Home>  Venetië Airport >  Auto Huren Venetie >

Goedkoop Auto Huren Venetie
Vertrouwde Aanbieders samen op 1 plek

auto huren venetie

Een auto huren Venetie? Om de omgeving van de Veneto te ontdekken is een auto huren essentieel. De regio heeft naast Venetië meer te bieden. Ik vertel je waar en hoe je een huur auto boekt. En ik laat je de uitstapjes zien...

Budget Auto huren venetie
Europcar Auto huren Venetie
Auto huren Venetie
Hertz Auto huren Venetie
Sixt Auto huren Venetie
Autohuren Venetie

Op de luchthavens bij Venetië zijn er balies om een auto te huren. Het is prettig als je vooraf een huurauto reserveert. Dan hoef je alleen te ondertekenen en staat de auto voor je klaar. 

En het is heerlijk om te weten dat na je aankomst op het vliegveld een huurauto voor je klaar staat. 

Marco Polo Airport is de luchthaven van Venetië. Het ligt 8 km van de stad. Het vliegveld heeft inkomende vluchten vanuit bijna alle Europese steden. Dit kan vanaf EUR 11,-. Reserveer hier met flinke korting en goedkoop via 'RentalCars.com' >

Maar Treviso Airport doet het ook goed. De luchthaven heeft inkomende vluchten van met name 'low budget airlines' en is kleiner. Dit vliegveld ligt 32 km van Venetië.

Alle grote autoverhuurders zijn aanwezig, inclusief twee Italiaanse. Zoals de wel bekroonde aanbieder 'LocAuto'. In dienstverlening zijn ze hetzelfde. Ze verschillen alleen in prijs. De huurauto is op te halen en ook in te leveren op treinstations, airports en de auto verhuurkantoren dichtbij Venetië. 

Maar dan komt de vraag...

...Hoe en Waar Parkeer ik mijn Huurauto?

Vergeet dit niet, het is onmogelijk om met je auto in Venetië te rijden. De dichtstbijzijnde - en duurste - parkeergarage op 'Piazzale Roma' (San Marco Parking). Dit kost ongeveer EUR 30,- voor 24 uur. En je moet je sleutel achterlaten.

Ook mogelijk is om eerder rechts af te slaan als je over de brug vanaf het vaste land komt. 'Venezia Tronchetto Parking (Venezia)' is een stuk goedkoper. Hier betaal je ongeveer EUR 21,- per 24 uur. Hoewel deze parkeer garage iets verder ligt zijn er voldoende middelen om snel in Venetië te komen. Ik vertel er alles over op mijn pagina Venetië Parkeren >

Een andere veel gehoorde vraag is;

Heb ik mijn Rijbewijs nodig voor Auto huren Venetie?

Ja, je hebt een geldig rijbewijs nodig als je een auto gaat huren in Italie. Ook moet je een creditcard hebben die ze registreren voor de borg. En als je het rijbewijs toch bij je hebt en het is je gelukt om een auto mee te krijgen ;), dan wil je ook...

...Uitstapjes doen in je gehuurde auto

Nieuwste Artikel

  1. Boek Nu: Expert-Geleide Busreis Venetie!

    Dec 05, 23 02:26 PM

    Ervaar het gemak van een comfortabele Busreis Venetie. Boek nu en ontvang deskundige Venetië-tips op onze website!

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Naast het geweldige Venetie ga je met de huurauto de omgeving verder verkennen.

De stad Padova ligt 20km ten westen van Venetie. Het is er makkelijk om te komen via de A4 snelweg. Ik adviseer om niet met je huurauto in het centrum van Padova te rijden. Je kunt de auto parkeren aan de rand van het oude centrum. Er zijn veel historische kerken te bezichtigen.

Iets westelijker ligt Verona. En die kennen we allemaal uit Shakespeare Romeo en Julia. In de maanden juni, juli en augustus zijn er in de stad veel opera's.

Ben je de cultuur een beetje zat? Rij dan naar Jesolo ten oosten van Venetie. Dit is een badplaats met mooie stranden waar je een heerlijke duik kunt nemen in de Adriatische zee. Jesolo kun je bereiken over de snelweg A4 via de uitrit 'San Dona DI Piave'. 

Reserveer je auto in Venetië daarom direct online

RENTALCARS.COM

********Je hebt gelezen over een Auto huren Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Airport >  Auto Huren Venetie >


Lees ook:


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com