Over ons: Wie is NaarVenetie.com?
Liefhebber en misschien de frequentste bezoeker 

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK
Over ons in Venetie

Een introductie over ons is op zijn plaats. Ik ben degene die de website maakt, de auteur die de teksten schrijft en zij gaat vaak mee Naar Venetie. Miyuki, mijn partner, helpt me om dingen te ontdekken en op te schrijven. 

Aanmelden voor Nieuwsbrief
Naar Venetië eerste keerFoto van mijn eerste bezoek

Een goede combinatie… Wij zijn tenminste erg tevreden ;). Wij lopen samen Venetie door op zoek naar informatie en tips. Daarnaast is er intensief contact met lokale inwoners en de bedrijven in Venetie.

NaarVenetie.com is niet zomaar een website; het is een passieproject geboren uit onze diepe liefde voor Venetië. Als frequentste bezoekers vanuit Nederland, delen mijn partner en ik, Rudmer Hoekstra, een onverzadigbare fascinatie voor deze tijdloze stad. Onze reizen naar Venetië gaan verder dan het toeristische pad. We duiken in de diepten van haar verborgen schatten, de fluisterende kanalen en de levendige lokale cultuur.

Ons doel? Om jou, onze lezer, een authentieke kijk te bieden op Venetië, door de ogen van iemand die keer op keer terugkeert naar deze magische stad. Van de charmante achterafstraatjes tot de bruisende markten, van historische monumenten tot de niet-te-missen lokale eetgelegenheden - we verkennen het allemaal. Onze ervaringen worden verrijkt door onze interacties met de inwoners, hun verhalen en hun aanbevelingen, waardoor NaarVenetie.com een bron van insider-informatie wordt.

Of het nu gaat om het vinden van het beste kopje koffie in de stad, tips voor het navigeren door de kanalen met de vaporetto, of de geheimen achter het Venetiaanse carnaval, wij hebben het voor je. Onze website is een eerbetoon aan Venetië, een plaats die ons hart heeft gestolen en waar we steeds weer naar terugkeren, elk bezoek brengt nieuwe verhalen en nieuwe ontdekkingen. We hopen dat NaarVenetie.com je inspireert om je eigen unieke reis door Venetië te beginnen en de stad te ervaren zoals wij dat hebben gedaan: met verwondering, nieuwsgierigheid en een eeuwige liefde voor haar schoonheid

Wij proberen tenminste 1x per jaar naar onze favoriete vakantiebestemming ‘Venetie’ te gaan. Ik ben liefhebber van de stad en misschien de frequentste bezoeker vanuit Nederland.

 • 14x hotels geslapen en een camping
 • 150x de vaporetto boot genomen
 • 6x een gondel
 • 7x naar Murano, Burano en Lido geweest
 • 30x in restaurants gegeten
 • ca. 1800 uur rondgeslenterd door Venetie
 • Ieder bezoek een nieuwe ervaring

Ook heb ik de Venetie Marathon gelopen. Tenminste de laatste 10km. Het is ieder jaar het laatste weekend van oktober. Wil je de 10km samen met mij lopen? Meld je aan

Venetie Tips en Stedentrips Venetie

Tijdens mijn bezoeken aan Venetie maak ik notities. Sinds 2008 heb ik de stad meerdere malen bezocht. Voor deze site verzamel ik het nieuws, belangrijke informatie en echte souvenirs uit Venetie. Misschien start ik ooit mijn eigen winkeltje. Alles wat ik zie en ervaar probeer ik over te brengen op jou.

Wil je met me samen werken? Vul onderstaand contactformulier in of ga direct naar mijn advertentiepagina. Bijna alles is mogelijk. Ook voor een gewone linkruil tussen mijn website en die van jou. Je website moet wel eerlijk en van kwaliteit zijn met goede extra informatie voor mijn bezoekers. 

...Over ons, maar deze Site is voor jou gemaakt

NaarVenetie.com is een kopie van mijn eerste site: www.Venice-Information.com. Deze site bestaat sinds 2008. Ik vond het namelijk leuk om mijn site over Venetie in het Engels te doen. Door directe vrienden werd ik er constant op gewezen dat de site gewoon in het Nederlands moest. Dat heb ik dan maar gedaan ;). En met veel Succes. 

Ik herinner het gevoel toen ik voor het eerst in Venetie kwam. Een groot enthousiasme voor deze fantastische stad. Ik denk dat Venetie zijn schoonheid niet verliest door het toerisme wat hier is. Dit had ik direct door. Dit gevoel probeer ik over te brengen op jou als lezer.

Over ons Venetie

Ik zit nu zo rond de 180 pagina's over Venetie, inclusief deze Over Ons pagina. En er kan nog veel meer bij! Het aantal bezoekers groeit door. En ook mijn gratis nieuwsbrief abonnees. Lid worden? Lees wat je in de gratis nieuwsbrief ontvangt > Daarnaast groeit het aantal kwalitatieve links naar mijn site. Naarvenetie.com is interactief en communiceert met haar bezoekers. Ik weet precies wie mijn doelgroep is. Iedere dag krijg ik gemiddeld 3 vragen in mijn mail inbox. Deze behandel ik allemaal persoonlijk. 

Mensen reageren ook op de betreffende pagina's, waar ik nog altijd zelf het meest een reactie achterlaat. Help me daarom als jij kunt reageren op een vraag... Dit maakt mij enthousiast en laat zien dat NaarVenetie voorziet in een behoefte. Namelijk, jou een fantastische ervaring laten beleven in Venetie!

Link naar: https://www.naarvenetie.com

Heb je nog vragen? Of zie je een foutje? Wacht niet. Verbeteringen en vragen over Venetie zijn altijd welkom via het contactformulier… Have fun,,, en kom vaak terug…

Arrivederci !

Rudmer

CONTACTFORMULIER

Neem contact op...

Let op dat alle velden zoveel mogelijk ingevuld moeten worden.
 

Vul het woord in wat je hier ziet.

  Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang de beste Tips!

Home >  Over ons >

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Ben je enthousiast over mijn site, vertel het door aan vrienden, familie of collega’s.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website