Mooie video met 10 handige tips voor een bezoek aan Venetië

door Paul Driesen
(Nederland)

Vorig jaar heb ik Venetië bezocht. Jammer genoeg had ik deze site toen nog niet ontdekt! Toch deel ik dezelfde ervaringen en heb er een mooie video van gemaakt. Als amateur cineast heb ik deze film ingezonden naar het regio festival en op zondag 30 oktober 2016 heeft deze film gedraaid op het landelijke filmfestival van NOVA, als een van de 25 beste amateurfilms van 2016.De vakjury waardeerde niet alleen de kwaliteit van de beelden, maar ook het commentaar en de (typisch Nederlandse) tips om op een budgetvriendelijke manier meer van deze prachtige stad te genieten.

Hopelijk genieten meer mensen van Venetië aan de hand van deze 10 handige tips.

Paul Driesen

Reactie voor Mooie video met 10 handige tips voor een bezoek aan Venetië

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Oct 31, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
VIDEO Prachtige Venetie Tips!
door: NaarVenetie.com

Hallo Paul,

Dank voor de goede bijdrage. Zoals je ziet, staat de video nu ook op NaarVenetie.com. Hopelijk ontvang je veel views, want ik vind het ook een fantastische video. En we delen inderdaad dezelfde tips en passie voor de stad Venetie.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com