Moeite te bepalen wat te doen in Venetië?
De beste Activiteiten in Venetie laat ik hier zien

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Unieke Activiteiten in Venetie op een rijtje gezet. Je hebt dat wel vaker toch? Als je naar een toeristische stad gaat, dan wil je iets unieks doen!  En een uitleg over Skip the Line Tickets in Venetië.

Wat nog meer? Een van mijn bezoekers schreef over hun succesvolle fietstours in Venetië. Het verbaasde mij dat het mogelijk was om een fietstour te boeken in Venetië. Maar je kunt inderdaad een fietstocht in Venetië plannen. Je gaat met een gids naar Lido en nog veel meer. Dit zijn inderdaad uitstekende activiteiten in Venetie. 

Bij een Venetië Rondleiding krijg je automatisch extra informatie over de stad. Vaak beter dan op internet staat. Je gaat niet alleen naar de drukke toeristische plekken, maar ook langs routes waar je anders nooit zou zijn geweest. Meer details over Nederlandse rondleidingen >

€€€ Activiteiten in Venetië, gerangschikt van goedkoop naar duur:

Goedkope-Activiteiten-VenetieZelfs op een regenachtige dag tijdens een gratis wandeling is Venetie mooi.
 1. € Gratis wandeling door de stad: Verken Venetië te voet en ontdek de charmante straatjes, bruggen en pleinen zonder kosten. Je kunt genieten van de unieke sfeer van de stad en foto's maken van de iconische bezienswaardigheden.
 2. € Bezoek aan de openbare parken: Venetië heeft verschillende openbare parken waar je kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving. Enkele populaire opties zijn het Giardini della Biennale en het Parco delle Rimembranze.
 3. € Bezoek aan de basilieken: Toegang tot de basilieken in Venetië, zoals de basiliek van San Marco en de basiliek van Santa Maria della Salute, is gratis. Alleen het voorste deel om door het portaal te lopen. Je kunt genieten van de prachtige architectuur en de artistieke schatten binnenin bewonderen.
 4. € Vaporetto-rit over het Canal Grande: Neem de vaporetto (watertaxi) over het Canal Grande, de belangrijkste waterweg van Venetië, voor een schilderachtige rit. Dit is een betaalbare manier om de stad vanaf het water te ervaren. Koop je eerste kaartje >
 5. € Bezoek aan de Rialtobrug: Loop over de beroemde Rialtobrug, een van de meest iconische bezienswaardigheden van Venetië. Het is gratis om de brug over te steken en je kunt genieten van het prachtige uitzicht op het Canal Grande.
 6. € Museumbezoeken: Venetië heeft verschillende musea die een entree vragen, maar waarvan de prijzen vaak redelijk zijn. Enkele populaire opties zijn het Dogenpaleis, de Gallerie dell'Accademia en het Peggy Guggenheim Museum.
 7. € Gondeltocht: Een gondeltocht is een klassieke Venetiaanse ervaring, maar het kan prijzig zijn. Als je de kosten wilt drukken, overweeg dan om een gondel te delen met andere reizigers. Dit maakt het goedkoper dan het huren van een hele gondel voor jezelf.
 8. € Culinaire ervaringen: Venetië staat bekend om zijn heerlijke gerechten en culinaire tradities. Geniet van een betaalbare maaltijd in een lokale trattoria en proef specialiteiten zoals risotto, cicchetti (Venetiaanse tapas) en sarde in saor (gemarineerde sardines).

Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, de locatie en eventuele kortingen.

Een dag, een weekend of een hele week in Venetië? Je wilt zoveel mogelijk van de stad genieten, maar niet je maandsalaris er doorheen jagen? Check deze extra Korting in Venetië die je krijgt als je onze website gebruikt. 

Jij wilt deze bijzondere stad ontdekken? Maar wat te doen in Venetie? Het San Marco-plein, het Dogenpaleis en de Rialtobrug zijn aanlokkelijke trekpleisters om als eerste te bekijken. Maar wat dacht je van de tour met de vaporetto boot over de Canal Grande? Wat dacht je van deze 5 Activiteiten wat te doen in Venetie die je niet zo snel doet

Onderstaand de activiteiten in Venetie. Ontvang korting! Ga de stad als een a la carte menu beleven.

Activiteiten in Venetie plannen is nog nooit zo makkelijk geweest

Leuk om je zo te oriënteren. Dan weet je wat er te koop is in Venetie. Je kan ter plekke gewoon tickets bestellen als je voor het museum staat of in de ochtend als langzaamaan ontwaakt in Venetie in de hotelkamer.

De ticket komt op je mobiel, zodat je niets hoeft uit te printen en jij naar binnen kunt. Annuleren is ook geen probleem. De meest verkocht activiteit in Venetie is de 'Skip the line' kaartjes voor het Dogenpaleis en de Basiliek. Andere activiteiten die vaak geboekt worden zijn de Gondeltours met en zonder Serenade!

Erg uniek toch? 

Als je hetzelfde bent als velen van mijn bezoekers, dan ben je op zoek naar iets unieks. Het Venetie zonder de grote toeristenstroom. Het is een handjevol activiteiten, maar zorgt er wel voor dat jij sneller of anders bent dan de rest.

Vind 9 geheime bezienswaardigheden Venetie. Omdat je unieke dingen wilt doen en een betere ervaring krijgt

Je zult je zeker niet vervelen in deze historische stad. Voor mij blijft de mooiste activiteit in Venetie om in de ochtend vroeg op te staan en de verborgen straatjes in te lopen. Genieten van het ochtend zonnetje en een. heerlijke expresso te drinken. 

Activiteiten in Venetie direct op je mobiel

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Check ook deze informatie over activiteiten:


Je hebt gelezen over de Venetie Activiteiten. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Venetie Activiteiten > naar mijn Homepage >

Lees meer:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website