Moeite te bepalen wat te doen in Venetie?
De beste Activiteiten in Venetie

Home >  Activiteiten in Venetie

Je hebt dat wel vaker toch? Als je naar een toeristische stad gaat, dan wil je iets unieks doen! Ik heb op deze pagina alle unieke Activiteiten in Venetie op een rijtje gezet.

Wat nog meer? Een van mijn bezoekers raadde me aan te schrijven over hun succesvolle fietstours in Venetië. Het verbaasde mij dat het mogelijk was om een fietstour te boeken in Venetie.  Maar je kunt inderdaad een fietstocht in Venetië plannen. Je gaat met een gids naar Lido en nog veel meer. Het is inderdaad een uitstekende activiteit in Venetië. Nu slechts EUR 39,- Beslis zelf >

Activiteiten in Venetie plannen is nog nooit zo makkelijk geweest

Activiteiten in Venetie direct op je mobiel

Leuk om je zo te orienteren. Dan weet je wat er te koop is in Venetie. Je kan ter plekke gewoon tickets bestellen als je voor het museum staat of als je wakker wordt in je hotelkamer.

De ticket komt op je mobiel, zodat je niets hoeft uit te printen en jij naar binnen kunt. Annuleren is ook geen probleem. 

De meest verkocht activiteit in Venetie is de 'Skip the line' kaartjes voor het Dogenpaleis en de Basiliek. Andere activiteiten die vaak geboekt worden zijn de Gondeltours met en zonder Serenade!

Erg uniek toch? 

Als je hetzelfde bent als velen van mijn bezoekers, dan ben je op zoek naar iets unieks. Het Venetie zonder de grote toeristenstroom. Het is een handjevol activiteiten, maar zorgt er wel voor dat jij sneller of anders bent dan de rest.

Nou, je bent gewoon je zelf maar gaat de stad als een a la carte menu beleven. Dit is hoe jij het wilt! Prima !


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


MYOMY Venetië - Vakantiegeld

Vakantiegeld? Investeer nu vanaf €500 in MYOMY DO GOODS en Ontvang voor elke Storting (€1.500) een MYOMY Tas. Leuk voor in Venetië! Wil je Investeren tegen 7,25% rente of eerst informatie? Klik dan hier  


TIP voor Appartementen in Venetie: