Home >  Over ons >

Over ons: Wie is NaarVenetie.com?
Liefhebber en misschien de frequentste bezoeker 

Een introductie over ons is op zijn plaats. Ik ben degene die de website maakt, de auteur die de teksten schrijft en zij gaat vaak mee Naar Venetie. Miyuki, mijn partner, helpt me om dingen te ontdekken en op te schrijven. 

Aanmelden voor Nieuwsbrief
Naar Venetië eerste keerFoto van mijn eerste bezoek

Een goede combinatie… Wij zijn tenminste erg tevreden ;). Wij lopen samen Venetie door op zoek naar informatie en tips. Daarnaast is er intensief contact met lokale inwoners en de bedrijven in Venetie.

Mijn naam is Rudmer Hoekstra en ik ben de auteur en eigenaar van NaarVenetie.com. Ik woon (nog) in Nederland, maar ik probeer tenminste 1x per jaar naar mijn favoriete vakantiebestemming ‘Venetie’ te gaan. Ik ben liefhebber van de stad en misschien de frequentste bezoeker vanuit Nederland. Ga naar mijn Linkedin Profiel.

 • 11x hotels geslapen en een camping
 • 100x de vaporetto boot genomen
 • 6x een gondel
 • 5x naar Murano, Burano en Lido geweest
 • 30x in restaurants gegeten
 • ca. 1500 uur rondgeslenterd door Venetie
 • Ieder bezoek een nieuwe ervaring

Ook heb ik de Venetie Marathon gelopen. Tenminste de laatste 10km. Het is ieder jaar het laatste weekend van oktober. Wil je de 10km samen met mij lopen? Meld je aan

Venetie Tips en Stedentrips Venetie

Tijdens mijn bezoeken aan Venetie maak ik notities. Sinds 2008 heb ik de stad meerdere malen bezocht. Voor deze site verzamel ik het nieuws, belangrijke informatie en echte souvenirs uit Venetie. Misschien start ik ooit mijn eigen winkeltje. Alles wat ik zie en ervaar probeer ik over te brengen op jou.

Wil je met me samen werken? Vul onderstaand contactformulier in of ga direct naar mijn advertentiepagina. Bijna alles is mogelijk. Ook voor een gewone linkruil tussen mijn website en die van jou. Je website moet wel eerlijk en van kwaliteit zijn met goede extra informatie voor mijn bezoekers. 

...Over ons, maar deze Site is voor jou gemaakt

NaarVenetie.com is een kopie van mijn eerste site: www.Venice-Information.com. Deze site bestaat sinds 2008. Ik vond het namelijk leuk om mijn site over Venetie in het Engels te doen. Door directe vrienden werd ik er constant op gewezen dat de site gewoon in het Nederlands moest. Dat heb ik dan maar gedaan ;). En met veel Succes. 

Ik herinner het gevoel toen ik voor het eerst in Venetie kwam. Een groot enthousiasme voor deze fantastische stad. Ik denk dat Venetie zijn schoonheid niet verliest door het toerisme wat hier is. Dit had ik direct door. Dit gevoel probeer ik over te brengen op jou als lezer.

Over ons Venetie

Ik zit nu zo rond de 180 pagina's over Venetie, inclusief deze Over Ons pagina. En er kan nog veel meer bij! Het aantal bezoekers groeit door. En ook mijn gratis nieuwsbrief abonnees. Lid worden? Lees wat je in de gratis nieuwsbrief ontvangt > Daarnaast groeit het aantal kwalitatieve links naar mijn site. Naarvenetie.com is interactief en communiceert met haar bezoekers. Ik weet precies wie mijn doelgroep is. Iedere dag krijg ik gemiddeld 3 vragen in mijn mail inbox. Deze behandel ik allemaal persoonlijk. 

Mensen reageren ook op de betreffende pagina's, waar ik nog altijd zelf het meest een reactie achterlaat. Help me daarom als jij kunt reageren op een vraag... Dit maakt mij enthousiast en laat zien dat NaarVenetie voorziet in een behoefte. Namelijk, jou een fantastische ervaring laten beleven in Venetie!

Link naar: https://www.naarvenetie.com

Heb je nog vragen? Of zie je een foutje? Wacht niet. Verbeteringen en vragen over Venetie zijn altijd welkom via het contactformulier… Have fun,,, en kom vaak terug…

Arrivederci !

Rudmer

CONTACTFORMULIER

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.
 

Vul het woord in wat je hier ziet.

  Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang de beste Tips!

Home >  Over ons >

Nieuwste Artikel

 1. Boek Nu: Expert-Geleide Busreis Venetie!

  Dec 05, 23 02:26 PM

  Ervaar het gemak van een comfortabele Busreis Venetie. Boek nu en ontvang deskundige Venetië-tips op onze website!

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Ben je enthousiast over mijn site, vertel het door aan vrienden, familie of collega’s.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com