Parkeren bij Venetie 23 juni 2018

door Leo Beck
(Nederland)

Rij naar Venetië Mestre Ospedale. Hier vindt je een zeer grote shoppingmail met gratis parkeerplaatsen. Zet de auto aan de zijde van het station en neem de trein naar Venetië Santa Lucia
(eindstation in Venetië ) Kosten van de treinreis is 1,30 per persoon enkele reis. Terug moet je de trein naar Treviso nemen. Dit is een stoptrein en komt weer langs Ospedale. Ook 1,30 per persoon enkele reis.

Reactie voor Parkeren bij Venetie 23 juni 2018

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 17, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
Top Parkeer plek
door: Rogier

Dankjewel

Dankzij je tip hebben we een geweldig ontspannende dag gehad.
Geparkeerd bij mestre en lekker de trein naar t centrum van Venetië genomen.

Winkelcentrum is ook de moeite waard even door te lopen.

Apr 20, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
Parkeren voor 2 dagen
door: Anoniem

Klinkt als een prima tip om te parkeren bij de auchan. Maar wij hebben 1 overnachting geboekt in Venetië. Weet iemand of we de auto s nachts kunnen laten staan bij de auchan?

Sep 02, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Re
door: Anoniem

Perfecte tip. Alles klopt!

Aug 29, 2018
Waardering
starstarstarstar
Goede tip!
door: Alex

Idd een goede plek om te parkeren. De trein van 10.27 rijdt alleen op zaterdag en feestdagen! Dus tussen 10 en 12 uur rijdt er op anderde dagen geen trein.
Als je terug gaat, verwar dan niet station Venetie Mestre met Venetie Mestre Ospedale. Wij deden dat wel en moesten uitstappen bij Venetie Mestre en vervolgens een nieuw kaartje kopen om met een andere trein in Ospedale te komen. Dit is maar 1 station verder (5km), maar kost je weer 1,30 pp.
Ondanks dat blijft het een goedkoper alternatief dan dichtbij parkeren.

Aug 25, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Pak de bus midden op de dag!
door: Ester

Goeie tip! Alleen midden op de dag NIET met de trein gaan, deze rijd slechts 1x per 1,5uur... de bus elk half uur!

Aug 09, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Top tip
door: Sander

Inderdaad een super tip. Wij zijn 7 augustus naar Venetië geweest en bij Auchan geparkeerd. Meer dan genoeg plek en meteen aan het station vast.

Wij zijn met de trein gegaan en die tickets kun je in het winkelcentrum of station uit de automaat halen. Ze waren 1,30 euro pp enkele reis. We hebben geen retour gepakt omdat je een tijdvak moest aangeven voor de retour tickets en die wisten we nog niet. Wel de tickets voor instappen afstempelen bij de stempelpaal op het perron. Trein gaat dan vanaf perron 1 met 2 tussenstops naar Venetië santa lucia.

Terugreis weer tickets gekocht in het station in Venetië en daar het juiste perron gezocht. Zoals eerder al aangegeven door iemand moet je de trein naar Udine hebben maar wel even opletten dat hij een stop maakt op VE.MESTRE.OSPEDALE. dat is het station bij Auchan. Deze trein vertrek ieder uur om 15 over het hele uur.

Bij terugkomst nog door het winkelcentrum gelopen en daar wat gegeten perfect verlopen trip op deze manier.

Aug 02, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
ve.mestre ospedale
door: Anoniem

Kan je meerdere dagen parkeren hier?

Aug 01, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Top Tip
door: Eric

31 Juli 2018 naar Venetie geweest. Prima gratis parkeren bij winkelcentrum Auchan. Let op: trein gaat tot 10.27 uur om het half uur. Eerst volgende na 10.27 uur pas om 11.57 uur.

Wij zijn van Auchan met de bus gegaan. Lijn 24H, hij stopt bij het station. Kaartjes zijn € 1,50 pp enkele reis te verkrijgen in het winkelcentrum bij de tabakshop. Reistijd bus 30 min.

Hij zet je sf op busstation in Venetie op busperron 6. Daar gaat hij ook retour, kaartjes bij loket of krantenkraam.

Jul 27, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
TOP TIP
door: Anoniem

Wat een geweldige tip, het winkelcentrum heet Auchan, adres is goed te vinden als je dit weet en ook station mestre ospedale aanhoudt.
De trein terug is de trein naar Udine, deze gaat niet zo vaak dus even checken welke tijd je terug zou willen en je kaartjes alvast kopen. Dank je wel!

Jul 27, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Perfecte locatie
door: Marcel

Inderdaad prima locatie om auto te parkeren. Voor het station staat het redelijk vol, maar het winkelcentrum biedt ruimte genoeg. Wij hadden de auto voor het winkelcentrum bij de laatste ingang geplaatst.

Hier kun je binnendoor doorsteken en bij de uitgang van het winkelcentrum direct je treinkaartje kopen. Je kunt direct kiezen voor retour tickets. Indien niet, moet je in Venetië even zoeken naar je station.

Zoek naar "ve.mestre ospedale".

Jul 03, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Helemaal geweldig 2 juli 2018
door: Arco

We hebben het gevonden hoor..... Eerst langs het verkeerde station maar dat was omdat we niet eerst het adres van Mestre Ospedale in de Tom Tom hadden gezet. (Is wel handig om te doen). Maar verder ging het perfect zoals Leo het had beschreven.

Perfecte plek voor de auto. Mooi groot winkelcentrum erbij waar we na terugkomst Venetië nog even hebben koffie gedronken voordat we terug gingen naar Peschiera del Garda (1 uur en 20 min)

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Parkeren in Venetie.


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website