Benieuwd welk Venetie Airport van jou is?
Check deze pagina waar je vliegtuig aankomt

Venetie Airport: Bespaar jezelf tijd en bekijk op welk vliegveld je aankomt. Wist je dat Venetië twee vliegvelden gebruikt? En op welke luchthaven kom jij aan? En hoe naar Venetië? Lees hier verder over welke airports Venetië gebruikt. 

Hoe kom jij van de luchthaven naar Venetie? Tip) - Reserveer een Taxi van Vliegveld naar Venetie

Elke maatschappij heeft haar eigen luchthaven. Kijk goed als je gaat boeken. Per vliegveld vertel ik wat de faciliteiten zijn. Klik op de links voor details over de vliegvelden. 

INHOUDSOPGAVE

 1. ...Marco Polo Airport (VCE), Tessera
 2. ...Treviso Airport je bestemming?
 3. ...Meer info over Venetië Airport
 4. Lees verder over de airports bij Venetië:

Laten we starten met die dichtstbijzijnde airport...

1. ...Marco Polo Airport (VCE), Tessera

Venetie vliegveld bus

'Marco Polo Airport' (klik voor mijn special pagina) ligt in de plaats Tessera. Het ligt 8 km ten noorden van Venetie op de rand van de lagune. Als je aankomt heb je fantastische uitzichten over Venetie. Let op dat je vanuit Nederland/Belgie een zitplek hebt aan de rechterkant van het vliegtuig! Venetie ligt namelijk aan de rechterkant als je gaat landen... Je hebt dan een geweldig uitzicht over Venetie als je er bijna boven vliegt!

Veel Europese airlines maken gebruik van de luchthaven Marco Polo Airport, zoals KLM, Transavia en Alitalia. De vluchtduur naar het Marco Polo Vliegveld is ca. 1,5 uur vanuit Nederland en België. 

Venetie luchthaven

De luchthaven Marco Polo is klein en overzichtelijk. Je loopt makkelijk direct naar de ACTV buslijndiensten en de ATVO Shuttle bussen. Koop hier vast kaartjes voor de ATVO bus > En ook de Allilaguna bootlijn of de taxiboten die je naar Venetie brengen. Dit wordt duidelijk aangegeven op de borden. 

Zorg ervoor dat je een fles water koopt op de luchthaven. Omdat Venetië dichtbij lijkt, maar op een Allilaguna-boot of een watertaxi kan het nog lang duren. Als het druk is met toeristen, is er een wachtrij voor het gebruik van de boten. En je kunt pas een drankje kopen als je Venetië bereikt. En op een hete dag is het noodzakelijk dat je voldoende drinkt. Je reis naar Venetië van Marco Polo Airport duurt bijna 1 uur.

Twijfel je? Is dit je vliegveld? Of is toch... 

2. ...Treviso Airport je bestemming?

Nieuwste Artikel

 1. Goedkoopste Venetie Vliegtickets zijn hier... Bespaar Budget

  Feb 19, 24 02:33 PM

  KLM Logo Venetie
  Ontdek Venetië Zonder Teveel te Betalen! Boek Nu de Voordeligste Vliegtickets! Waarom Prijzen Variëren + Bespaartips

Direct regelen

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

'Treviso airport' (klik voor mijn speciale pagina) is een kleiner vliegveld en wordt gebruikt door budget airlines. Ryanair bijvoorbeeld. 

Ik ging voor het eerst op vakantie naar Venetie. Ik wist dat er twee luchthavens waren en dat we zouden aankomen op Treviso Airport. 

Dit is een vliegveld op 32km afstand van Venetie! Er is een buslijn om toeristen te vervoeren naar en van Venetie. Het is een goedkope manier om zo in de romantiek van de stad te komen. Meer weten over de busdiensten en een buskaartje online kopen?

Venetie airport

Nu weet je welk Venetie airport van jou is! En je weet ook de manier hoe je van het vliegveld naar Venetie kunt komen. Maar natuurlijk heb ik...

3. ...Meer info over Venetie Airport

Ja, waar je het hardst naar op zoek moet gaan is hoe je van het vliegveld naar Venetie komt. Nou, daar lees je alles over op mijn pagina: 

Alle vervoerstypen naar de stad vanaf Venetie Airport lees je daar. Een klein tipje van de sluier zijn de: 

Vanaf beide airports kun je een auto huren. Het grote voordeel is dat je de rest van de omgeving kan verkennen. Bijvoorbeeld; doorrijden naar Milaan of Verona. Om een auto te huren zijn er speciale service desks op de luchthaven. Lees op mijn pagina over hoe een auto te huren in Venetie >

Hotels: Kom je laat aan op het vliegveld en moe van het vliegen? Je wilt geen stress door met die koffers in Venetie te slepen? Neem een hotel vlakbij het vliegveld

Bovendien kan een hotel vlakbij het vliegveld goedkoop zijn als je dat vergelijkt met de hotels in Venetie. Een goede combinatie voor een goedkope reis naar Venetie!!! En een groot voordeel is:

 • Vanuit je luchthavenhotel in Venetië kun je de omgeving van Veneto ontdekken

Lees er alles over op mijn special pagina en neem een hotel vlakbij het vliegveld. En oh, ja dat is ook altijd handig... Hier zijn de websites van de twee luchthavens in Venetie:

Ik weet al één ding over jou. Je houdt ervan je goed voor te bereiden. Je wilt genieten van de beste vakantie in Venetië... Hopelijk weet je nu welk vliegveld van jou zal zijn. Je hebt gelezen over de Airports vlakbij Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Airport >

4. Lees verder over de airports bij Venetië:


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com