Moeite te bepalen wat te doen in Venetie?
De beste Activiteiten in Venetie


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Home >  Activiteiten in Venetie

Je hebt dat wel vaker toch? Als je naar een toeristische stad gaat, dan wil je iets unieks doen! Ik heb op deze pagina alle unieke Activiteiten in Venetie op een rijtje gezet.

Wat nog meer? Een van mijn bezoekers raadde me aan te schrijven over hun succesvolle fietstours in Venetië. Het verbaasde mij dat het mogelijk was om een fietstour te boeken in Venetie.  Maar je kunt inderdaad een fietstocht in Venetië plannen. Je gaat met een gids naar Lido en nog veel meer. Het is inderdaad een uitstekende activiteit in Venetië. Nu slechts EUR 39,-.

Bij een Venetie Rondleiding krijg je automatisch wat extra informatie over de stad. Vaak veel beter dan dat op internet staat. Je gaat niet alleen naar de meest drukke toeristische plekken, maar je kan langs routes gaan waar je anders nooit zou zijn geweest. Meer details over Nederlandse rondleidingen >

Onderstaand een mooi overzicht van het aanbod in Venetie. En ontvang korting! Ga de stad als een a la carte menu beleven.

Activiteiten in Venetie plannen is nog nooit zo makkelijk geweest

Activiteiten in Venetie direct op je mobiel

Leuk om je zo te orienteren. Dan weet je wat er te koop is in Venetie. Je kan ter plekke gewoon tickets bestellen als je voor het museum staat of als je wakker wordt in je hotelkamer.

De ticket komt op je mobiel, zodat je niets hoeft uit te printen en jij naar binnen kunt. Annuleren is ook geen probleem. De meest verkocht activiteit in Venetie is de 'Skip the line' kaartjes voor het Dogenpaleis en de Basiliek. Andere activiteiten die vaak geboekt worden zijn de Gondeltours met en zonder Serenade!

Erg uniek toch? 

Als je hetzelfde bent als velen van mijn bezoekers, dan ben je op zoek naar iets unieks. Het Venetie zonder de grote toeristenstroom. Het is een handjevol activiteiten, maar zorgt er wel voor dat jij sneller of anders bent dan de rest.

Je zult je zeker niet vervelen in deze historische stad. Voor mij blijft de mooiste activiteit in Venetie om in de ochtend vroeg op te staan en de verborgen straatjes in te lopen. Genieten van het ochtend zonnetje en een. heerlijke expresso te drinken. 


Je hebt gelezen over de Venetie Activiteiten. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Venetie Activiteiten > naar mijn Homepage >

Lees meer: