Zoek de juiste Goedkope Hotels Venetie


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Goedkope Hotels Venetie >

Zijn er goedkope hotels Venetie? Venetie is één van de duurste steden in Europa.

De stad wordt genoemd als het gaat om de duurste hotels. En dit is waar! Maar, het is mogelijk om goedkoop te slapen in Venetie..! Je hebt een goede voorbereiding nodig. En ik laat je zien hoe!

Goedkope hotels Venetie

De locatie van een hotel in Venetie is voor mij belangrijk. Hotel Lisbona is zo'n hotel. Het is vlakbij het mooie San Marco Plein. Een goed alternatief is een hotel buiten Venetie. Dit kun je overwegen als je geld wil besparen en toch een comfortabel hotel wilt hebben. Lees over hotels buiten Venetie >

Anders moet je een hostel of een B&B nemen. Die zijn er voldoende in de stad. Wat dacht je van een Venetie Camping? Met je caravan, tent, een bungalow of een stacaravan. Dit is buiten Venetie, maar er zijn prachtige parken rondom Venetie. Je bent vaak goedkoper uit en ideaal voor gezinnen. Lees verder over Venetie Campings >

De beste prijs voor goedkope hotels Venetie

Goedkope hotels venetie

Mijn eerste keer in Venetie ben ik op zoek gegaan naar een goedkoop hotel in Venetie.

Uiteindelijk komt het er op neer dat je de prijs en kwaliteit goed vergelijkt. Je hebt een goed overzicht nodig. En dit heb ik gedaan op mijn site.

Belangrijk is dat je weet hoeveel geld je uitgeeft per nacht. Mijn beoordelingen en advies heb ik onafhankelijk gedaan.

Ik ben kritisch en wil een schoon hotel. Je kunt je eigen review en beoordeling kwijt over een hotel in Venetie.

De prijzen zijn afhankelijk van de periode waarin je reist naar Venetie. In het hoogseizoen (mei - sept) zijn de hoteltarieven hoger.

Ook tijdens het Venetie Carnaval (feb/mrt) verhogen de hoteleigenaren de tarieven. Het beste is om in de maanden maart, april, oktober, november of in december een hotel te boeken.

Ik ben van mening dat alle seizoenen in Venetie mooi zijn. Elke tijd heeft z'n charme en Venetie heeft zoveel te bieden. Zelf ervaar ik mijn bezoeken in april of november als ideaal. Je kunt meer genieten, omdat er minder toeristen zijn.

Goedkoop je dag doorbrengen in Venetie

Ga geen flesje water of frisdrank direct bij de hotspots in Venetie kopen, zoals de Rialto Brug of het San Marco Plein. Soms scheelt het 1 EURO in prijs als je een paar straatjes verderop een flesje koopt. 

Een andere tip om goedkoop in Venetie de dag door te brengen is om de juiste restaurants te kiezen. Tuurlijk mag je betalen voor kwaliteit (zie hiervoor mijn tips 'Venetie Restaurants'), maar rond de hotspots heb je ook veel toeristen menu's, zoals alledaagse pizza's enzovoort. 

Goedkoop leven in Venetie? Dit zijn ook de terassen waar je eet of drinkt? Is het op de boulevard vanaf San Marco Plein of op het plein tot aan de Biennale van Venetie? De prijs is enorm voor een bakje koffie of iets anders. Let dus op je portemonnee. Je hebt gelezen over Hotels Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Goedkope Hotels Venetie >

Lees ook: