Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Gratis Nieuwsbrief plus mijn gratis te downloaden rapport: 5 beste Tips in Venetië waar iedereen dol op is.

Ik hoor je: "Welke tips in Venetië in hemelsnaam ga je mij vertellen?!"

Het is gewoon lastig als je de eerste keer in Venetië bent om je weg te vinden. Hoe alles werkt en wat je in één dag kunt doen.

In mijn nieuwsbrief neem ik je mee in alles wat met Venetië te maken heeft. Dat mijn e-mails ook leuk zijn na je vakantie in Venetië en blij bent dat je er weer één hebt ontvangen.

Van deskundige tips om de beste activiteiten te doen of in restaurants te eten tot updates over artikelen op mijn website.

Blijf op de hoogte over...

Aanmelden voor Nieuwsbrief: NaarVenetie.com

* indicates required

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Als je van plan bent om naar Venetië te gaan of als je gepassioneerd bent over de stad, mis dan niet de kans om op de hoogte te blijven. Hierdoor mis je geen enkel artikel op mijn site door mijn gratis nieuwsbrief. 

Als je al een keer in Venetië bent geweest – of als je van plan bent naar Venetië te gaan – en je informatie en tips wilt ontvangen, mis dan niet de kans om op de hoogte te blijven en voor te bereiden met mijn gratis nieuwsbrief.

Je bent in goed gezelschap, met meer dan duizenden gelijkgestemde vrienden in mijn NaarVenetie.com community!

Word nu lid van mijn NaarVenetie.com community en download na inschrijving het gratis rapport.

Gratis rapport: 5 beste Tips in Venetië waar iedereen dol op is. Leer hoe je van vliegveld naar Venetië kunt gaan, het vervoer in Venetië. Wat is de beste periode om de stad te bezoeken? Lees over de feiten en weet dat lekker eten in Venetië niet duur hoeft te zijn!

Als het jouw droom is of dat het op jouw bucketlist staat om naar Venetië te gaan – zorg er dan voor dat een goede voorbereiding doet. Maar laat je ook verwonderen. Geniet en gebruik mijn 5 tips waar iedereen dol op is. Dit rapport is gratis voor jou.

Daarin ontdek je...

 • Tips over vervoer in Venetië in een wereldberoemd transportsysteem over het water.
 • Wat doe je als de het hoge water komt, de aqua alta.
 • Wat is de beste periode om Venetië te bezoeken?
 • Feiten over Venetië en de inwoners van de stad.

Hoe zal mijn gratis nieuwsbrief jouw reis naar Venetië helpen?

Aanmelden voor Nieuwsbrief: NaarVenetie.com

* indicates required

Zoals met alle informatie die ik deel, bevat het goed onderzochte informatie: bewezen feiten van hoge kwaliteit en mijn eigen ervaring, niet zomaar willekeurige informatie van iemands blog.

Je kunt er dus absoluut zeker van zijn dat het opvolgen van mijn advies alleen maar een gunstig effect zal hebben op jouw reis naar Venetië en ook voor de rest van de reisgenoten.

Voorproefje van mijn Nieuwsbrief

Ik Venetie Ontdekken

Venetië, de romantische stad in Italië, heeft veel prachtige bezienswaardigheden om te verkennen. Hier zijn vijf van de beste bezienswaardigheden in Venetië:

 1. San Marcoplein (Piazza San Marco): Het San Marcoplein is het bekendste plein van Venetië en een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Hier vind je de prachtige basiliek van San Marco, het Dogepaleis en de beroemde Campanile (klokkentoren). Het plein is omgeven door prachtige historische gebouwen en heeft een unieke sfeer.
 2. Rialtobrug (Ponte di Rialto): De Rialtobrug is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Venetië. Deze brug uit de 16e eeuw strekt zich uit over het Canal Grande en biedt een prachtig uitzicht op de grachten en de omliggende gebouwen. De omgeving van de brug is ook een drukke marktplaats waar je kunt genieten van winkelen en lokale specialiteiten.
 3. Canal Grande: Het Canal Grande is de belangrijkste waterweg in Venetië en een van de meest schilderachtige plekken van de stad. Je kunt een boottocht maken over het kanaal om de prachtige palazzi en kerken aan weerszijden te bewonderen. Het Canal Grande is vooral betoverend tijdens zonsondergang, wanneer het water en de gebouwen een magische gloed krijgen.
 4. Dogenpaleis (Palazzo Ducale): Het Dogenpaleis is een indrukwekkend gotisch paleis dat diende als de residentie van de doge, de heerser van Venetië. Het paleis staat naast de San Marcobasiliek en is verbonden door de beroemde Brug der Zuchten. Binnenin vind je prachtige zalen, kunstwerken en historische gevangeniscellen.
 5. Eiland Murano: Murano is een eiland in de Venetiaanse lagune en staat wereldwijd bekend om zijn glasproductie. Je kunt de glasblazerijen bezoeken en getuige zijn van het ambachtelijke vakmanschap dat al eeuwenlang wordt doorgegeven. Het eiland heeft ook charmante straatjes, kleurrijke huizen en een glasmuseum dat de geschiedenis van de glasindustrie laat zien.
 6. Dit is slechts een greep uit de vele prachtige bezienswaardigheden die Venetië te bieden heeft. Vergeet niet om ook te genieten van de wandelingen door de smalle straatjes, de romantische grachten en de unieke sfeer van deze betoverende stad.

Naast mijn gratis nieuwsbrief krijg je...

Mijn e-mails een aantal keer per jaar nadat je je hebt aangemeld. Ik ga je helpen de weg te vinden in de massa informatie op mijn website.

Veel informatie over en recensies van nieuwe NaarVenetie.com artikelen en diensten.

Belangrijk up-to-date nieuws om volledig op de hoogte te blijven van de beste tips over Venetië.

En ook andere gratis informatie en downloads die nergens anders beschikbaar zijn.

Respect voor jouw gegevens.

Ik vraag alleen de gegevens die ik nodig heb om je mijn nieuwsbrieven te kunnen sturen: je voornaam en e-mailadres. Jouw informatie gaat naar het bedrijf dat e-mails voor mij verstuurt, maar niet verder. Het wordt beschermd door de Europese algemene gegevensbeschermingswet.

Je kunt jouw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen als je dat wilt. In elke nieuwsbrief staat een link waarop je kunt klikken om volledig afgemeld te worden.

Aanmelden voor Nieuwsbrief: NaarVenetie.com

* indicates required

Het spreekt voor zich dat ik jouw gegevens nooit, nooit aan iemand anders zal geven of verkopen.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort via mijn Nieuwsbrief te ontmoeten!

Groet Rudmer


Je hebt gelezen over mijn Gratis Nieuwsbrief. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetië en ontvang nog meer informatie over deze veelzijdige stad.


Meer weten over NaarVenetie.com

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website