Een Venetie Camping boeken vlakbij de zee...

Home >  Venetie Camping >

Ik laat hier mijn favoriete campings bij Venetie zien. De Venetie camping dicht bij de stad is voorzien van veel faciliteiten.

De kinderen vermaken zich uitstekend. Veel gezelligheid, zwembaden en activiteiten! Bovendien zijn er veel campings naast het strand.

Geen tent of een caravan? Reserveer een  ingerichte 4-6 persoons lodge! Als ik een Camping uit zoek dan zijn mijn belangrijkste punten zijn;

  • hoe snel ben je in Venetie (ligging)?   
  • zijn er faciliteiten voor het gezin (faciliteiten)? 
  • is het niet te duur (prijs/kwaliteit)?

Camping Marina di Venezia

campings venetie italie

Camping Marina di Venezia is een fantastische camping met 4-sterren aan de kuststreek van Cavallino. Dit is het schiereiland tegenover Venetie. 

De camping is een groot ressort met veel faciliteiten. Uitermate geschikt met je gezin voor een paar dagen. Ik ben hier twee keer geweest met mijn gezien. 

De camping is ruim opgezet met ook sta plekken tussen de bomen. Kampeer met je tent, caravan of maak gebruik van een kant- en klare stacaravan. Boek je vakantie via Selectcamp. Er is van alles te doen. Qua prijsklasse valt het mijn inziens reuze mee…! 

Camping Union Lido Venetie

camping omgeving venetie

Het UNION LIDO PARK & RESORT ligt ook aan de kuststreek van Cavallino. Een Camping met ongeveer 1km privé-strand!! Het heeft 4 sterren, is modern en ik vind het zeer goed onderhouden.

Het ligt net wat verder weg vanaf het Vaporetto station 'Punta di Sabbioni', dan Marina di Venezia. Er gaat frequent een vaparetto naar Venetie. Erg leuk om hier in dit resort je vakantie te vieren. Boek je vakantie via Suncamp.

Union Lido is een unieke camping vlakbij Venetie. Volop entertainment, vakbekwaam personeel en goed voor het gezin. Ideaal voor een plezierige vakantie! De prijs is iets duurder dan Marina di Venezia.

Venetie Camping Venetie Fusina 

kamperen venetie

Camping Fusina Tourist Village ligt aan de monding van het Brenta-kanaal op het vaste land. Dit is rechts voordat je de lange brug (Via della Liberta) richting Venetie op gaat. Een ideale uitvalsbasis voor excursies naar Venetie, Lido, Riviera del Brenta, Padua en Treviso.

Deze camping beschikt over een restaurant, een supermarkt en kinderspeelplaatsen. Verder is de camping eenvoudig. Er zijn voldoende schaduwplaatsen! Daarnaast is deze camping veel goedkoper dan de bovenstaande campings.


Extra Camping informatie:

Vanuit Camping Marina di Venezia en Union Lido Park is Venetie binnen 20 minuten bereikbaar. Kies op prijs, ligging of op faciliteiten. De ligging van deze twee campings zijn op hetzelfde schiereiland tegenover Venetie. Ze verschillen alleen in prijs, faciliteiten, sfeer en luxe...

Vanaf Punta Sabbioni is Venetie, Burano of Murano makkelijk te bereiken. Enkele campings hebben hun eigen shuttle bus naar Punta Sabbioni om vanaf daar verder te reizen. Dit is ideaal!

Venetie Camping Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!

Heb jij een eigen favoriete camping in of vlakbij Venetie? Deel je verhaal, tip of beoordeling over een Venetie camping.

[ ? ]

Je kunt zelfs foto's toevoegen (optioneel)[ ? ]

 

Klik hier om nog een Foto toe te voegen (max. 3) (optioneel)

Informatie over de Schrijver (optioneel)

Ontvang Waardering!

(Voor- en achternaam)

Stad

Voeg je stuk hier toe

  •  Regels.


(Je kunt op de volgende pagina een Voorbeeld zien van jouw Bijdrage)

Lees hier wat anderen vinden van de Venetie Campings

Klik hieronder om de bijdragen van de andere bezoekers te lezen...

Van camping village jolly naar venetie  
Goedendag, Wat een leuke site...ik heb al veel nuttige tips gevonden hier. Ik ben al heel de dag aan het zoeken, maar toen bedacht ik me dat ik dit …

Klik hier om er één zelf te schrijven.


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Je hebt gelezen over mijn camping in Venetie. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie verder!

Home >  Venetie Campings >

Lees ook:

Lees ook:

MYOMY Venetië - Vakantiegeld

Vakantiegeld? Investeer nu vanaf €500 in MYOMY DO GOODS en Ontvang voor elke Storting (€1.500) een MYOMY Tas. Leuk voor in Venetië! Wil je Investeren tegen 7,25% rente of eerst informatie? Klik dan hier  camping bij venetie

Camping bij Venetie; Marina di Venezia


TIP voor Appartementen in Venetie: