dank voor de site

door robin
(holland)

Plattegrond Hotel Gorizia

Plattegrond Hotel Gorizia

Hallo,

Allereerst erg fijn dat u deze site heeft opgebouwd.

Ik kan 1 ding zo niet vinden, als wij 's avonds aankomen op Marco Polo Airport en wij willen met de bus naar Venetie toe, rijden de bussen dan 's avonds ook?

We landen namelijk om 23.30 op donderdag.

Ons hotel is dan Hotel del Pozzo.
Ik neem aan dat we dan het beste de bus kunnen pakken (lijn 5) en het laatste stuk lopen?

Ik hoor het graag.

mvg Robin

Reactie voor dank voor de site

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 02, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Winter 2017 en rollator
door: Ingrid

Hallo, graag wil ik even reageren op anoniem, man met vrouw en rollator naar Venetie..allereerst complimenten en vind het heel dapper.ik en mijn man komen net uit Venetie, 1 januari 2017. Aanrader is om onder warme kleding voor uw vrouw en uzelf een thermopane aan te trekken, daarover warme kleding.
Op de boten kan en is het koud.u kunt met rollator zeker op de boten, advies , zet rollator goed op de rem, en vraag even de hulp van de beveiliger die het hek van de boot open maakt en sluit om u op de bot te krijgen .er zijn plaatsen gereserveerd op de boot voor ouderen , rolstoel, en rollators, u heeft dus altijd een zit plaats.de steegjes met bruggetjes lijkt mij moeilijk, maar het dogenpaleis en basilica op het san Marco plein, en andere musea gaat zeker lukken.rust goed uit tussen de wandelingen, en ik wens u een fantastisch verblijf in Venetie, het is er inderdaad geweldig.succes
Vr.gr van Ingrid

Dec 31, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar hotel Gorizia
door: NaarVenetie.com

Goedemorgen heer/mevrouw,

Wat goed dat u op deze geprezen leeftijd deze stedentrip gaat maken samen met uw vrouw. En bedankt voor het mooie compliment.

Ik adviseer u als eerste om niet de BARZI-bus te nemen, want deze gaat inderdaad tot aan de Tronchetti. Vanaf daar zult u opnieuw moeten overstappen op een shuttle bus en/of tram. Het beste is daarom de ATVO-shuttle bus te nemen vanaf Treviso Airport.

De kaartjes kunt u op het vliegveld kopen of op www.atvot.it. Deze shuttle dienst vertrekt voor u ca. 21.15 uur voor aan de aankomsthal en zal helemaal tot aan ‘Piazzale Roma’ rijden. Vanaf hier is het het heel gemakkelijk (20 meter lopen) naar de kade van Canal Grande waar u op de vaporetto boot kunt stappen. U kun het beste vapporetto bootlijn 1 of 2 nemen.

U zult moeten uitstappen bij de halte ‘Rialto’, dit is ongeveer 15 tot 25 minuten met de vaporetto boot. Na het uitstappen moeten jullie direct rechts langs de kade. Tot aan het weggetje ‘Calle del Fabbri’. Als u deze volgt komt u vanzelf bij Hotel Gorizia a la Valigia. Het zal ongeveer 10 minuten lopen zijn.

In Venetie is alles verlicht, dus maakt u daar maar geen zorgen om. Ik vind het al prachtig dat u dit doet en als u verder vragen heeft zal ik deze zo goed mogelijk beantwoorden.

In de bijlage heb ik voor u nog de plattegrond naar het hotel toegevoegd.
Ciao!

Rudmer
• www.Facebook.com/NaarVenetie.nl
• www.NaarVenetie.nl
• www.NaarVenetie.com
• www.VenetieTips.be
• www.Best-Venice-Italy-Holiday.com

Dec 30, 2016
Waardering
starstarstarstar
Venetie: de laatste kans?
door: Anoniem

Een uiterst goede middag toegewenst, Rudmer,

Bladerend door uw zeer lezenswaardige site, heb ik de stoute schoenen aangetrokken om u een vraag te stellen:

op 15 januari 2017 vliegen wij, mijn vrouw en ik, naar Venetie met Ryanair, aankomst Treviso om 20.10 uur. Terugreis 17 januari om 20.35 uur. Wij hebben voor deze vierdaagse reis hotel Gorizia a la Valigia, Calle dei Fabri, 4696/A - 4697/A geboekt. Ik hoop over een maand 78 jaar te worden en ik ben slecht ter been en rollatorafhankelijk.

We zijn nog nooit in deze rollatorvijandige stad Venetie geweest, maar ik wil die stad zo dolgraag zien, ook al is het maar voor vier dagen en in deze tijd van het jaar (wintertijd; sjaal, warme handschoenen, lage temperaturenl)... Daarbij nog mijn afhankelijkheid wat betreft de rollator...

Wat mij onzeker maakt, is de late aankomsttijd van Ryanair. Volledige duisternis en hoe kun je dan de weg vinden. Ik ben al onzeker genoeg.
Moet ik op het vliegveld de BARZI-bus nemen, twee retourtjes naar Tronchetti kopen (2x heen- en 2x terugreis)'maar wat dan?? Het is immers een parkeereiland.

Aankomst Piazza Roma? en hoe verder? Via welke kortste weg naar hotel?

Kunt u mij helpen om er voor te zorgen dat ondergetekende niet met rollator en al in het water donder?? Waarvoor alvast bedankt.

Sep 19, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Marco Polo Airport naar hotel in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Robin,

Wat leuk dat je al bijna naar Venetie gaat.
Het klopt inderdaad wat je zegt. Het beste is om een bus te nemen. In dit geval zou ik kiezen voor de ATVO shuttle bus naar VENEZIA Piazalle Roma. Deze bussen rijden tot diep in de nacht 01.20 uur.
Een retour is EUR 15,- inclusief bagage.

Maar je kunt ook de AEROBUS nemen vanaf het vliegveld. Dit is buslijn no. 5.

Vanaf Piazzale Roma in Venetie kun je het beste lopen naar jullie hotel. Ik kon niet precies achterhalen welk hotel je bedoelde. Ik ken het ook niet. Maar ik verwacht dat je om ongeveer 00.30 uur op Piazzale Roma zijn en dan gaat er geen goede vaporetto boot meer over Canal Grande die overal stopt...

Veel succes en laat maar even weten hoe het is geweest!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website