In Welk Venetie Hotel ga je Overnachten?
Speciale Tips & Ervaringen. Informatie Luxe Hotels
Hotels aan het Kanaal, Hotels Buiten Venetië

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Venetie Hotel kiezen waar ik ben geweest? Ervaar mijn persoonlijke tips. Je wilt het beste hotel? De stad heeft het allemaal. In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over een Venetië Hotel.

INHOUDSOPGAVE

 1. De romantiek... De Venetiaanse sfeer op je slaapkamer
 2. ...Daarom boek ik mijn Venetie Hotel vooraf
 3. Venetië Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!
 4. Andere reviews & beoordelingen van Venetië Hotels

1. De romantiek... De Venetiaanse sfeer op je slaapkamer

...De romantiek... De Venetiaanse sfeer... Je proeft het met een Venetie Hotel. Maar er zijn ca. 500 hotels in het centrum. Van goedkoop tot luxe hotels in Venetie. Welke hotels dit zijn? Lees meer.

Ook het goedkopere Hotel Lisbona herinner ik goed. Dit waren mijn eerste drie nachten in Venetie. Een simpel ontbijt, maar een perfecte locatie! Het Hotel is op 100m afstand van Piazza San Marco. Het hart van Venetie. Je moet niet te veel letten op het oude Venetiaanse behang ;).

Booking.com

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet
Romantisch hotel Venetie

Het was een soort honymoon, romantische vakantie in Hotel lisbona... Een leuk hotel aan het kanaal in Venetië-stijl! De prijs is goedkoop in het vergelijken van de locatie! Ik laat je graag zien wat mijn andere favoriete hotels aan het kanaal zijn in Venetie. Lees meer.

Ik heb lang niet alle hotels bezocht in Venetie. Een paar springen er voor mij uit en heb ik toegelicht, waaronder 'Hotel Palazzo Priuli.' Met mijn gezin (2 kinderen) had ik een fantastisch verblijf. Een mooie kamer op een geweldige locatie. Vertel gerust jouw ervaring met dit hotel. Benieuwd naar dat scheve trappetje in het hotel? Lees meer.

Venetie heeft natuurlijk de Rialto Brug of het San Marco Plein. Allebei een wijk in Venetie waar het leeft en veel toeristen zijn tot in de avond. Ben je benieuwd welke 8 wijken in Venetie er zijn en waar je het best kunt overnachten? Lees op deze pagina waar je in Venetie moet overnachten >

Een trip naar Venetie is romantiek. En...

2. ...Daarom boek ik mijn Venetie Hotel vooraf

Venetie Hotels

Jammer genoeg kan ik niet altijd een 5-sterren hotel veroorloven. Maar misschien kun jij dit wel! En dan zou ik het zeker aanraden! Zo is het Venetie Hilton Hotel - Molino Stucky beste te doen in prijs. En het is een 5-sterren hotel. Benieuwd naar de Voor- en Nadelen en de Locatie? Lees alles over de Hilton Hotels in VenetieStel je eens voor; het raam open, de geur van cappuccino en het San Marco plein als uitzicht. Als je de mogelijkheid hebt... Doe het! Een Venetie hotel is een unieke ervaring.

Mensen nemen contact met mij op over welk hotel ik moet adviseren. Mijn antwoord is altijd dat ik de voorkeur geef aan een hotel in het centrum van Venetië. De stad ligt voor de deur. Vroeg in de ochtend is Venetië op zijn best. Dit kun je alleen ervaren als je hotel in het centrum ligt. Lees meer.

Tip!: Venetie is een dure stad. Misschien wel de duurste in Europa. En ja, de stad heeft de meeste hotels per vierkante meter. Misschien dat daarom de hotelprijzen altijd omhoog gaan. Een voorbeeld van een goed betaalbaar hotel in het centrum van Venetië en vlakbij de Rialtobrug is Hotel al VagonHet hotel heeft geen ontbijt. Dit moet je zelf regelen. Maar het is een comfortabel hotel op een mooie locatie. Ik verbleef hier toen ik mee deed aan de marathon van Venetië. Lees meer.

Venetie is erg levendig, zelfs in de nacht. Ontsnap even uit de hectiek? Waarom neem je dan niet gewoon een Hotel buiten Venetie? Het is goedkoper, heeft uitstekende verbindingsmogelijkheden met Venetie en je kunt in alle rust de omgeving van Venetie ontdekken. Maar lees ook mijn nadelen zoals de kosten van vervoer. Lees meer.

Ga daarom altijd: 

 • Goed voorbereiden en reserveer op tijd. En lees mijn adviezen en de tips die ik over de hotels geef. Lees de beoordelingen over (luxe) hotels in Venetie >
 • Jouw hotel moet comfortabel zijn. Dan kan je genieten en relaxen na een dag slenteren. Vergeet natuurlijk niet de romantiek! ;) 
 • Geen irritante geluiden, stinkende kamers of een doorgezakt bed. In Venetie zijn er veel hotels die kleine en muffe kamers hebben. Zelfs in de 3 sterren hotels ontkom hier je soms niet aan.  
 • Wat je kunt doen is een Luxe hotel in Venetie boeken. Je kent ze uit beroemde films, uitzicht over het kanaal enzovoort... Zoals James bond in Casino Royale in Hotel Cipriani Venetie.

Venetie Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!


Venetie Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!

Heb jij een eigen favoriete hotel in Venetie? Deel je verhaal, tip of beoordeling over een Venetie Hotel.

Andere reviews & beoordelingen van Venetie Hotels

Klik hier om de reviews en beoordelingen van andere bezoekers te lezen.

Hoe van vliegveld Marco Polo naar hotel Altieri met OV? 
Wij gaan in maart naar Venetië, erg veel zin in. Wij landen op vliegveld Marco Polo en overnachten in hotel Altieri in mestre Venetië. Hoe komen wij vanaf …

Vervoer???? 
HE WANDELENDE VRAAGBAAK! Ook wij hebben een vraag. We komen op 29 september aan op Treviso en verblijven in hotel Guidi. Nu heb ik gezien dat we met …

Goedkoop hotel 
Bedankt voor de leuke site :-) Wij hebben en vlucht geboekt voor april en zoeken nog een hotel. Jullie suggesties komen nog iets te duur uit. Als …

vervoer van Treviso naar hotel Altieri Nog geen Waardering
Hallo iedereen , graag deel ik graag via deze weg mijn ervaring met het openbaar vervoer naar hotels. Wij logeerde in hotel Altieri , heel leuk hotelletje …

Hoe kom ik van de luchthaven Marco Polo naar hotel Malibran . Nog geen Waardering
Hoe kom ik het best van de luchthaven Marco Polo naar hotel Malibran , Corte del teatro Malibran 5864 Cannareggio 30131 met 2 stuks bagage ( ik ga 2 dagen …

Klik hier om er één zelf te schrijven.


Andere reviews & beoordelingen van Venetie Hotels

Je hebt gelezen over Hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >

Lees ook:


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website