Goedkope Tickets Venetie...
Geen zorgen. Ik leg je uit wat de goedkoopste vlucht naar Venetië is

Goedkope tickets Venetie? Wat zijn mijn tips. Ik leg het je uit en oordeel of het nuttig is... Ik raad je namelijk aan om een directe vlucht te boeken. Het is maar 100 minuten vliegen. Onderstaande ticket aanbieders die jouw goedkope vlucht naar Venetië verzorgen:

KLM Venetie

KLM vliegt nu vanaf EUR 99 naar Marco Polo Airport (VCE). Boek KLM Tickets > Bekijk de gunstige vliegtijden. Vind alle informatie over jouw reis en relevante services op de website van KLM. Geen wijzigingskosten. 


Ryanair Goedkope Tickets Venetie

Ryanair vliegt van minder dan EUR 100 van Eindhoven (EIN) naar Treviso Airport (TSF). Maar dat is wel het vliegveld dat ver van Venetië afligt. Je moet rekening houden met een bustransfer van minimaal EUR 22,- retour. Je kan veel beter via TUI.nl boeken voor een goedkope vliegticket inclusief hotel


Goedkope tickets Transavia

Transavia vliegt vanaf EUR 102 naar Treviso Airport (TSF) en in het hoogseizoen ook naar Marco Polo Airport (VCE). Door de crisis vliegt Transavia momenteel niet op Venetië. Helaas is het traject Amsterdam Venetie tijdelijk stop gezet. Ik wijzig deze pagina zodra het wel weer kan. Houdt mijn website daarom in de gaten. Ze vliegen trouwens wel naar Verona airport. Dat is vlakbij. 

Zijn dit alle goedkope Tickets Venetie? 

Nee,,,, de absolute topper is Ryanair die vanaf Niederrhein Weeze (NRN) naar Treviso Airport (TSF) Vliegt! Vanaf EUR 57 zijn er goedkope tickets Venetie verkrijgbaar. Let wel! Dan arriveer je op Treviso Airport

De Nederlandse 'Low Budget' Transavia vliegt sinds 2013 naast Treviso op Marco Polo Airport. Drie keer per week gaan er vluchten naar Venetië. Transavia vliegt vanaf Eindhoven naar Venetië (april - oktober). 

Ryanair Venetie

Ik vloog mijn eerste keer naar Venetie met Transavia vanaf Amsterdam. Als ik geen voorbereiding had gedaan voor mijn reis naar Venetie dan wist ik niet dat ik zou landen op Treviso Airport.

Dit is een luchthaven op 32 km afstand van Venetie. Het vliegveld wordt alleen gebruikt door 'low budget' maatschappijen.

Van het vliegveld naar Venetie:

Naar Venetie Gids

Welke slimme route kies jij...? Van vliegveld naar VenetieVoor meerdere personen ben je voor een vliegticket al honderden euros kwijt. Een goedkope ticket naar Venetië vanaf Amsterdam vinden is gelukkig niet een hele kunst met een overzichtelijke website. 

Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Rolstoel in Venetie geen enkel Probleem!

    Jun 26, 22 02:39 AM

    Ik help je... Gewoon met je Rolstoel in Venetie! Wees niet bang voor de Bruggen, ruim 70% van de stad heeft Routes voor Rolstoelgebruikers

    Lees meer

Goedkope Tickets Venetie

Nu vlieg ik veel met KLM of Alitalia op Marco Polo Airport. Dit is het hoofdvliegveld van Venetië. Het vliegveld ligt aan de voeten van de Venetiaanse lagune op het vaste land. Op ongeveer 12 km afstand van Venetië met de auto.

Voor goedkope tickets Venetie hoe je geen zorgen te maken over vervoer. Vanaf de luchthavens zijn er voldoende vervoermiddelen om in Venetië te komen. Dus wees niet ongerust als je het even niet weet. Zo zijn er shuttle bussen, een waterbus, taxi's  en autoverhuurbedrijven. 

Meer tips & informatie voor een goedkope vliegticket naar Venetie:

Je hebt gelezen over goedkope vliegtickets naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Tickets >  Goedkope Tickets Venetie >

Lees ook: