Moeite te bepalen wat te doen in Venetië?
De beste Activiteiten in Venetie laat ik hier zien

Unieke Activiteiten in Venetie op een rijtje gezet. Je hebt dat wel vaker toch? Als je naar een toeristische stad gaat, dan wil je iets unieks doen!  En een uitleg over Skip the Line Tickets in Venetië.

Wat nog meer? Een van mijn bezoekers schreef over hun succesvolle fietstours in Venetië. Het verbaasde mij dat het mogelijk was om een fietstour te boeken in Venetië. Maar je kunt inderdaad een fietstocht in Venetië plannen. Je gaat met een gids naar Lido en nog veel meer. Dit zijn inderdaad uitstekende activiteiten in Venetie. 

Bij een Venetië Rondleiding krijg je automatisch extra informatie over de stad. Vaak beter dan op internet staat. Je gaat niet alleen naar de drukke toeristische plekken, maar ook langs routes waar je anders nooit zou zijn geweest. Meer details over Nederlandse rondleidingen >

Een dag, een weekend of een hele week in Venetië? Je wilt zoveel mogelijk van de stad genieten, maar niet je maandsalaris er doorheen jagen? Check deze extra Korting in Venetië die je krijgt als je onze website gebruikt. 

Jij wilt deze bijzondere stad ontdekken? Maar wat te doen in Venetie? Het San Marco-plein, het Dogenpaleis en de Rialtobrug zijn aanlokkelijke trekpleisters om als eerste te bekijken. Maar wat dacht je van de tour met de vaporetto boot over de Canal Grande? Wat dacht je van deze 5 Activiteiten wat te doen in Venetie die je niet zo snel doet

Onderstaand de activiteiten in Venetie. Ontvang korting! Ga de stad als een a la carte menu beleven.

Activiteiten in Venetie plannen is nog nooit zo makkelijk geweest

Leuk om je zo te oriënteren. Dan weet je wat er te koop is in Venetie. Je kan ter plekke gewoon tickets bestellen als je voor het museum staat of in de ochtend als langzaamaan ontwaakt in Venetie in de hotelkamer.

De ticket komt op je mobiel, zodat je niets hoeft uit te printen en jij naar binnen kunt. Annuleren is ook geen probleem. De meest verkocht activiteit in Venetie is de 'Skip the line' kaartjes voor het Dogenpaleis en de Basiliek. Andere activiteiten die vaak geboekt worden zijn de Gondeltours met en zonder Serenade!

Erg uniek toch? 

Als je hetzelfde bent als velen van mijn bezoekers, dan ben je op zoek naar iets unieks. Het Venetie zonder de grote toeristenstroom. Het is een handjevol activiteiten, maar zorgt er wel voor dat jij sneller of anders bent dan de rest.

Vind 9 geheime bezienswaardigheden Venetie. Omdat je unieke dingen wilt doen en een betere ervaring krijgt

Je zult je zeker niet vervelen in deze historische stad. Voor mij blijft de mooiste activiteit in Venetie om in de ochtend vroeg op te staan en de verborgen straatjes in te lopen. Genieten van het ochtend zonnetje en een. heerlijke expresso te drinken. 

Activiteiten in Venetie direct op je mobiel

Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips

    Jun 02, 23 03:27 PM

    Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

    Lees meer


3 Populaire Activiteiten in Venetie:

ABONNEER OP NIEUWSBRIEF

VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

Check ook deze informatie over activiteiten:


Je hebt gelezen over de Venetie Activiteiten. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Venetie Activiteiten > naar mijn Homepage >

Lees meer:

Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com