Moeite te bepalen wat te doen in Venetië?
De beste Activiteiten in Venetie laat ik hier zien

Unieke Activiteiten in Venetie op een rijtje gezet. Je hebt dat wel vaker toch? Als je naar een toeristische stad gaat, dan wil je iets unieks doen!  En een uitleg over Skip the Line Tickets in Venetië.

Wat nog meer? Een van mijn bezoekers schreef over hun succesvolle fietstours in Venetië. Het verbaasde mij dat het mogelijk was om een fietstour te boeken in Venetië. Maar je kunt inderdaad een fietstocht in Venetië plannen. Je gaat met een gids naar Lido en nog veel meer. Dit zijn inderdaad uitstekende activiteiten in Venetie. 

Bij een Venetië Rondleiding krijg je automatisch extra informatie over de stad. Vaak beter dan op internet staat. Je gaat niet alleen naar de drukke toeristische plekken, maar ook langs routes waar je anders nooit zou zijn geweest. Meer details over Nederlandse rondleidingen >

Een dag, een weekend of een hele week in Venetië? Je wilt zoveel mogelijk van de stad genieten, maar niet je maandsalaris er doorheen jagen? Check deze extra Korting in Venetië die je krijgt als je onze website gebruikt. 

Onderstaand de activiteiten in Venetie. Ontvang korting! Ga de stad als een a la carte menu beleven.

Activiteiten in Venetie plannen is nog nooit zo makkelijk geweest

Leuk om je zo te oriënteren. Dan weet je wat er te koop is in Venetie. Je kan ter plekke gewoon tickets bestellen als je voor het museum staat of in de ochtend als langzaamaan ontwaakt in Venetie in de hotelkamer.

De ticket komt op je mobiel, zodat je niets hoeft uit te printen en jij naar binnen kunt. Annuleren is ook geen probleem. De meest verkocht activiteit in Venetie is de 'Skip the line' kaartjes voor het Dogenpaleis en de Basiliek. Andere activiteiten die vaak geboekt worden zijn de Gondeltours met en zonder Serenade!

Erg uniek toch? 

Als je hetzelfde bent als velen van mijn bezoekers, dan ben je op zoek naar iets unieks. Het Venetie zonder de grote toeristenstroom. Het is een handjevol activiteiten, maar zorgt er wel voor dat jij sneller of anders bent dan de rest.

Je zult je zeker niet vervelen in deze historische stad. Voor mij blijft de mooiste activiteit in Venetie om in de ochtend vroeg op te staan en de verborgen straatjes in te lopen. Genieten van het ochtend zonnetje en een. heerlijke expresso te drinken. 

Activiteiten in Venetie direct op je mobiel

Nieuwe Informatie

  1. Boek Resultaat door te Adverteren in een Niche

    May 22, 22 10:51 AM

    Ik bedien een Niche Markt met NaarVenetie.com. Erg lucratief om dan te Adverteren op de specifieke Doelgroep. Lees de Opties om te Adverteren.

    Lees meer

Wijnen uit de Veneto Kopen?

Wil je alvast in de stemming komen met een Valpolicella, Amarone of een Prosecco uit de Veneto Streek? 

Populaire Activiteiten in Venetie op dit moment:

  1. Reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande
  2. Ticket Peggy Guggenheim Collection
  3. Panoramische boottocht naar Murano, Burano en Torcello

Check ook deze informatie over activiteiten:


Je hebt gelezen over de Venetie Activiteiten. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Venetie Activiteiten > naar mijn Homepage >

Lees meer: