Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Per auto van Marco Polo naar mainland Venetie

Van Marco Polo Airport met de auto naar Treviso

Van Marco Polo Airport met de auto naar Treviso

Beste,

wij landen op Marco Polo Airport en willen daar een auto huren want onze bestemming is op het vast land ten noorden van Treviso.

Nu kan ik echter niet vinden hoe we met de auto naar het vaste land komen. Google maps geeft alleen maar opties over het water aan naar de brug, maar ik kan niet vinden of we dan met de auto op een ferry kunnen. Wat dat kost en wanneer die vaart? We landen pas om 23:30 (als alles gaat zoals gepland).

Alvast bedankt!

Ciao,
Joyce

Reactie voor Per auto van Marco Polo naar mainland Venetie

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 24, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Marco Polo Airport met de auto het vaste land in
door: NaarVenetie.com

Hallo Joyce,

Heel begrijpelijk dat jullie een auto willen huren vanaf Marco Polo Airport. Zeker om dit tijdstip zijn er nog moeilijk openbaar vervoer verbindingen te vinden die jullie ten noorden van Treviso brengen.

Het vliegveld Marco Polo Airport ligt al op het vaste land. Dus je hoeft niet met de ferry of brug. Kijk anders ook even op mijn pagina over Auto huren in Venetie. Misschien zit hier een geschikte bij www.naarvenetie.com/Auto-Huren-Venetie.

Wat jullie ook nog zouden kunnen overwegen is te kijken via CheapTaxis.nl om een goedkope taxi vooraf te boeken. Dat is ook best prima!

Laat het maar even weten of het is gelukt. Ik heb de route van Marco Polo Airport naar Treviso als plaatje toegevoegd!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com