Hoe kan ik naar het Hotel Torino?

door Zekiye
(Brussel)

Hotel in Venetie Torino

Hotel in Venetie Torino

Dag,

Samen met mijn echtgenoot vertrekken we dinsdag 3 mei naar Venetie.

Graag had ik willen weten waar wij moeten uitstappen als we de shuttle bus nemen vanuit de luchthaven Tresivo.

Kan je me hier wat meer informatie over geven?

Alvast Bedankt!

Lieve groetjes!

Reactie voor Hoe kan ik naar het Hotel Torino?

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 30, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Vliegveld naar Hotel Torino in Venetie
door: NaarVenetie.com

Beste Zekiye,

Wat leuk dat jullie al snel naar Venetie gaan! En het hotel is prima. Een beetje verborgen tussen de winkeltjes, maar het is 5 minuten lopen naar het San Marco Plein.

Vanuit Treviso is het inderdaad het beste om de ATVO-shuttle bussen te nemen naar VENEZIA. Jullie moeten uitstappen op het eindpunt van de busreis; Piazzale Roma. Jullie hotel ligt midden in Venetie en daar komen geen bussen ;).

Wel de ACTV-waterbussen, de zogenaamde vaporettto boten. Vanaf Piazzale Roma moeten jullie de vaporetto boot lijn 1 of 2 richting Lido en S. Marco nemen. Deze varen over de Canal Grande, waar je met lijn 1 kunt uitstappen bij de halte ‘Santa Maria del Giglio’. Zodra jullie op het pleintje ‘Campo Santa Maria del Giglio’ te voet aangekomen zijn, moeten jullie rechtsaf de brug over. En dan is Hotel Torino hier in een hoekje te vinden.

Ik heb een route kaart toegevoegd hoe je bij het hotel moet komen. Deze is trouwens ook te vinden op de verouderde website van het hotel

Als jullie vaporetto lijn 2 nemen dan moeten jullie uitstappen op de halte ‘San Marco Vallaresso’. Volg de steeg langs ‘Harry Bar’ en sla daarna linksaf en dan helemaal rechtdoor totdat jullie bij ‘Campo S. Moisé en een bruggetje komen. Ga vervolgens weer rechtdoor en dan is het hotel aan de linkerkant.

Let op! Met de ATVO-shuttle bus vanuit Treviso Airport is het nog ruim een uur rijden naar Venetie. Je hoeft vooraf niet te reserveren. Jullie kunnen op het vliegveld kaartjes voor de bus kopen. De kaartjes voor, de Vaporetto boten kosten EUR 7,50 en kun je ze 75 minuten gebruiken.

Ik hoop dat ik jullie zo voldoende informatie heb gegeven.

Succes en Ciao!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website