Appartement Venetie Huren?
Unieke Locaties, Authentiek en Goedkoper
Je kunt Venetie ontdekken en beter voor gezinnen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Je eigen Appartement Venetie tijdens je verblijf in de lagune in plaats van een hotel? Open je raam boven het kanaal. Proef de geur van verse koffie. Beneden zijn gondeliers zich aan het voorbereiden en nog geen toeristen in zicht. 

In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over een Appartement Venetie.

INHOUDSOPGAVE

 1. Elk appartement heeft haar eigen charme 
 2. ...Venetië Appartement te huren
 3. ...Waarom moet je een Appartement Venetië huren?
 4. Wat voor spullen kan ik verwachten in een Appartement?
 5. Hier is meer informatie op mijn site over Appartementen in Venetië

1. Elk appartement heeft haar eigen charme 

Appartement Venetie met Terras

Is dit niet fantastisch! Elk appartement heeft haar eigen charme en het is net zo makkelijk te huren als een hotelkamer.

Appartementen met een balkon of terras zijn mijn favoriet. Een appartement met terras is een unieke ervaring. Kijkend naar gondeliers die voorbij varen op de sprankelende grachten. Je voelt Venetië met intense passie.

Er is volop keuze; bijvoorbeeld een appartement met een terras > 

Droom je al weg??? Net een scene uit een Hollywoodfilm. Toch…? Maar,,, deze appartementen zijn te huur. Ook voor jou! Hier heb ik een aantal voorbeelden om een...

2. ...Venetie Appartement te huren

Het prijsaanbod varieert sterk. Het is seizoens afhankelijk en het aantal personen dat in een appartement verblijft. De minimale huurperiode is drie dagen. Zeven dagen is normaal. Dan ga je echt het Italiaanse leven leiden... De beste site voor een appartement in Venetie vind ik Belvilla >, maar er zijn zoveel aanbieders... 

Wat dacht je van het luxe appartement Canaletto Suites op het San Marco Plein. De appartementen zijn zorgvuldig uitgezocht. Op unieke locaties in Venetie zijn 10 mooie appartementen te vinden. 

Appartement Venetie Grimaldi

TIP! Dit heb ik niet zo lang geleden ook gedaan. Een andere optie voor een apartement Venetie zijn de Grimaldi Appartementen: Dit bedrijf heeft voor enkele tientjes per nacht een aantal appartementen beschikbaar in het CENTRUM VAN VENETIE.

Deze appartementen zijn op exclusieve plekken, zoals het San Marco Plein en bij de Rialto Brug. Je kunt boeken met minimum van 3 nachten. Het is mooi als je hier kunt blijven met je gezin. Maar ook met z'n tweetjes is het leuk hoor! 

Maar de appartementen zijn moeilijk beschikbaar. Je moet vroeg boeken. Lukt het jou om een appartement te boeken? Laat mij je ervaring weten.  

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Een appartement dat klinkt iets voor lange vakanties. Maar...

3. ...Waarom moet je een Appartement Venetie huren?

Appartement Venetie huren

Omdat deze vaak op de meest bijzondere locaties van Venetie zijn. Bovendien, is het huren van een appartement steeds normaler. Wil je meer voordelen weten waarom ik vind dat je een appartement zou moeten huren? Lees de extra appartement voordelen

In Venetie komt er meer aanbod. Dit komt door het verloop van de Venetiaanse jongeren. Zij kunnen geen huis meer betalen in Venetie en vertrekken naar elders goedkoper. 

Een appartement is een uniek startpunt om Venetie te ontdekken. Ik weet zeker dat jij je snel thuis zult voelen. Daarbij is er altijd een Italiaans cafeetje in de buurt. Heerlijk om je ochtend te beginnen onder het genot van een verse Cappuccino. 

Het lijkt daarom wel een vakantiehuis. Wil je naar Venetie met familie, vrienden of een andere groep? Dan is een vakantiehuis in Venetie een oplossing. Iets wat ik vertel en graag met mijn dochters zou willen doen als ze net wat ouder zijn.

Een ander voordeel is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen maaltijd te bereiden. De verse Italiaanse ingrediënten haal je natuurlijk op de dagelijkse Rialto markt. Dit vind ik fantastisch! Niet alleen is het goedkoper, maar je ontmoet hierdoor de lokale bevolking.

Met name voor gezinnen is een Appartement Venetie een oplossing. Je kunt een heerlijk Venetiaans gerecht op tafel zetten. Gemaakt met de lokale Italiaanse producten van de markt. Mmmmm...

4. Wat voor spullen kan ik verwachten in een Appartement?

De appartementen zijn schoon bij aankomst. Zo moet jij het appartement dus ook achter laten. Bij het boeken kun je er voor kiezen om het schoonmaken te laten doen. 

Er zijn schone handdoeken en lakens. Exact genoeg op het aantal personen. Italianen zijn hier heel precies in. Voor het merendeel hebben alle appartementen een airco, maar zeker hebben ze allemaal een verwarming. 

Een appartement Venetie heeft:

 • Een gemeubileerde woonkamer met open keuken (inclusief alle faciliteiten)
 • Aparte slaapkamers
 • Aparte badkamers

Denk je, dat het niet klopt dat een appartement veel fijner is? Of misschien heb je wel in een appartement geslapen in Venetie en je wilt er over vertellen. Dat kan. Plaats je bijdrage bij de beoordelingen Appartementen Venetie


Heb jij een Fantastisch verhaal over Venetie?

Deel hier alles wat leuk is over Venetie die je niet kwijt kunt in de bovenstaande links!

5. Hier is meer informatie op mijn site over Appartementen in Venetie


Je hebt gelezen over Appartement Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Appartementen >

Lees ook:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >



Schrijf een review over deze informatieve website