Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Home >  Venetie Tickets >  Amsterdam Venetie >

Op deze pagina vertel ik jouw de beste prijzen en de vluchten die er zijn van Amsterdam Venetie. Een mooie vliegroute die ongeveer twee uur duurt. Schiphol Airport voert dagelijks vluchten uit van Amsterdam naar Venetië zonder overstap. En makkelijk te boeken! 

De meeste vluchten vanaf Amsterdam landen gewoon op Marco Polo Airport (VCE). Dit zijn van Amsterdam naar Venetie vooral de vliegtuigen van KLM. Maar ik snap dat dit direct duur klinkt. Daarom gebruik ik ook altijd WTC.nl. Zij geven je een goed overzicht en op hun special Venetie pagina kun je direct boeken. Overzicht Amsterdam Venetie >

Amsterdam Venetie Alitalia

Je hebt verder Alitalia en het Nederlandse Transavia die naar Marco Polo rechtstreeks vliegen. KLM vliegt wel een paar keer per dag naar Venetië en die zitten nu ook behoorlijk op prijs te concurreren. Zij hebben al gauw tickets vanaf EUR 99,-. Klopt dit nog steeds? 

KLM naar Venetie

Het vliegveld Marco Polo Airport (VCE) ligt op 12km afstand van Venetië. Het is de vijfde luchthaven van Italië qua drukte. Vanuit het vliegtuig kun jet het romantische Venetië zien liggen.  Adembenemend... Zit dan wel aan de rechterkant van het vliegtuig om het uitzicht te zien ;-). Koop daarna wat water op het vliegveld voordat je naar de Alilaguna of de bus vertrekt! Het duur namelijk nog wel een uur voordat je in Venetië bent en water kunt kopen.

Transavie Amsterdam Venetie

Amsterdam Venetie met Transavia EUR 69 tot EUR 139 Boek nu >

Ja, want...

...Vliegt Transavia van Amsterdam naar Venetie?

Door de crisis vliegt Transavia momenteel niet op Venetië. Helaas. Ik wijzig deze pagina zodra het wel weer kan. Houdt mijn website daarom in de gaten. 

Ze vliegen trouwens wel naar Verona airport. Dat is vlakbij. 

Transavia vliegt vanaf Amsterdam naar Venetie (in laag seizoen) normaal op de zondagavond, maandagmiddag, woensdagochtend en de vrijdagochtend. In het hoogseizoen van april t/m oktober zijn er ook vluchten van Eindhoven. 

Sinds mei 2013 landen ze op de luchthaven Marco Polo. Dit was eerst alleen Treviso Airport (TSF). Dit kleinere 'low budget' vliegveld  ligt op zo'n 32km afstand van Venetie. Met de bus of trein kun je naar Venetie.

Op prijs zijn er enorme verschillen voor Amsterdam Venetie. Welke kies jij voor jouw vakantie naar Venetie? Check hier de sites van de luchthavens: 

En als je dan Amsteram Venetie hebt gedaan. Hoe kom je...

...Van het vliegveld naar Venetie:

Naar Venetie Gids

Welke slimme route kies jij...? Van vliegveld naar VenetieVoor meerdere personen ben je voor een vliegticket al honderden euros kwijt. Een goedkope ticket naar Venetie vanaf Amsterdam vinden is gelukkig niet een hele kunst met een overzichtelijke website. 

...Goedkoopste Ticket 'Amsterdam Venetie' kunt kopen

Amsterdam Venetie

Van Amsterdam naar Venetie vlieg je het goedkoopst via Transavia. Maar KLM doet het ook goed hoor. 

Historisch gezien in de maandag de goedkoopste dag om te vliegen. En de duurste dag om naar Venetië te reizen per vliegtuig is de zaterdag.

Toch goedkoper vliegen? Zo had ik laatst tickets voor slechts EUR 61,- retour geboekt met RyanAir via WTC.nl. Dit is een website met een handig overzicht en je kunt direct boeken. Je vliegt met Ryanair rechtstreeks naar Venetie Treviso Airport  (TSF). Vanaf dit vliegveld moet je rekening houden met EUR 22,- p.p. voor de transfer per bus naar Venetië. Dit is trouwens een retourtje en handig om alvast te hebben als je ook weer vertrekt vanaf Treviso Airport. Koop hier je buskaart >

Nieuwe Informatie

  1. Watertaxi Venetie waarom zou je het doen?

    Oct 10, 21 06:29 AM

    Wat kost een Watertaxi Venetie en hoe boek je zo'n boottaxi? Watertaxi’s in Venetië de ideale oplossing voor comfortabel en snel vervoer.

    Lees meer

Amsterdam naar Venetie

Benieuwd hoe ik aankwam in Venetie? Lees dan mijn pagina 'Van Vliegveld naar Venetie'. Ook voor informatie over de bustijden en shuttles vanaf de vliegvelden kun je hier lezen.

En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn comfortabele airport hotels

Wil je meer weten over Goedkope Vliegtickets naar Venetië? Dan moet je deze pagina's lezen:Je hebt gelezen over Vliegen van Amsterdam naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Vliegtickets >  Amsterdam naar Venetie >

Lees ook: