Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Goedkoop Auto Huren Venetie
Vertrouwde Aanbieders samen op 1 plek

Home>  Venetie Airport >  Auto Huren Venetie >

auto huren venetie

Een auto nodig in Venetie? Om de omgeving van de Veneto te ontdekken is een auto huren Venetie essentieel. De regio heeft naast Venetie meer te bieden. Ik vertel je waar en hoe je een huur auto boekt. En ik laat je de uitstapjes zien...

Hoe moet je...

...Een auto huren op de luchthaven

Budget Auto huren venetie
Europcar Auto huren Venetie
Auto huren Venetie
Hertz Auto huren Venetie
Sixt Auto huren Venetie
Autohuren Venetie

Op de luchthavens bij Venetie zijn er balies om een auto te huren. Het is prettig als je vooraf een huurauto reserveert. Dan hoef je alleen te ondertekenen en staat de auto voor je klaar. 

En het is heerlijk om te weten dat na je aankomst op het vliegveld een huurauto voor je klaar staat. Boek je betrouwbare huurauto via 'Alamo.com' > 

Marco Polo Airport is de luchthaven van Venetie. Het ligt 8 km van de stad. Het vliegveld heeft inkomende vluchten vanuit bijna alle Europese steden. Dit kan vanaf EUR 11,-. Reserveer hier met flinke korting en goedkoop via de vergelijker 'RentalCars.com' >

Maar Treviso Airport doet het ook goed. De luchthaven heeft inkomende vluchten van met name 'low budget airlines' en is kleiner. Dit vliegveld ligt 32 km van Venetie.

Alle grote autoverhuurders zijn aanwezig, inclusief twee Italiaanse. Zoals de wel bekroonde aanbieder 'LocAuto'. In dienstverlening zijn ze hetzelfde. Ze verschillen alleen in prijs. De huurauto is op te halen en ook in te leveren op treinstations, airports en de auto verhuurkantoren dichtbij Venetie. 

Maar dan komt de vraag...

...Hoe en Waar Parkeer ik mijn Huurauto?

Vergeet dit niet, het is onmogelijk om met je auto in Venetie te rijden. De dichtstbijzijnde - en duurste - parkeergarage op 'Piazzale Roma' (San Marco Parking). Dit kost ongeveer EUR 30,- voor 24 uur. En je moet je sleutel achterlaten.

Ook mogelijk is om eerder rechts af te slaan als je over de brug vanaf het vaste land komt. 'Venezia Tronchetto Parking (Venezia)' is een stuk goedkoper. Hier betaal je ongeveer EUR 21,- per 24 uur. Hoewel deze parkeer garage iets verder ligt zijn er voldoende middelen om snel in Venetie te komen. Ik vertel er alles over op mijn pagina Venetie Parkeren >

Een andere veel gehoorde vraag is;

Heb ik mijn Rijbewijs nodig voor Auto huren Venetie?

Ja, je hebt een geldig rijbewijs nodig als je een auto gaat huren in Italie. Ook moet je een creditcard hebben die ze registreren voor de borg. En als je het rijbewijs toch bij je hebt en het is je gelukt om een auto mee te krijgen ;), dan wil je ook...

...Uitstapjes doen in je gehuurde auto

Nieuwe Informatie

  1. Watertaxi Venetie waarom zou je het doen?

    Oct 10, 21 06:29 AM

    Wat kost een Watertaxi Venetie en hoe boek je zo'n boottaxi? Watertaxi’s in Venetië de ideale oplossing voor comfortabel en snel vervoer.

    Lees meer

Naast het geweldige Venetie ga je met de huurauto de omgeving verder verkennen.

De stad Padova ligt 20km ten westen van Venetie. Het is er makkelijk om te komen via de A4 snelweg. Ik adviseer om niet met je huurauto in het centrum van Padova te rijden. Je kunt de auto parkeren aan de rand van het oude centrum. Er zijn veel historische kerken te bezichtigen.

Iets westelijker ligt Verona. En die kennen we allemaal uit Shakespeare Romeo en Julia. In de maanden juni, juli en augustus zijn er in de stad veel opera's.

Ben je de cultuur een beetje zat? Rij dan naar Jesolo ten oosten van Venetie. Dit is een badplaats met mooie stranden waar je een heerlijke duik kunt nemen in de Adriatische zee. Jesolo kun je bereiken over de snelweg A4 via de uitrit 'San Dona DI Piave'. 

Reserveer je auto daarom direct online


Je hebt gelezen over een Auto huren Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Airport >  Auto Huren Venetie >


Lees ook: