Vliegtickets Amsterdam Venetie?
Beste vluchten vanaf Schiphol

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Amsterdam Venetie. Alles over het traject lees je op deze pagina. Ik vertel jou de beste prijzen en de vluchten die er zijn naar Venetië. Een mooie vliegroute die ongeveer twee uur duurt. 

Schiphol Airport voert dagelijks vluchten uit van Amsterdam naar Venetië zonder overstap. En makkelijk te boeken! 

De meeste vluchten vanaf Amsterdam landen gewoon op Marco Polo Airport (VCE). Dit zijn van Amsterdam naar Venetië vooral de vliegtuigen van KLM. Maar ik snap dat dit direct duur klinkt. Daarom gebruik ik ook een touroperator, zoals TUI.nl.

Zij geven je een goed overzicht. Hoe mooi is het dat het hotel al inbegrepen is. Op de speciale Venetië pagina kun je direct boeken. Overzicht Amsterdam of Brussel Venetië >

Amsterdam Venetie Alitalia

Je hebt verder Alitalia en het Nederlandse Transavia die naar Marco Polo rechtstreeks vliegen. KLM vliegt op het traject Amsterdam Venetie wel een paar keer per dag en die zitten nu ook behoorlijk op prijs te concurreren. Zij hebben al gauw tickets vanaf EUR 99,-. Klopt dit nog steeds? 

KLM naar Venetie

Het vliegveld Marco Polo Airport (VCE) ligt op 12km afstand van Venetië. Het is de vijfde luchthaven van Italië qua drukte. Vanuit het vliegtuig kun jet het romantische Venetië zien liggen. Adembenemend... Zit dan wel aan de rechterkant van het vliegtuig om het uitzicht te zien ;-). Koop daarna een flesje water op het vliegveld voordat je naar de Alilaguna of de bus vertrekt! Het duurt namelijk nog wel een uur voordat je in Venetië bent.

...Vliegt Transavia van Amsterdam naar Venetië?

Transavie Amsterdam Venetie

Door de crisis vliegt Transavia momenteel niet op Venetië. Helaas is het traject Amsterdam Venetie tijdelijk stop gezet. Ik wijzig deze pagina zodra het wel weer kan. Houdt mijn website daarom in de gaten. 

Ze vliegen trouwens wel naar Verona airport. Dat is vlakbij. 

Traject Amsterdam Venetie met Transavia EUR 69 tot EUR 139 Boek nu >

Ja, want...

Transavia vliegt vanaf Amsterdam naar Venetie (in laag seizoen) normaal op de zondagavond, maandagmiddag, woensdagochtend en de vrijdagochtend. In het hoogseizoen van april t/m oktober zijn er ook vluchten van Eindhoven. 

Sinds mei 2013 landen ze op de luchthaven Marco Polo. Dit was eerst alleen Treviso Airport (TSF). Dit kleinere 'low budget' vliegveld  ligt op zo'n 32km afstand van Venetie. Met de bus of trein kun je naar Venetie.

Op prijs zijn er enorme verschillen voor Amsterdam Venetie. Welke kies jij voor jouw vakantie naar Venetie? Check hier de sites van de luchthavens: 

En als je dan Amsteram Venetie hebt gedaan. Hoe kom je...

...Van het vliegveld naar Venetie:

Naar Venetie Gids

Welke slimme route kies jij...? Van vliegveld naar VenetieVoor meerdere personen ben je voor een vliegticket al honderden euros kwijt. Een goedkope ticket naar Venetië vanaf Amsterdam vinden is gelukkig niet een hele kunst met een overzichtelijke website. 

...Goedkoopste Ticket 'Amsterdam Venetie' kunt kopen

Amsterdam Venetie

Naar Venetië vlieg je het goedkoopst via het traject Amsterdam Venetie via Transavia. Maar KLM doet het ook goed hoor. 

Historisch gezien in de maandag de goedkoopste dag om te vliegen. En de duurste dag om naar Venetië te reizen per vliegtuig is de zaterdag.

Toch goedkoper vliegen? Zo had ik laatst tickets voor slechts EUR 161,- retour + hotelovernachting via TUI.nl. Dit is een website met een handig overzicht en je kunt direct boeken. Let op dat je niet vliegt naar Venetië Treviso Airport  (TSF). Vanaf dit vliegveld moet je rekening houden met EUR 22,- p.p. voor de transfer per bus naar Venetië.

Dit is trouwens de prijs van een retourtje en handig om alvast te hebben als je ook weer vertrekt vanaf Treviso Airport. Koop hier je buskaart >

Nieuwste pagina op deze site

  1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

    May 16, 24 01:09 PM

    Boek-Venetie-Haar-Maskers
    De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet
Amsterdam naar Venetie

Benieuwd hoe ik aankwam van Amsterdam Venetie? Lees dan mijn pagina 'Van Vliegveld naar Venetie'. Ook voor informatie over de bustijden en shuttles vanaf de vliegvelden kun je hier lezen.

En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn comfortabele airport hotels

Wil je meer weten over Goedkope Vliegtickets naar Venetië? Dan moet je deze pagina's lezen:


Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen over Vliegen van Amsterdam naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Vliegtickets >  Amsterdam naar Venetie >

Lees ook: