Mooie video met 10 handige tips voor een bezoek aan Venetië

door Paul Driesen
(Nederland)

Vorig jaar heb ik Venetië bezocht. Jammer genoeg had ik deze site toen nog niet ontdekt! Toch deel ik dezelfde ervaringen en heb er een mooie video van gemaakt. Als amateur cineast heb ik deze film ingezonden naar het regio festival en op zondag 30 oktober 2016 heeft deze film gedraaid op het landelijke filmfestival van NOVA, als een van de 25 beste amateurfilms van 2016.De vakjury waardeerde niet alleen de kwaliteit van de beelden, maar ook het commentaar en de (typisch Nederlandse) tips om op een budgetvriendelijke manier meer van deze prachtige stad te genieten.

Hopelijk genieten meer mensen van Venetië aan de hand van deze 10 handige tips.

Paul Driesen

Reactie voor Mooie video met 10 handige tips voor een bezoek aan Venetië

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Oct 31, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
VIDEO Prachtige Venetie Tips!
door: NaarVenetie.com

Hallo Paul,

Dank voor de goede bijdrage. Zoals je ziet, staat de video nu ook op NaarVenetie.com. Hopelijk ontvang je veel views, want ik vind het ook een fantastische video. En we delen inderdaad dezelfde tips en passie voor de stad Venetie.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website