Gijs

door Gijs Smal
(Nederland)

Tussenstop op weg naar Venetie

Hoi, wij zijn van plan om met de auto naar Venetië te gaan, maar willen dat niet in één dag doen. Hebben jullie een advies waar je het beste een tussenstop kan maken? We willen ongeveer 1000 km op 1 dag. Bij voorbaat dank.

Reactie voor Gijs

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 01, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
Tussenstop naar Venetie met de auto
door: Naarvenetie.com

Hallo Gijs,

Wat leuk dat jullie naar Venetië gaan! Met de auto raad ik zeker een tussenstop aan, al helemaal als je overdag gaat rijden.
Ik heb het één keer gedaan en vertrok toen om 17.00 uur in de middag. Het is ruim 13 uur rijden zonder tussenstop. Dus ik wou de volgende ochtend aankomen om 9.00 uur in Venetië. Eigenlijk was dit goed te doen omdat mijn kinderen toch gingen slapen op de achterbank.

Wij zijn op de terugweg gestopt in het Duitse dorp 'Hohenschwangau'. Dat is een klein dorp aan de grens met Oostenrijk. Maar het is daar fantastisch mooi want daar zijn de 'echte' Walt Disney kastelen. Hier is de link https://nl.wikipedia.org/wiki/Hohenschwangau_(dorp)

En het is ongeveer 1000 km. Daarna is het nog zo'n 4-6 uur rijden naar Venetië.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com