hotel foresteria Levi

door christel gielen
(belgie)

Beste

Hoe geraken we het gemakkelijkste van de luchtthaven treviso naar hotel Foresteria Levi (San Marco)

Reactie voor hotel foresteria Levi

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jun 02, 2016
Waardering
starstarstar
Van Treviso naar Hotel Foresteria Levi
door: NaarVenetie.com

Beste Christel,

Wat leuk dat jullie naar Venetie gaan. En wat een prachtige locatie is jullie hotel!

Vanuit Treviso rijden tot 22u25 uur ATVO bussen naar VENEZIA. Kaartjes kun je op vliegveld Treviso of in de bus kopen. Jullie hoeven niet van te voren te reserveren. De busreis duurt ongeveer 60 minuten.

Als jullie dan op het eindpunt 'Piazzale Roma' in Venetie uitstappen uit de bus, dan kunnen jullie direct de vaporetto boot nemen naar hotel Foresteria Levi.

Jullie moeten vaporetto boot lijnno. 1 of 2 nemen en uitstappen bij de halte 'Accademia'. Vanaf daar is een heel klein stukje lopen.

Steek de houten brug - Accademia brug - over en loop richting Campo S Stefano. Daar aangekomen moeten jullie direct linksaf en de kleine brug over steken. Aan het einde van de straat vindt je de Fondazione Levi ingang, nummer 2893.

Succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Return to Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Updates & Vragen

 1. Vraag over vertrektijden trein

  Jun 03, 18 10:51 AM

  Goedemiddag! Aanstaande dinsdag 5 juni hopen wij 9.10u aan te komen op treviso AirPort. Ik heb zojuist de tijden bekeken van het trein rooster, de laatste

  Lees verder

 2. Trip naar mestre

  May 21, 18 12:55 PM

  Wij kolen op 18 juni aan op de luchthaven van treviso om 19.30u. Hoe geraken wij het voordeligst in mestre. Op 21 juni vertrekt onze vlucht om 09.05u.

  Lees verder

 3. Vraagje

  May 12, 18 05:20 AM

  Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: