Zoek en kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie!

Booking.com

Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis)

Beste Rudmer of andere venetië liefhebbers,

We vertrekken over 2 weken naar venetië samen met onze kinderen. Een paar maanden geleden heb je ons toen al goed geadviseerd over de travelcard en hoe we vanaf het vliegveld bij camping Marina di Venezia kunnen komen.

Nu heb ik nog even een vraagje, heeft u (met kinderen) die rondleiding in het Dogenpaleis wel eens gedaan (die secret itineraries tour). Dan kom je toch juist ook in het gedeelte met de gevangenis en martelkamers?

Op de website van het museum staat dat mensen met claustrofobie worden afgeraden deel te nemen aan deze tour, is het echt zo donker en benauwd daar binnen of valt het best mee en overdrijven ze dit. Ik hoop dat u me hier wat meer over kan vertellen voordat ik kaartjes bestel.

mvg ed

Reactie voor Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis)

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 22, 2016
Waardering
starstarstar
Ervaar het Dogenpaleis!
door: NaarVenetie.com

In prive naar je gemaild!
Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Contact.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com