Hoe kom ik bij ons hotel in Venetie Lido

Dinsdag 13 maart vliegen wij van Eindhoven naar Venetie Treviso. Ons hotel ligt echter in het Lido.

Weet iemand hoe we daar het beste kunnen komen?

Reactie voor Hoe kom ik bij ons hotel in Venetie Lido

Gemiddelde Waardering starstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Mar 21, 2018
Waardering
starstar
Van Treviso naar Lido
door: NaarVenetie

Hallo!

Sorry dat ik zo laat reageer. En het is al te laat! Hopelijk heb je een goede tijd gehad. Ik ben erg benieuwd.
Maart is een mooie maand om naar Venetië te gaan!

Gelukkig kan ik je melden, dat het geen probleem is om vanuit Treviso Airport te vertrekken naar Lido. Ik heb ook een speciaal BLOG over dit onderwerp. Die had je beter van te voren kunnen lezen. Deze staat in 'Van het vliegveld naar Venetië'.

De shuttle bussen van ATVO rijden tot 22.25 uur naar VENEZIA. 1 retourkaartje kost EUR 22,-. als je meer dan één koopt heb je korting. Een retourkaartje voor de ATVO bus kun je vooraf makkelijk online bestellen: Koop hier een Kaartjes voor de ATVO shuttle bus

Tot over middennacht vetrekken er vanaf aankomst in Venetie (Piazzale Roma) vaporetto boten richting Lido. Jullie kunnen vaporetto boot 1 nemen of 5.1 (deze is sneller).

Als ik jullie was zou ik de volgende dag een Tourist Travelcard kopen op Lido waar je aankomt met de vaporetto boot. Je kunt trouwens de travelcard niet gebruiken voor de ATVO shuttle bus. Eigenlijk raad ik veel mensen aan de travelcard te kopen nadat ze zijn ingecheckt in het hotel. Je heb dan redelijk een gevoel hoe groot Venetie is en hoe je precies overal komt. Je zult merken dat je vooral gaat lopen! En dat is ook prima, want zo zie je de stad, ga je verdwalen en dat is het leukste. Maar aangezien jullie vanaf Lido naar Venetie gaan is een Travelcard wel handig.

Deze kun je ook online aanschaffen op :
www.veneziaunica.it

Ik hoop dat jullie veel plezier hebben gehad!
Laat maar even horen!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website