Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

TIPS voor Venetie Tickets

Home >   Venetie Ticket s>  

Vliegen naar Venetie? Koop hier jou Venetie Tickets! Vul in Amsterdam en de bestemming Venetie... 

Afhankelijk van welke maatschappij, kun je op twee verschillende luchthavens landen... Ga je met KLM? Dan ga je naar Marco Polo Airport (VCE). Ga je met RyanAir? Dan ga je naar Treviso Airport (TSF)

Venetie Tickets Transavia
Venetie Tickets Alitalia

De beste vliegtickets zijn overigens te vinden op via Schipholtickets > Zij hebben allen Venetie Vliegtickets op een rij tegen de beste prijs.

En makkelijk te boeken! Vanaf Schiphol Airport zijn er bijvoorbeeld goede tickets via Transavia. 

En de budget airline 'RyanAir' doe het als concurrent niet verkeerd. Via Maastricht Airport heb je goedkope Venetie vliegtickets!

Naar Venetie met KLM, Alitalia, Transavia of toch Ryanair? Of vanaf Brussel met Brussel Airlines, Iberia of toch Vueling? Maak je keuze o.b.v. de prijs en luchthaven... Klik hier voor het overzicht >

Venetie TicketsAankomst Venetie Tickets op Marco Polo Airport

Venetie Tickets zijn geboekt. En dan?

Laat het me uitleggen. Dit is namelijk nuttig... Vanuit Nederland heb ik vaak gevlogen naar Venetie. Ik heb alle opties genomen. Kijk naar de 4 vluchten die ik aanraad >

Ik houd van de twee luchthavens in Venetie. De één scheelt in prijs (TSF), maar dan moet je nog een uur reizen met de bus naar Venetie. De ander (VCE) is dichtbij en is een groter internationaal vliegveld. 

Check hier de sites van de luchthavens: 

,,, Hieronder nog nuttige informatie voordat je een vliegticket gaat kopen:

Venetie Tickets

1: Geld besparen op je ticket vergt creativiteit. De goedkoopste die vanuit Nederland vliegt is RyanAir.com. Het is zeker waar voor je geld!

Zo had ik een ticket voor slechts EUR 61,- retour geboekt. Je vliegt vanaf Maastricht rechtstreeks naar Venetie Treviso Airport  (TSF). 

Direct van Schiphol naar Venetie kan met KLM, Alitalia en Transavia. Zij vliegen alle drie naar Marco Polo Airport Venetie (VCE).

Treviso Airport ligt 32 km van het historische centrum. Als je niet een extra uur wilt reizen met de bus of trein, dan is Treviso niet jouw vliegveld waar je wilt landen. Dus controleer dit voordat je gaat.


Venetie kaart

Benieuwd hoe ik aankwam in Venetie?  Ik heb mijn eerste keer een behoorlijke trip gemaakt van vliegveld naar Venetie. Informatie over de bus tijden en shuttles kun je hier lezen. 

2. Zoek naar goedkope package deals. Een hotel en een vlucht in 1x geboekt scheelt veelal in prijs.

3. Vlieg naar Venetie buiten de populaire seizoenen. Dit maakt duidelijk een verschil in het tarief van je ticket. Venetie is sowieso fantastisch. Het weer maakt niet uit. Boek je vlucht tussen oktober en mei in het laagseizoen. Boekingen tijdens de kerst en het Venetie carnaval hierbij uitgesloten ;).

4. En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn voldoende comfortabele airport hotels >Je hebt gelezen over Vliegtickets naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Ticket > 

Lees ook:

Lees ook:

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Van het vliegveld naar Venetie:

Welke slimme route kies jij...? Van vliegveld naar Venetie >


Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >


Venetie toeristen hotels:

Venetie is éém van meest duurste steden in Europa. En ja,, de stad heeft veel luxe hotels. Maar ik weet de beste kwaliteit! Lees hier over Venetie hotels >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com