Vliegtickets Amsterdam Venetie?

Home >  Venetie Tickets >  Amsterdam Venetie >

,,Maar welke vlucht Amsterdam Venetie neem jij? Op deze pagina vertel ik jouw de beste prijzen en de vluchten die er zijn vanuit Amsterdam. 

Schiphol Airport voert dagelijks vluchten uit van Amsterdam naar Venetie zonder overstap. En makkelijk te boeken! Dit zijn de rechtstreekse vluchten naar Marco Polo Airport (VCE):

Amsterdam Venetie Alitalia

Alitalia EUR 145 tot EUR 185  Boek nu >


KLM naar Venetie

KLM EUR 129 tot EUR 179  Boek nu >


Transavie Amsterdam Venetie

Transavia EUR 99 tot EUR 170  Boek nu >

KLM en Alitalia vertrekken iedere dag allebei 10:00 uur, 15:00 uur en 20:35 uur vanaf Amsterdam.

Deze rechtstreekse vluchten komen na 2 uur aan op Marco Polo Airport (VCE).

Het vliegveld ligt op 12km afstand van Venetie. Het is de vijfde luchthaven van Italië. Vanuit het vliegtuig kun jet het romantische Venetie zien liggen. Adembenemend...

Zit dan wel aan de rechterkant van het vliegtuig om het uitzicht te zien ;-). Koop daarna wat wat op het vliegveld voordat je naar de Alilaguna of de bus vertrekt!

Met Transavia vanaf Amsterdam


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Transavia vliegt vanaf Amsterdam naar Venetie (in laag seizoen)  op de zondagavond, maandagmiddag, woensdagochtend en de vrijdagochtend. In het hoogseizoen van april t/m oktober zijn er ook vluchten van Eindhoven.

Sinds mei 2013 landen ze op de luchthaven Marco Polo. Dit was eerst alleen Treviso Airport (TSF). Dit kleinere 'low budget' vliegveld  ligt op zo'n 32km afstand van Venetie. Met de bus of trein kun je naar Venetie.

Op prijs zijn er enorme verschillen. Welke kies jij voor jouw vakantie naar Venetie? Check hier de sites van de luchthavens: 

Van het vliegveld naar Venetie:

Naar Venetie Gids

Welke slimme route kies jij...? Van vliegveld naar Venetie >

Goedkoopste Ticket 'Amsterdam Venetie' 

Amsterdam Venetie

Van Amsterdam naar Venetie vlieg je het goedkoopst via Transavia. 

Historisch gezien in de maandag de goedkoopste dag om te vliegen. En de duurste dag om naar Venetie te reizen per vliegtuig is de zaterdag.

Toch goedkoper vliegen?  Zo had ik laatst tickets voor slechts EUR 61,- retour geboekt met RyanAir via SchipholTickets.nl. Je vliegt dan rechtstreeks naar Venetie Treviso Airport  (TSF). Vanaf dit vliegveld moet je rekening houden met EUR 22,- p.p. voor de transfer per bus naar Venetie. Dit is trouwens een retourtje en handig om alvast te hebben als je ook weer vertrekt vanaf Treviso Airport. 

Amsterdam naar Venetie

Benieuwd hoe ik aankwam in Venetie?  Lees dan mijn pagina 'Van Vliegveld naar Venetie'. Ook voor informatie over de bustijden en shuttles vanaf de vliegvelden kun je hier lezen.

En kom je laat in de avond aan op het vliegveld? Maak je geen zorgen. Er zijn comfortabele airport hotelsJe hebt gelezen over Vliegen van Amsterdam naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Vliegtickets >  Amsterdam naar Venetie >


Lees ook: