Vliegen naar Venetie doe je zo...
Boek de beste vliegtickets naar Venetië en zorg dat
je begrijpt hoe je van het vliegveld in Venetië komt

Vliegen naar Venetie heeft een speciaal plekje in mijn hart. Iedere keer geniet ik. Soms lukt het om Venetië vanuit het raam te zien. En dan begrijp je het… Niets is beter om met het vliegtuig naar Venetië te gaan en vanaf Marco Polo Airport de boot te nemen. De stad in de lagune komt aan de horizon dichterbij. Heerlijk…

Nieuwsgierig?

Dit zijn de Airlines die vliegen naar Venetie 

Van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Venetië:

Vliegen met Alitalia naar Venetie

Alitalia v.a. EUR 129,-. Overzichtelijk boeken via TUI.nl inclusief hotel


KLM vliegen naar Venetie

KLM v.a. EUR 112,- Boek direct bij KLM zonder tussenkomst van een platform of agency Boek nu + info >


Transavia naar Venetie vliegen

Door de crisis vliegt Transavia momenteel niet op Venetië. Helaas is het traject Amsterdam Venetie tijdelijk stop gezet. Ik wijzig deze pagina zodra het wel weer kan. Houdt mijn website daarom in de gaten. 

Ze vliegen trouwens wel naar Verona airport. Dat is vlakbij. 

Transavia is aan het stunten met de vliegtickets. Je kunt al vliegen naar Venetie v.a. EUR 99,- Boek nu + info > Let op! Je vliegt naar Verona. Vanaf hier zul je een trein moeten nemen. 

Van Eindhoven Airport (EIN) naar Venetië:

Vliegen Transavia Venetie

Transavia vliegt ook vanaf Eindhoven. Niet altijd beschikbaar, maar in het hoogseizoen zeker wel! v.a. EUR 85,- Boek direct bij Transavia >


Ryanair Venetie

Ryanair gebruikt Eindhoven en je vliegt al naar Venetië v.a. EUR 63,-. Maar je gaat landen op Treviso Airport. Dus, doe de voorbereiding via deze website. Vliegen met Ryanair naar Venetië >


Van Brussel Zaventem (BRU) naar Venetië:

Vliegen Brussel Airlines Venetie

Heerlijk met je eigen Brussels Airlines v.a. EUR 99,- naar Venetië vliegen met TUI.nl + Overnachting. Boek nu + info >

Van Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië:

Vliegen Ryanair Venetie

Ryanair vliegt vanaf Brussel Charleroi (CRL) naar Venetië vanaf EUR 60,-. Ook vanaf Brussel land je Ryanair vliegtuig om Treviso Airport. Dus zorg dat je vervoer gepland hebt als vanaf dit vliegveld naar Venetië gaat.

Dit zijn allemaal rechtstreekse vluchten naar Venetië. De prijzen kunnen verschillen met wat je werkelijk gaat betalen om te vliegen naar Venetie. Maar het geeft wel een goede indicatie. 

Extra tips: Luchthaven Marco Polo Airport ligt direct aan de lagune van Venetië. Probeer aan een stoel aan de rechterkant van het vliegtuig. Dan zie je Venetië liggen als bijna gaat landen op dit vliegveld.

Als je vliegt naar Treviso Airport, dan moet je per bus/trein/taxi naar Venetië. De luchthaven van Treviso is op zo’n 32km afstand. 

Je moet dus veel uitzoeken... Maar hoe...

Nieuwste Artikel

  1. Boek Nu: Expert-Geleide Busreis Venetie!

    Dec 05, 23 02:26 PM

    Ervaar het gemak van een comfortabele Busreis Venetie. Boek nu en ontvang deskundige Venetië-tips op onze website!

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

...Moet ik Prijzen Vergelijken ?

Vliegen naar Venetie

Vergelijk de prijs als je vliegt naar Venetie. Speel met de dagen wanneer je vertrekt. Ze moeten het vliegtuig vol krijgen. Hoe meer lege stoelen, hoe beter de prijs. En goedkoop vliegen naar Venetie doe je door vroeg te boeken! Kies de heen & retour dagen en kijk of het voordeliger is om een extra dagje te blijven in Venetië. 

BELANGRIJK! Er zijn veel bezoekers op mijn site die zich afvragen hoe ze bij hun hotel kunnen aankomen als ze op een redelijke tijd om 22.30 uur 's avonds met een budgetmaatschappij komen. 

Zorg er voor dat als je met een low budget vliegmaatschappij naar Venetië gaat de tijden niet te laat of te vroeg zijn. Je moet namelijk rekening houden met vervoer naar het vliegveld. Check hier mijn tips hoe je van het vliegveld in Venetië komt >

Boek je buiten de schoolvakantie, dan heb je kans op een goede prijs. De beste prijs naar Venetië heb je in de herfst, winter en de vroege lente. Tijdens de carnaval zijn de vliegtickets naar Venetië duur. Reserveer je vliegticket naar Venetië vandaag nog. Ontdek hoe makkelijk het is om de goedkoopste te boeken via TUI.nl. Je hebt dan een vliegticket inclusief een overnachting geregeld. Deze gebruik ik steeds meer. Werkt lekker snel en geeft transparant alle prijzen weer.

Meer informatie over Vliegen naar Venetie lees je ook op onderstaande pagina's:- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

Je hebt gelezen over je vlucht naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >   Venetie Tickets >    Vlieg Naar Venetie >

Lees ook: