Goedkoop parkeren in Mestre

door Audrey
(Tilburg)

In de meivakantie 2016 zijn we met ons gezin met 3 kinderen naar Venetië geweest.

We wilden uit kostenoverwegingen parkeren buiten Venentië. We kwamen terecht bij Auto Garage Touring aan de Viale Stazione in Mestre. Deze garage is direct tegenover het busstation (dat naast het station ligt) van Mestre en bevindt zich direct na de scherpe bocht naar rechts op de Viale Stazione.

We moesten onze sleutels afgeven. Wij hadden daar geen problemen mee. Het is ons goed bevallen en wij moesten 7 euro voor de hele dag betalen. We zijn met de bus naar Venetië gegaan (1,50 euro) en met de trein terug (circa zelfde prijs als de bus).

Via google maps kun je de straatnaam invullen en heb je wat meer overzicht.

Reactie voor Goedkoop parkeren in Mestre

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 09, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Gratis parkeren in mestre
door: Anoniem

Hi, bij het winkelcentrum Auchan mestre is het treinstation Mestre ospedale. Gratis parkeren in het winkelcentrum en dammer 14 minuten (en 1,25 euro) aar Venetië. Let wel op het is een stoptrein dus weinig treinen en als je je auto aan de verkeerde kant van het de parkeergarage zet, loop je nog 10 minuten door het winkelcentrum...

Aug 12, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
nog meer goedkoop parkeren
door: Jacoline

We zijn net terug uit Venetië (augustus 2016) en hebben nog een parkeertip: rijd naar de via Antonio Pacinotti in Mestre. Er zijn daar verschillende mogelijkheden:

je kunt je auto aan de straat parkeren en contant betalen bij de parkeerautomaat,
je kunt hem in de overdekte garage aan de linkerkant van de weg parkeren (een tientje per dag),

of - en dat zal voor de meesten de beste optie zijn -

je parkeert hem op het parkeerterrein van het Science center dat rechts van de weg staat. Let wel op dat je hem op het parkeerdek zet (1 euro per uur met een maximum van 5 euro per dag) en niet op de begane grond, want daar is het vier keer zo duur.

Vanaf hier loop je in een paar minuten naar treinstation Marghera of naar de bushalte. Het enige lastige is dat je van te voren ergens trein- of buskaartjes moet kopen, want die zijn niet ter plekke te krijgen. Een treinkaartje kost 1,25 en een buskaartje 1,50 (enkele reis).

Aug 05, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Sleutels afgeven
door: NaarVenetie.com

Hallo Anoniem,

Het blijft inderdaad spannend om je sleutels af te geven. Ik heb het gelukkig zelf nooit mee gemaakt dat er iets gebeurde met mijn auto. Maar vergelijk het maar met je sleutels af geven net als bij een heel chic hotel of restaurant...

Als je de sleutels niet wilt afgeven, kan de auto ook gewoon geparkeerd worden bij de Tronchetto Parking!

Jul 31, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
parkeren
door: Anoniem

Wat een raar verhaal, je sleutels afgeven aan een totaal onbekende italiaan. Ik heb hier nog nooit van gehoord dit soort zaken en zal het dan ook zeker nooit doen. Leg dat maar eens uit aan je verzekering mocht er toch iets onverhoop misgaan.

Jul 12, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Prima parking Mestre
door: Myriam

Wij hebben in juli 2016 onze auto 48u geparkeerd in garage touring tegenover het busstation in Mestre. Ook wij zijn heel tevreden. Het kostte ons 23 euro van donderdagmiddag tot zaterdagmiddag. Onze sleutels lieten we daar zodat de eigenaar de auto zelf een plekje kon geven. Alles verliep heel correct. Tegenover de parking kochten we in het actv-kantoor een ttc voor 48u voor 30 euro pp. Daarmee konden we de bus naar Santa Luca station Venetië nemen en in Venetië zelf de vaporetto zoveel we maar wilden. De bus 2 rijdt meermaals per uur naar Venetië. De rit duurt een kleine twintig minuten.

May 30, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Goede parkeer tip Venetie!
door: NaarVenetie.com

Dank voor je bijdrage Audrey!
En een fantastische tip voor degene die ook met de auto richting Venetie gaan....

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Parkeren in Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com