Gijs

door Gijs Smal
(Nederland)

Tussenstop op weg naar Venetie

Hoi, wij zijn van plan om met de auto naar Venetië te gaan, maar willen dat niet in één dag doen. Hebben jullie een advies waar je het beste een tussenstop kan maken? We willen ongeveer 1000 km op 1 dag. Bij voorbaat dank.

Reactie voor Gijs

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 01, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
Tussenstop naar Venetie met de auto
door: Naarvenetie.com

Hallo Gijs,

Wat leuk dat jullie naar Venetië gaan! Met de auto raad ik zeker een tussenstop aan, al helemaal als je overdag gaat rijden.
Ik heb het één keer gedaan en vertrok toen om 17.00 uur in de middag. Het is ruim 13 uur rijden zonder tussenstop. Dus ik wou de volgende ochtend aankomen om 9.00 uur in Venetië. Eigenlijk was dit goed te doen omdat mijn kinderen toch gingen slapen op de achterbank.

Wij zijn op de terugweg gestopt in het Duitse dorp 'Hohenschwangau'. Dat is een klein dorp aan de grens met Oostenrijk. Maar het is daar fantastisch mooi want daar zijn de 'echte' Walt Disney kastelen. Hier is de link https://nl.wikipedia.org/wiki/Hohenschwangau_(dorp)

En het is ongeveer 1000 km. Daarna is het nog zo'n 4-6 uur rijden naar Venetië.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website