse variant met veel bezoekers vanuit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Ga naar www.Venice-Information.com

Ik wil dat de site een toegevoegde waarde is voor jouw vakantie naar Venetie!!! Ben je blij met deze site? Vertel het dan verder via social media of lever je eigen bijdrage en ervaring hieronder.

Ik ben nog geen bedrijf. En ik heb daarom nog geen bedrijfsadres of een zakelijk telefoonnummer. Ik woon nog in Bussum en doe mijn websites over Venetie puur uit hobby en interesse voor de stad. 

Heb je een Vraag of een Suggestie?

Plaats je vraag of suggestie hier in het formulier. Je bijdrage wordt onderdeel van de site!

Ik of andere bezoekers gaan je een reactie geven.

Welke vragen of suggesties zijn er eerder geweest op NaarVenetie.com?

Klik op onderstaande vragen, reacties en suggesties van andere bezoekers om ze te lezen.

Geldigheid van de meerdaagse gecombineerd kaartje 
Venetie Pas , inclusief Basiliek en Doge en Gondel (€94). Heb 2 vragen. 1. Zit bij dit kaart ook openbaar vervoer, zowel met bus als de vaporetto …

Auto Huren Venetie 
Goedendag, Wij gaan volgend jaar met de familie (6 personen) een cruise doen vanuit Venetie. Maar eerst gaan we naar Gardaland en komen aan in Bergamo. …

Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis) 
Beste Rudmer of andere venetië liefhebbers, We vertrekken over 2 weken naar venetië samen met onze kinderen. Een paar maanden geleden heb je ons toen …

Transport treviso - hotel altieri Nog geen Waardering
Hallo, Wij vertrekken 3 januari naar Venetië. Wij zouden deze pas: 'ACTV 3 days Transport Ticket + ROLLING VENICE + Wi-Fi 1day' aankopen. Zouden …

Klik hier om er één zelf te schrijven.


Vertel je verhaal en stel je vraag gerust. Ik of andere bezoekers van Naarvenetie.com geven vaak een reactie binnen 3 dagen. Vaak zijn de antwoorden op de vragen makkelijk te vinden als je zoekt via het zoekvenster. 

En er zijn veel bezoekers die zich af vragen hoe ze van de luchthaven in hun hotel kunnen komen. Nou, alle routes zijn bijna hetzelfde als alle andere geschreven op mijn pagina van 'Vliegveld naar Venetie'. Kom je vanaf Treviso Airport of van Marco Polo Airport is het grootste verschil. 

Van beide vliegvelden zijn er shuttle bussen die je naar Venetie brengen. Vanaf Venetie kun je kiezen om verder te gaan met de vaporetto of te voet naar je hotel. 

Privacy en contact

Nieuwe Informatie

  1. Kamperen in Venetie - Ontdek de Betovering

    Oct 03, 23 07:29 AM

    Union Lido 5 sterren
    Met Kamperen in Venetie vertel ik over de Venetië campings, voor Campers + Mijn Top 4 beste Campings om ultiem te genieten.

    Lees meer


Direct regelen


VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

NaarVenetie streeft naar fatsoen, eerlijkheid en integriteit in alle activiteiten. Dit houdt ook in het beschermen van privé informatie van mijn bezoekers.

In het formulier, wordt er gevraagd om jouw naam en e-mail te registreren. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, feedback of aanvullende informatie. Jouw bericht behandelen wij met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid.

Als je een persoonlijke ervaring op de site hebt achtergelaten en deze wilt bijwerken of verwijderen, maak dan gebruik van het contact-formulier. Ik zal er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat je verzoek wordt doorgevoerd. Lees in Privacy Beleid hoe dit verder gaat.

NaarVenetie.com behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in dit beleid. Het gebruik van deze site betekent acceptatie van dit privacy beleid. 

Ik vind het ook belangrijk dat je goed om gaat met mijn Copyright & Disclaimer. Dit hoort er gewoon bij, maar het is niet leuk en netjes als ik enorm werk heb verzet m.b.t. foto en tekst dat jij deze ongevraagd gebruikt. 


NaarVenetie.com heeft veel informatie, zoals je kunt zien. Als je klaar bent met het invoerveld, huiver dan niet om de site verder te ontdekken.

Ga terug van 'Contact' naar 'Home'

Lees ookNiet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com
Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com