Zoek je de juiste Goedkope Hotels Venetie?
Het is Mogelijk om Goedkoop te slapen
Ik laat je zien hoe en waar de Goedkopere hotels zijn in Venetië

Zijn er goedkope hotels Venetie die passen bij mijn budget? De stad wordt genoemd als het gaat om de duurste hotels. En dit is waar! Maar, het is mogelijk om goedkoop te slapen in Venetië. Je hebt een goede voorbereiding nodig. En ik laat je zien hoe! Samen vinden we een goedkoop hotel ook al is Venetië één van de duurste steden in Europa.

Booking.com

De locatie van een hotel in Venetie is voor mij belangrijk. Hotel Lisbona is zo'n hotel. Het is vlakbij het mooie San Marco Plein en vanaf de vaporetto halte kom je gemakkelijk bij dit goedkope hotel. Erg comfortabel was de locatie! 

Een goed alternatief is een hotel buiten Venetie. Dit kun je overwegen als je geld wil besparen en  een comfortabele goedkope hotels Venetiel wilt hebben. Lees over hotels buiten Venetie >

Maar sta ook even stil bij een hostel. Hostels in Venetië hebben vaak een centrale ligging en je kunt gebruik maken van een keuken waar je ontbijt, lunch of diner kunt bereiden. Zeker in een grote, dure stad is dat een uitkomst. Hostels worden ook steeds mooier gekleed en uitgerust met goede bedden. Kijk voor de meest uitgebreide en meest complete selectie op Hostelworld.com.

En heb je ooit gehoord van een 'poshtel''? Dit zijn luxe hostels met een sterke focus op design en beleving, maar waar je voor een schappelijke prijs kunt slapen. Een goed voorbeeld is het hippe Generator Hostel in Venetië

Goedkope hotels Venetie

Wat dacht je van een Venetië Camping? Met je caravan, tent, een bungalow of een stacaravan. Dit is buiten Venetië, maar er zijn prachtige parken rondom Venetië. Je bent vaak goedkoper uit en ideaal voor gezinnen dan andere goedkope hotels Venetie. Lees verder over Venetië Campings >

Natuurlijk zijn deze bovenstaande tips al een begin om je te helpen een manier te vinden om goedkope accommodatie te krijgen. Maar ik denk dat je meer...

...Trucs nodigs hebt voor goedkope hotels Venetie

Goedkope hotels venetie

Mijn eerste keer in Venetie ben ik op zoek gegaan naar goedkope hotels Venetie. Uiteindelijk komt het er op neer dat je de prijs en kwaliteit goed vergelijkt. Je hebt een goed overzicht nodig. En dit heb ik gedaan op mijn site.

Belangrijk is dat je weet hoeveel geld je uitgeeft per nacht. Mijn beoordelingen en advies heb ik onafhankelijk gedaan. Ik ben kritisch en wil een schoon hotel. Je kunt je eigen review en beoordeling kwijt over een hotel in Venetië.

Ik gebruik altijd de website van Booking.com. De site zelf is overzichtelijk, dus je ziet direct welk hotel het beste bij jouw wensen en budget past.  

Het grote voordeel van Booking.com is naar mijn mening het soepele annuleringsbeleid. Bijna altijd kun je annuleren tot een paar dagen voor aankomst, wat erg handig is als je andere reisplannen hebt gemaakt of in de tussentijd een goedkopere accommodatie hebt gevonden. Je betaalt vaak alleen op locatie, dus annulering wordt ook inderdaad geannuleerd. 

Booking.com werkt ook met een loyaliteitsprogramma: Genius. Als u meer dan zeven boekingen per jaar maakt, bent u automatisch Genius-lid en ontvangt u 10 procent korting op geselecteerde hotels. Soms krijgen Genius-leden ook extra's zoals gratis wifi of gratis huurfietsen. En dat is gemakkelijk te verdienen.

De prijzen zijn afhankelijk van de periode waarin je reist naar Venetië. In het hoogseizoen (mei - sept) zijn de hoteltarieven hoger. Ook tijdens het Venetië Carnaval (feb/mrt) verhogen de hoteleigenaren de tarieven. Het beste is om in de maanden maart, april, oktober, november of in december goedkope hotels Venetie te boeken.

Ik ben van mening dat alle seizoenen in Venetie mooi zijn. Elke tijd heeft z'n charme en Venetie heeft zoveel te bieden. Zelf ervaar ik mijn bezoeken in april of november als ideaal. Je kunt meer genieten, omdat er minder toeristen zijn.

Maar mijn grootste vraag is...

...Hoe kan ik Goedkoop mijn dag doorbrengen in Venetie?

Goedkope Hotels Venetie

Wil je naast goedkope hotels Venetië ook op andere dingen besparen? Ga geen flesje water of frisdrank direct bij de hotspots in Venetië kopen, zoals de Rialto Brug of het San Marco Plein. Soms scheelt het 1 EURO in prijs als je een paar straatjes verderop een flesje koopt.

En trouwens ik ben voorstander van Venice Tapwater. Een organisatie die zich inzet, dat de plastic flesjes uit de stad moeten. Ze vinden namelijk dat je prima water uit de vele waterkranen in Venetië kunt drinken.

Een andere tip om goedkoop in Venetië de dag door te brengen is om de juiste restaurants te kiezen. Tuurlijk mag je betalen voor kwaliteit (zie hiervoor mijn tips 'Venetië Restaurants'), maar rond de hotspots heb je ook veel toeristen menu's, zoals alledaagse pizza's enzovoort. 

Goedkoop leven in Venetië? Dit zijn ook de terrassen waar je eet of drinkt? Is het op de boulevard vanaf San Marco Plein of op het plein tot aan de Biennale van Venetië? De prijs is enorm voor een bakje koffie of iets anders. Let dus op je portemonnee. 


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips

    Jun 02, 23 03:27 PM

    Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

    Lees meer


3 Populaire Activiteiten in Venetie:

ABONNEER OP NIEUWSBRIEF

VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK


Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

Je hebt gelezen over Hotels Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Goedkope Hotels Venetie >

Lees ook: