180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


Appartement Venetie Huren?Home >  Appartement Venetie >

Je eigen Appartement Venetie tijdens je verblijf in de lagune. Elk appartement heeft haar eigen charme en is beter dan een hotel! En het is net zo makkelijk te huren als een hotelkamer. Er is volop keuze; bijvoorbeeld een appartement met een terras > Droom je al weg??? Net een scene uit een Hollywoodfilm. Toch…? Maar,,, deze appartementen zijn te huur. Ook voor jou!

Het prijsaanbod varieert sterk. Het is seizoensafhankelijk en het aantal personen dat in een appartement verblijft. De minimale huurperiode is drie dagen. Zeven dagen is normaal. Dan ga je echt het Italiaanse leven leiden... De beste site voor appartementen in Venetie vind ik Belvilla >, maar er zijn zoveel aanbieders... 

Een Venetie Appartement huren

Wat dacht je van het luxe appartement Canaletto Suites op het San Marco Plein. De appartementen via Belvilla zijn zorgvuldig uitgezocht. Op unieke locaties in Venetie zijn 10 mooie appartementen te vinden. 

Appartement Venetie Grimaldi

TIP! Een andere soort zijn de Grimaldi Apartmenten: Dit bedrijf heeft voor enkele tientjes per nacht een aantal appartementen beschikbaar in het CENTRUM VAN VENETIE.

Deze apartementen zijn op exclusieve plekken, zoals het San Marco Plein en bij de Rialto Brug

Je kunt boeken met minimum van 3 nachten. Het is mooi als je hier kunt blijven met je gezin. Maar ook met z'n tweetjes is het leuk hoor! Dit heb ik niet zo lang geleden nog gedaan.

Maar de appartementen zijn moeilijk beschikbaar. Je moet vroeg boeken. Lukt het jou om een appartement te boeken? Laat mij je ervaring weten.  

Waarom moet je een Appartement Venetie huren?

Appartement Venetie huren

Omdat deze vaak op de meest bijzondere locaties van Venetie zijn.

Bovendien, is het huren van een appartement steeds normaler. Lees hier wat ik nog meer te vertellen heb over appartementen in Venetie >

In Venetie komt er meer aanbod. Dit komt door het verloop van de Venetiaanse jongeren. Zij kunnen geen huis meer betalen in Venetie en vertrekken naar elders goedkoper. 

De appartementen zijn schoon bij aankomst. Zo moet jij het appartement dus ook achter laten. Bij het boeken kun je er voor kiezen om  het schoonmaken te laten doen. 

Er zijn schone handdoeken en lakens. Exact genoeg op het aantal personen. Italianen zijn hier heel precies in. Voor het merendeel hebben alle appartementen een airco, maar zeker hebben ze allemaal een verwarming. 

Appartement Venetie met Terras

Een appartement is een uniek startpunt om Venetie te ontdekken. Ik weet zeker dat jij je snel thuis zult voelen. Daarbij is er altijd een Italiaans cafeetje in de buurt. Heerlijk om je ochtend te beginnen onder het genot van een verse Cappuccino. 

Een ander voordeel is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen maaltijd te bereiden. De verse Italiaanse ingrediënten haal je natuurlijk op de dagelijkse Rialto markt. Dit vind ik fantastisch! Niet alleen is het goedkoper, maar je ontmoet hierdoor de lokale bevolking.

Met name voor gezinnen is een Appartement een oplossing. Je kunt een heerlijk Venetiaans gerecht op tafel zetten. Gemaakt met de lokale Italiaanse producten van de markt. Mmmmm...

De meeste appartementen hebben:

  • Een gemeubileerde woonkamer met open keuken (inclusief alle faciliteiten)
  • Aparte slaapkamers
  • Aparte badkamers

Open je raam boven het kanaal. Proef de geur van verse koffie. Beneden zijn gondeliers zich aan het voorbereiden en nog geen toeristen in zicht. Is dit niet fantastisch!Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over Appartement Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Appartementen >

Lees ook: